Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
:shock:

מדובר בקורולה, לא בC5.

תרכוש, תנהג, תבין.

י

לא רכשתי , נהגתי ועוד איך נהגתי, ולא לא הבנתי , ועד היום אני לא מבין - מה יש בו ברכב אפרורי שכל כך מצליח , ועומדים בתור כדי לרכוש אותו.

לאח שלי היתה (עד לא מזמן ) בליסינג - נכון פרט לתקלות מצבר, ובעיות סחיבה שנבעו מפילטרים סתומים, וצריכת דלק יחסית גבוהה , לא היה בה כלום . (דווקא היום עם רובוטית צריכת הדלק עדיפה ועומדת על 11.5 קמ' לליטר ) , שום כלום שאפשר לתת עליו את הדעת שמצדיק את הנהירה אליו .

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא רכשתי , נהגתי ועוד איך נהגתי, ולא לא הבנתי , ועד היום אני לא מבין - מה יש בו ברכב אפרורי שכל כך מצליח , ועומדים בתור כדי לרכוש אותו.

לאח שלי היתה (עד לא מזמן ) בליסינג - נכון פרט לתקלות מצבר, ובעיות סחיבה שנבעו מפילטרים סתומים, וצריכת דלק יחסית גבוהה , לא היה בה כלום . (דווקא היום עם רובוטית צריכת הדלק עדיפה ועומדת על 11.5 קמ' לליטר ) , שום כלום שאפשר לתת עליו את הדעת שמצדיק את הנהירה אליו .

אמרתי שזה הרכב הטוב ביותר, היפה ביותר, והמהנה ביותר בעולם? לא.

הרכב אמין, סחיר, ועלות ההחזקה שלו סבירה.

ואם רכב כזה במצב טוב, עוד יד ראשונה פרטית, לא רואה סיבה למה המוכר צריך למכור אותו ב5000ש''ח מתחת למחירון כמו שכתבת, ולא רואה סיבה למה חייב להיות בו בעיה כמו שכתבת.

רכב כזה מיד ראשונה פרטית, ששמור טוב, ומטופל טוב, נמכר מעל המחירון. למי שלא טוב-שיקנה רכב מליסינג/השכרה, או איזה רכב צרפתי/איטלקי שבהם המחירון יותר גמיש.

פורסם
אמרתי שזה הרכב הטוב ביותר, היפה ביותר, והמהנה ביותר בעולם? לא.

הרכב אמין, סחיר, ועלות ההחזקה שלו סבירה.

ואם רכב כזה במצב טוב, עוד יד ראשונה פרטית, לא רואה סיבה למה המוכר צריך למכור אותו ב5000ש''ח מתחת למחירון כמו שכתבת, ולא רואה סיבה למה חייב להיות בו בעיה כמו שכתבת.

רכב כזה מיד ראשונה פרטית, ששמור טוב, ומטופל טוב, נמכר מעל המחירון. למי שלא טוב-שיקנה רכב מליסינג/השכרה, או איזה רכב צרפתי/איטלקי שבהם המחירון יותר גמיש.

אחלה תגובה, אבל עדיין לא מסבירה דבר וחצי דבר מדוע המחירון שלו מופרז.. - ניקח לדוגמא ניסן טידה (או נוט ) , משנתונים מתקדמים יותר עדיין נמכרת במחירונים נמוכים יותר . - מה יש בקורולה שאין בניסן טידה? לפחות על הנייר. אמינות ? הניסן לא פחות אמינות (ואף נהנות ממנוע מתקדם יותר בעל הספק זהה ), בסיס הגלגלים זהה בשניהם 260 סמ' , תא מטען עדיף לניסן , אחזקה זולה מאוד, עם יתרון קל לניסן בצריכת הדלק. אז הניסן קצת יותר מכוערת (לא שהקורולה שיא היופי ) .

עדיין לא מבין איך זה שבמחירון ! הניסן מתומחרת הרבה פחות מהקורולה - ברמת האבסורד, - באמת לא עומדים בתור לרכוש אותה, זה כבר משהו ברמה הפסיכולוגית לדעתי - " לא כתוב על הפח קורולה - לא נוגע "

קורולה 06 עם 90,000 קמ' עם עבר שחור של ליסינג, לעומת טידה בת 3 עם 50,000 , יד ראשונה מפרטי - נחשו מה ? עדיין עדיפות במכירה בישראל לקורולה.

כניראה זה רק בישראל ... - כמו שכולם רוצים לחסוך בדלק אבל אף אחד לא טורח לעשות משהו בנדון (כמו לרכוש מכונית ידנית או שומו שמיים דיזל ידנית.. )

פורסם
71 אלף ש"ח , לרכב משפחתי 2006 . מחיר הזוי לגמרי.

לא הייתי משקיע תסכום הנ"ל על רכב 2006. 6 שנים על הכביש.

זוהי רק דעתי האישית.

אני לא מבין על מה התדהמה. בישראל (לצערי הרב) זה לא מחיר מופקע לרכב מיד פרטית ממודל 2006.

אגב, גם בארה"ב קורולה משומשת שומרת יפה יחסית על המחיר שלה.

פורסם
אחלה תגובה, אבל עדיין לא מסבירה דבר וחצי דבר מדוע המחירון שלו מופרז.. - ניקח לדוגמא ניסן טידה (או נוט ) , משנתונים מתקדמים יותר עדיין נמכרת במחירונים נמוכים יותר . - מה יש בקורולה שאין בניסן טידה? לפחות על הנייר. אמינות ? הניסן לא פחות אמינות (ואף נהנות ממנוע מתקדם יותר בעל הספק זהה ), בסיס הגלגלים זהה בשניהם 260 סמ' , תא מטען עדיף לניסן , אחזקה זולה מאוד, עם יתרון קל לניסן בצריכת הדלק. אז הניסן קצת יותר מכוערת (לא שהקורולה שיא היופי ) .

עדיין לא מבין איך זה שבמחירון ! הניסן מתומחרת הרבה פחות מהקורולה - ברמת האבסורד, - באמת לא עומדים בתור לרכוש אותה, זה כבר משהו ברמה הפסיכולוגית לדעתי - " לא כתוב על הפח קורולה - לא נוגע "

קורולה 06 עם 90,000 קמ' עם עבר שחור של ליסינג, לעומת טידה בת 3 עם 50,000 , יד ראשונה מפרטי - נחשו מה ? עדיין עדיפות במכירה בישראל לקורולה.

כניראה זה רק בישראל ... - כמו שכולם רוצים לחסוך בדלק אבל אף אחד לא טורח לעשות משהו בנדון (כמו לרכוש מכונית ידנית או שומו שמיים דיזל ידנית.. )

עשה טובה, אל תצעק את זה בקול רם, תן לעדר לקנות את הקורולה במחירים מופרזים , ותשאיר לנו רכבים טובים במחיר שפוי.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

הקורולה יותר ותיקה, והיא כבר הוכיחה את עצמה, ורכשה לעצמה שם טוב. זה למה.

חוץ מזה-אתה יודע מי היבואן של ניסאן? יש הרבה שמתרחקים ממנו ומהמוסכים שלו.

פורסם
73 אלף ש"ח , לרכב משפחתי 2006 . מחיר הזוי לגמרי.

לא הייתי משקיע תסכום הנ"ל על רכב 2006.

זוהי רק דעתי האישית.

מאמינים שמדובר ברכב מדהים וחסר תקלות?

לא אתווכח על כך (דעתי שונה),

אבל אני מוכן להניח שהוא לא ייכנס למוסך ב-3 שנים הקרובות,

עדיין,

מדובר על רכב משפחתי, מ-2006 על הכביש.

לדעתי הרכב לא שווה 73,000 ש"ח.

.

-

פורסם

dadarapa:

התחלת בשרשור הזה בהודעה שיועדה לגופו של כותב (CX25). המשכת בהודעות מזלזלות ולא כתבת ולו הודעה אחת שמתייחסת לנושא השרשור. לא רק זה, אלא שרוב ההודעות הקודמות שלך בפורום משבחות את טויוטה או, יתרה מכך, מגנות רכבים אחרים, צרפתיים בעיקר. מה המטרה שלך?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
הקורולה יותר ותיקה, והיא כבר הוכיחה את עצמה, ורכשה לעצמה שם טוב. זה למה.

חוץ מזה-אתה יודע מי היבואן של ניסאן? יש הרבה שמתרחקים ממנו ומהמוסכים שלו.

הוותק של הקורולה בעיקר בשנים 2003 -2005 אינו בדיוק חיובי, אז לוותק אין משמעות כלשהיא בנושא.

ניסאן אינה מצליחה בארץ בעיקר עקב אוסף דעות קדומות , וגם עקב יבואן לא מוצלח במיוחד , אך בהשוואה ישירה של רכבים מתוצרת ניסאן לטויוטה, אין שום סיבה הגיונית לשלם אלפי שקלים יותר על טויוטה.

פורסם
הוותק של הקורולה בעיקר בשנים 2003 -2005 אינו בדיוק חיובי, אז לוותק אין משמעות כלשהיא בנושא.

ניסאן אינה מצליחה בארץ בעיקר עקב אוסף דעות קדומות , וגם עקב יבואן לא מוצלח במיוחד , אך בהשוואה ישירה של רכבים מתוצרת ניסאן לטויוטה, אין שום סיבה הגיונית לשלם אלפי שקלים יותר על טויוטה.

לא יודע על איזה דעות קדומות אתה מדבר, אבל לדעתי ניסאן מייצרת מכוניות טובות, ונכון, לא פחות טובות מטויוטה. אבל היבואן בהחלט בעייתי בשירות ובמחירי הטיפולים. מה גם שהוא לא יודע לקדם את המותג כמו שצריך.

בקשר לקורולה-אתה מדבר על הבוצה במנוע של חלק מהקורולות בשנים האלה? זה קרה בעיקר למי שלא השתמש בשמן מנוע המומלץ ע''י היצרן. לא משהו שהרס לה את השם כמכונית אמינה.

פורסם

cx25 עובר כל גבול, מי שיעשה חיפוש עליו יבין שהתגובות שלו תמיד נגד יפניות. אל תתווכחו איתו זה כמו לדבר לקיר. בנאדם שואל אם לשלם מחירון על טויוטה והוא עונה שטויוטה זה אוטו לא טוב, אכן תורם לדיון וללבטים של פותח התרד

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
לא יודע על איזה דעות קדומות אתה מדבר, אבל לדעתי ניסאן מייצרת מכוניות טובות, ונכון, לא פחות טובות מטויוטה. אבל היבואן בהחלט בעייתי בשירות ובמחירי הטיפולים. מה גם שהוא לא יודע לקדם את המותג כמו שצריך.

בקשר לקורולה-אתה מדבר על הבוצה במנוע של חלק מהקורולות בשנים האלה? זה קרה בעיקר למי שלא השתמש בשמן מנוע המומלץ ע''י היצרן. לא משהו שהרס לה את השם כמכונית אמינה.

לא שאני מגן על היבואן , אבל יוניון מוטורס לא בדיוק שיא השרות אם בכלל , נתחיל עם יחס אנטיפטי באולם התצוגה, וההתיחסות לכך שהם לא מוכרים רכב אלא זהב - בכלל כביכול צריך לנשק להם את הרגלים אם בכלל הם מוכנים למכור לך טויוטה (שלא נדבר על סיפורים כמו מכירה של דגם יוצא כאשר הדגם החדש מעבר לפינה עם הכחשות גורפות על כך שדגם חדש לא קיים בכלל..) .

אז על שירות , דווקא קרסו הם בסדר גמור !, לקדם את המותג? לא פשוט , עובדה שעם הקשקאי אין לו בעיה בכלל למכור ובכמויות. ובקשר לבוצה מדובר בפאשלה רצינית של היצרן בזמן ייצור המנוע (למיטב ידיעתי היה חסר נחיר שימון בבוכנה) , לא פלא שהמנועים הלכו וללא קשר לסוג השמן .

לא שיש לי משהו נגד יפניות - ולא נגד אירופאיות - לקרסו גם ככה היה קשה בשנים הראשונות של המגאן II - שהיתה ידועה בתור רכב בעייתי - וזה לא סוד. אבל לומר שהוא גרוע יותר מיוניון מוטורס זה כבר הגזמה.

- אבל שוב הישראלי היפה רצה טויוטה - ומוכן לשלם , סבבה.

מסקנה מהדיון :

בתור מוכר - קנה קורולה.

בתור קונה - קנה ניסן

אבל לדעתי ניסאן מייצרת מכוניות טובות, ונכון, לא פחות טובות מטויוטה.

אז אם היא לא פחות טובה למה היא פחות מבוקשת ?

פורסם
cx25 עובר כל גבול, מי שיעשה חיפוש עליו יבין שהתגובות שלו תמיד נגד יפניות. אל תתווכחו איתו זה כמו לדבר לקיר. בנאדם שואל אם לשלם מחירון על טויוטה והוא עונה שטויוטה זה אוטו לא טוב, אכן תורם לדיון וללבטים של פותח התרד

מציע לך לנשום עמוק , לשתות כוס מים ובעיקר להירגע ולהרגיע את התגובות שלך.

יש לך כנראה גם בעיות קשות בהבנת הנקרא , חזרה לתחילת השירשור וקריאה של התגובות שלי תבהיר לך מדוע, ואם לא אני תמיד זמין בה"פ על מנת להסביר זאת באריכות.

ואם אתה כל כך סולד מדעותי ומהתגובות שלי, אתה בהחלט מוזמן לדלג עליהם ולא לבזבז את זמנך בקריאה ורחמנא לצלן בתגובה אליהם.

פורסם

אפשר לחלק את העניין הזה לשני חלקים,חלק אחד שמועות ודעות אישיות וחלק שני עובדות.

אני אתייחס לעובדות כרגע:

טויוטה היא יצרנית הרכב הגדולה ביותר ביפן, היצרן המוביל בעולם נ-ק-ו-ד-ה.

לגבי סיטרואן, מי שנהנה להחזיק רכבים כאלה, שיהנה, כל אחד ומה שמתאים לו.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
לא שאני מגן על היבואן , אבל יוניון מוטורס לא בדיוק שיא השרות אם בכלל , נתחיל עם יחס אנטיפטי באולם התצוגה, וההתיחסות לכך שהם לא מוכרים רכב אלא זהב - בכלל כביכול צריך לנשק להם את הרגלים אם בכלל הם מוכנים למכור לך טויוטה (שלא נדבר על סיפורים כמו מכירה של דגם יוצא כאשר הדגם החדש מעבר לפינה עם הכחשות גורפות על כך שדגם חדש לא קיים בכלל..) .

אז על שירות , דווקא קרסו הם בסדר גמור !, לקדם את המותג? לא פשוט , עובדה שעם הקשקאי אין לו בעיה בכלל למכור ובכמויות. ובקשר לבוצה מדובר בפאשלה רצינית של היצרן בזמן ייצור המנוע (למיטב ידיעתי היה חסר נחיר שימון בבוכנה) , לא פלא שהמנועים הלכו וללא קשר לסוג השמן .

לא שיש לי משהו נגד יפניות - ולא נגד אירופאיות - לקרסו גם ככה היה קשה בשנים הראשונות של המגאן II - שהיתה ידועה בתור רכב בעייתי - וזה לא סוד. אבל לומר שהוא גרוע יותר מיוניון מוטורס זה כבר הגזמה.

- אבל שוב הישראלי היפה רצה טויוטה - ומוכן לשלם , סבבה.

מסקנה מהדיון :

בתור מוכר - קנה קורולה.

בתור קונה - קנה ניסן

אז אם היא לא פחות טובה למה היא פחות מבוקשת ?

מה הקשר בין סוכנות המכירות של אינפיניטי לשירות של טויוטה קורולה (במוסכים וכו')

אני חייב לציין למרות שאני לא בעלים ישיר של רכב של היבואן הזה :לפי ההתרשמות שלי (מהטיפולים במכוניות של ההורים מעל עשור) מדובר ביבואן עם השירות הטוב ביותר בארץ.

להשוות את השירות הזה למה שקרסו נותנים ללקוח זה לעשות צחוק מהעבודה.

ובקשר ל CX , יש רכבים מסויימים שמיועדים למחפשי מציאות. אין מה לומר, סיטרואן ושות עמוסים בגימיקים וכל זאת במחיר נמוך. לעומת זאת מראות כאלה (לא נגענו!,סתם ככה מרפרוף בפורום הטכני) הם לא משהו נדיר במיוחד וברור לכולנו שאין ארוחות חינם בחיים. הרכבים האלה לא סתם זולים וגם נמכרים בעשרות אלפי שקלים מתחת למחירון לעתים.

c5.JPG

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...