Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכוון לקנות עכשיו טויוטה קורולה שנת 2006 , יד 1 פרטי שעשה 74אלף ק"מ.

ספר טיפולים במכון מורשה בלבד ומלא שיפורים מערכת משוכללת אזעקה חיישני רוורס מראת בלוטוס וגאנטים 17 אינץ וכיוצא בזה.

הרכב באמת במצב מעולה.

רציתי לשאול האם רכבים כאלה נמכרים במחירון בלבד או שהשוק היום פועל קצת מתחת למחירון?

מחירון הרכב 71 והוספה של קילומטרז יד וגאנטים מקפיצה אותו ל 73 אלף.

שזה המחיר שהמוכר דורש ולא מוכן לזוז. כמובן שהמוכר רשאי לדרוש גם 100 אלף....

האם זה כדאי?

תודה רבה..

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המוכר צודק, אם הרכב יד ראשונה, ויצא תקין בבדיקה, הוא לא צריך לרדת במחיר.

הקורולה רכב סחיר. אם לא אתה, מישהו אחר יקנה. חבל שתבזבז הזדמנות כזאת בשביל עוד 2000ש''ח.

כי כיום למצוא רכב כזה שמור ומיד פרטית זה לפעמים סיפור לא קטן עם הרבה כאבי ראש.

פורסם

תוספות לא מקוריות לא מעלות את המחירון. זה שיש מוכרים שמשוכנעים שמגיע להם לקבל מעל המחירון בגלל תוספות מחפשים פראיירים.

אני לא הייתי נוגע באוטו "משופר". נשמע שהנוהג העיקרי באוטו היה איזה ערס בן 18 שהתלהב מכל הצעצועים האלה, מה שבד"כ מגיע עם התקנות חאפריות לתפארת המתקין השכונתי ופוטנציאל נזקים בעתיד.

לא חסרות קורולות פרטיות. הייתי ממשיך הלאה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
תוספות לא מקוריות לא מעלות את המחירון. זה שיש מוכרים שמשוכנעים שמגיע להם לקבל מעל המחירון בגלל תוספות מחפשים פראיירים.

אני לא הייתי נוגע באוטו "משופר". נשמע שהנוהג העיקרי באוטו היה איזה ערס בן 18 שהתלהב מכל הצעצועים האלה, מה שבד"כ מגיע עם התקנות חאפריות לתפארת המתקין השכונתי ופוטנציאל נזקים בעתיד.

לא חסרות קורולות פרטיות. הייתי ממשיך הלאה.

איתמר.

אין שום שינויים מכניים ברכב , הדבר היחידי זה גאנטים 17 אינץ מאושרים ברשיון ותוספות נרחבות של אלקטרוניקה מסביב מערכת ממש טובה עם מגברים סאב קומפוננטות וכדומה. והוא דורש מחירון ולא מעל...

תודה אבל על התגובה

פורסם

רק בשביל לסבר את האוזן - כיום 78% משוק הפרטיות הוא ליסינג. זה אומר שדי קשה כיום למצוא רכב פרטי.

רוב המכוניות שתמצא הן בגימור SUN הזול, עם 2 חלונות ידניים מאחורה וכך הלאה - כאלה הייתי מעדיף לקנות דווקא מהליסינג, עם אחריות כלשהיא ושנתון די מתקדם.

אבל - אם מצאת לך רכב פרטי, במצב טוב, והמוכר מוכן להוריד כסף במידה ויימצאו ליקויים - אז סבבה, קח בלי לחשוב.

אם הוא לא מוכן להוריד שקל - אז אתה יכול להחליט לבד האם משתלם בסופו של דבר לשלם מחירון + תיקון ליקויים.

פורסם
בכל זאת שמעתי שלרכבים האלה יש סחירות גבוה מאוד והמוכר מפרסם את הרכב כבר שבועיים או שלוש..

אז שוב האם מחירון בדיוק ולא שקל פחות זה הגיוני?

מאוד קשה למצוא רכב כזה שמור במצב טוב. אם המוכר היה מוריד 2000 ש"ח הרכב היה נחטף מיד. האם שווה לך לשלם עוד כ 700 ש"ח לשנה (בהנחה שתחזיק את הרכב 3 שנים) עבור רכב במצב יוצא דופן?

לדעתי כן גדול.

כשתמכור, נסה את אותה שיטה, ויש סיכוי לא רע שמישהו יעריך מספיק את הרכב ויקנה אותו ב 2000 מעל המחירון.

בהצלחה

יהודה

נ.ב אני מניח שמדובר בדגם GLI ולא דגם הליסינג SUN , ושכל הטיפולים היו בזמן ובמוסך מרשת היבואן.

פורסם

71 אלף ש"ח , לרכב משפחתי 2006 . מחיר הזוי לגמרי.

לא הייתי משקיע תסכום הנ"ל על רכב 2006. 6 שנים על הכביש.

זוהי רק דעתי האישית.

פורסם

2006 זה 6 שנים על הכביש? :)

בשביל אנשים כמוך המציאו את הקוריאניות / צרפתיות. שם אתה יכול לקבל במחיר הזה רכב בן שנה שנתיים. אין מתנות חינם.

השאלה מה אתה רוצה לרכוש ? שנת ייצור או רכב ?

לעניין:

המוכר ידרוש ויקבל את הסכום שהוא רוצה, אין הרבה פרטיות בשוק ויש הרבה ביקוש, בין היתר בגלל האכזבה מהקורולה הרובוטית ובגלל שהקורולות מ2003-2004 קצת בעייתיות.

להורים שלי יש GLI 2005 ומשאירים להם פתקים על הרכב כאילו מדובר באיזה רכב ספורט נדיר.

הזוי אך אמיתי.

הGLI הקודמת שלהם מודל 2001 שכללה ג'נטים וספויילר מקוריים נמכרה בכמה אלפים יפים מעל המחירון ואנשים פשוט רבו עליה. העולם השתגע - נשבע לכם :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
2006 זה 6 שנים על הכביש? :)

בשביל אנשים כמוך המציאו את הקוריאניות / צרפתיות. שם אתה יכול לקבל במחיר הזה רכב בן שנה שנתיים. אין מתנות חינם.

השאלה מה אתה רוצה לרכוש ? שנת ייצור או רכב ?

מה יש בקורולה SUN שאין בקוריאנית?

פורסם
אין שום שינויים מכניים ברכב , הדבר היחידי זה גאנטים 17 אינץ מאושרים ברשיון ותוספות נרחבות של אלקטרוניקה מסביב מערכת ממש טובה עם מגברים סאב קומפוננטות וכדומה. והוא דורש מחירון ולא מעל...

תודה אבל על התגובה

אם כבר התוספות האלו מורידות את ערך הרכב במקרה זה.

אתה צריך להבין שמי שמחפש טויוטה קורולה בדר"כ מחפש רכב אמין נוח (יחסית ליפנית, כן) אחזקה זולה (כולל סחירות טובה ושמירת ערך).

כאשר אתה קונה משומש אז גם מאוד מעניין אותך אופי המוכר, שלא יהיה ערס, ובייחוד כאשר רוכשים קורולה (רכב מובהק לאנטי-ערס).

לכן כאשר קונה פוטנציאלי רואה שבעל הרכב החליף גלגלים למידה גדולה יותר (לא חושב שחוקי מידה 17 לקורולה), התקין מערכת עוץ-עוץ, מדבקות למיניהן, שטיחים בצבע ניקל וכו' באופן מידי יגבש דיעה דיי מוצקה על אופי בעל הרכב (ערס מצוי) ויעשה אחורה פנה.

אז נכון שלא כל מי שמשקיע ברכב הוא ערס (לפעמים זה סתם חוסר טעם), אבל ברוב המקרים זה או שבעל הרכב ערס או גרוע מכך, הבן המתבגר ערס.

מקרה מהחיים, בחיפושי מאזדה-6 ראיתי אחת שלפי המודעה בעיתון מאוד הרשימה (יד-1 ק"מ נמוך מטופלת במורשה) אך כשראיתי את הרכב ישר נרתעתי, הרכב היה בצבע צהוב (נניח שנסבל) היה לו מערכת עם מגבר ורמקולים גדולים (שבעל הרכב היה מאוד גאה בה) שטיחים מזעזעים ותוספות "בטוב טעם". אגב, המוכר התאים בדיוק לתיאור הערס המבוגר כך שככל הנראה הסטטיסטיקה עובדת. עשיתי אחורה פנה, ואני מאמין שאני לא היחיד.

בקיצור, אני הייתי מוותר על שנתון והולך על רכב מקורי ללא כל שינויים ועל דגם ה-GLI.

ההבדלים בין הדגמים: קוסמטיים (פסי מגן ומראות בצבע הרכב, זניח), סלון הרכב משולב עם חלקי פלסטיק כסופים (מוסיף המון), מערכת עם שליטה מההגה (האמת שלא משהו), מחשב דרך (לא משמעותי), בקרת אקלים (משמעותי), ריפוד שונה, 4 חלונות חשמליים כאשר כולם עולים ויורדים אוטומטי (כלומר לחיצה אחת והחלון נפתח/נסגר, ממש נוח) ושמעתי שבדגם SUN המושבים האחוריים לא מתקפלים :shock:.

לדעתי שווה את תוספת המחיר.

אגב, בסוף רכשתי טויוטה קורולה שהייתה מפורסמת חצי יום! מזוג נחמד, לאחר שחיפשתי הרבה זמן ובכל פעם שהיה מפורסם רכב במצב טוב עד שהייתי מתקשר הרכב כבר נמכר.

חבר מכר קורולה RUNX בתוך יום ב-3K מעל מחירון.

רכב שמפורסם שבועיים במחיר מחירון ולא נמכר, ככל הנראה לא מציאה גדולה.

פורסם

מה לעשות, המצב בשוק מדבר בעד עצמו, וזה ממש לא משנה אם זה מוצדק או לא.

כאשר מפרסמים קורולה שמורה, זה כמו לשחרר פק"מ, תוך יום הכסף אצלך.

אגב אני חושב שהטויוטה נותנת חבילה הכי טובה מבין המתחרות המשפחתומטיות היפניות שבנמצא.

אגב, גם לסיטרואן יש הברקות פה ושם.

לדוגמא, סיטרואן קסארה פיקסו זה הרכב הכי סחיר שיצא לי לחפש :shock:

רכבים שמורים משנתונים 03-05 נמכרים תוך שעות ספורות עד יום/יומיים!!

אני עדיין לא הצלחתי לשים את ידי על אחת.

וגם במקרה זה דורשים כמה אלפים מעל המחירון (לוי-יצחק) :|

פורסם
אכן , למרכבת האלים שנקראת קורולה יש קטגוריה בפני עצמה, אין לה מתחרות כלל, וכל מחיר שהמוכר מבקש יש לשלם מיידית, שמא מישהו אחר יזכה להניח את עכוזו על המרכבה המשובחת הנ"ל.

נראה לי שאתה לא מבין אותי, כי גם אני מתפלא על המחירון הגבוה של הקורולה.

מצד שני יש לה כמה יתרונות על פני אלו שניתן לקנות אותן חדשות הרבה יותר באותו כסף, או יותר נכון לזולות יש את החסרונות שלהן.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אחי שאתה הולך לקנות רכב חדש מהחברה עם אפס תקלות ואפס ק"מ אתה קונה אותו מחירון,אין דבר כזה שרכב משושמ יימכר מעל למחירון כנראה שהמוכר יחפש פראייר,דבר שני אין דבר כזה בעולם שרכב כמעט 5 שנים על הכביש שאין לו תקלות,צריך להבין שהרכב נסע מספיק ק"מ וגם הרבה השתמשו בגיר ולא נדבר על מצבי המחשוב בתוך הרכב,כמוכן שהרכב נקנה חדש מהחברה מייד הערך שלו יורד,אני לא הייתי מציע לך לקנות את הרכב אפילו במחיר מחירון,רכב כזה צריך למכור אותו 5000 ש"ח מתחת למחירון אפילו שהוא שמור כי אף פעם לא תמצא הגיר תקין במאה אחוז ולא תדע מה מצב המחשב בתוך הרכב,ואתה לא יודיע איזה מכות קיבל הרכב בתחתית המבנה של הרכב שלא מופיעים בטפסי הבדיקה,אז בקניית רכב תחפש היטב ולאט לאט ובמחיר סביר ותשכח מזה שרכב נמכר מעל המחירון.

פורסם
אחי שאתה הולך לקנות רכב חדש מהחברה עם אפס תקלות ואפס ק"מ אתה קונה אותו מחירון,אין דבר כזה שרכב משושמ יימכר מעל למחירון כנראה שהמוכר יחפש פראייר,דבר שני אין דבר כזה בעולם שרכב כמעט 5 שנים על הכביש שאין לו תקלות,צריך להבין שהרכב נסע מספיק ק"מ וגם הרבה השתמשו בגיר ולא נדבר על מצבי המחשוב בתוך הרכב,כמוכן שהרכב נקנה חדש מהחברה מייד הערך שלו יורד,אני לא הייתי מציע לך לקנות את הרכב אפילו במחיר מחירון,רכב כזה צריך למכור אותו 5000 ש"ח מתחת למחירון אפילו שהוא שמור כי אף פעם לא תמצא הגיר תקין במאה אחוז ולא תדע מה מצב המחשב בתוך הרכב,ואתה לא יודיע איזה מכות קיבל הרכב בתחתית המבנה של הרכב שלא מופיעים בטפסי הבדיקה,אז בקניית רכב תחפש היטב ולאט לאט ובמחיר סביר ותשכח מזה שרכב נמכר מעל המחירון.

:shock:

כמה טוב שלא קוראים לך לוי יצחק.

דבר שאתה לא מבין בו, אל תענה! סייג לחוכמה שתיקה.

''אין דבר כזה בעולם שרכב כמעט 5 שנים על הכביש שאין לו תקלות''

מדובר בקורולה, לא בC5.

תרכוש, תנהג, תבין.

יום טוב וחופש גדול מהנה לך.

• תוכן חדש...