Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב וסופ"ש מעולה לכל חברי הפורום :)

יש לי כמה שאלות.

בפיג'ו 207 החדשות 2010 הגיר האוטומט הוא גיר AL4 כמו של אחותה הקטנה ה-206 או גיר "רגיל" כמו של מאזדה 3 למשל?

בנוסף רציתי לדעת מה אתם אומרים בקשר לתוספות כמו ספויילר, חיישני רוורס + צג, חלונות חשמל אחורה וכו', האם אלה תוספות שכדאי להתקין בחברה מקורי או שעדיף לחפש אותם בשוק ולהתקין?

האם זה נכון שאת המנוע של ה-207 פיתחו פיג'ו ביחד עם ב.מ.וו ?

אני יודע שלמנוע קוראים 1600 VTI. מה זה VTI?

מה הייתם מעדיפים? 206 או 207?

ושאלה אחרונה, מה אתם אומרים על האוטו מבחינת חיסכון בדלק, אמינות, תאוצה, כוח, מהירות, חלקים בשוק, שמירת ערך?

רוב הנסיעות שלי הן בעיר, לעיתים נדירות אני יוצא מן העיר.

למה דווקא 207? כי יש לנו הנחה דרך "חבר" ויוצא שהרכב עולה לנו 94K ותקנו אותי אם אני טועה אבל לא ניראה לי שיש בשוק רכב שמציע את מה שה-207 מציעה במחיר כזה. בנוסף יש לנו 20 אחוז הנחה על תוספות שנתקין בחברה.

תודה.

עריכה:

שכחתי שאלה, אם הרכב מגיע בלי פנסי ערפל אבל המקום ברכב לעשות אותם קיים, אפשרי להתקין פנסי ערפל?

פורסם

גש לסוכנות שוב,בקש לראות את הC3 החדשה.

היא חולקת את אותו מנוע וגיר,ומאובזרת ברמה גבוהה מאוד.ממליץ.

פורסם

ראיתי את ה-C3 החדשה, לא אהבתי, לדעתי אוטו של כוסיות [על טעם ועל ריח...].

בכל זאת מישהו יכול לענות לי על השאלות?

אף אחד לא ענה.

פורסם

יש שתי גרסאות, 1.6 ל' עם גיר AL4, ויש 1.4 ל' עם גיר רובוטי בעל מצמד יחיד (לא כמו בפולקסווגן, אלא יותר כמו בטויוטה), המנוע אכן פותח בשיתוף עם ב.מ.וו. אך לפי מה שידוע לי פיז'ו ביצעה את רוב הפיתוח, מה שכן זה המנוע שמשרת היום את המיני ככה שהוא לא רע בכלל. אם המחיר טוב לך, היא תצרוך דלק כמו אחרות בקטגוריה, ללא מחלות מיוחדות. נושא האמינות בשנים של האחריות אינו כלכך רלוונטי, אני מניח שאת הסטיגמות על צרפתיות אתה כבר יודע אז זה בחירה שלך. הייתי ממליץ לך לחכות עוד כי בעקבות ירידת שער היורו הרבה יבואנים אירופאיים יכולים להרשות לעצמם לעשות הנחות ענק, ככה ש94K עבור פיז'ו 207 זה רק ההתחלה, גם סיאט יצאו במבצעי מכירות מאסיביים עם הנחות משמעותיות ככה שלדעתי שווה לחכות ולראות לאן השוק הולך.

:turn-l: יש לי סחרחורת.
  • תוכן חדש...