Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום.

לפני חצי שנה פרסמתי פה קרטוע של הרכב שלי רנו מגאן 2 שהיה 67000 ק"מ , החליפו 2 משאבות דלק וחיישן גל זיזים ובסוף הרכב עבד.

כעת נתקעתי עם אשתי ובתי בכפר ערבי - לא נעים - כפר עויין , גררו אותי והרכב כעת עומד על 80000 ק"מ ואני מיואש כמה אפשר להשקיע ברכב שאני אוהב האמת.

הגרר שהגיע למקום נתן 4-5 מכות חזקות מאחורה למטה כנראה על המשאבה והפלא ופלא הרכב פתאום נסע חלק..

היום שוב נתקע הרכב ולא נותן גז ( המשאבה שוב) נתתי מס' מכות אך לא הועיל שום דבר.

מישהו יכול לחשוב מה הבעיה? מיותר לציין שבמוסך המרכזי אני מרגיש שמרמים אותי...

אשמח לעזרה. אני כבר מיואש כל כך, אייל.

פורסם

גש למוסך בו טיפלת ברכב. אחריות לחלפים ועל העבודה בטוח יש לך

תן לו לשבור את הראש עד שימצא לך פתרון

Golf 2008 MK5

פורסם

הבעיה היא שהרכב מחובר אצלהם לבדיקת לחץ משאבת דלק ולא מצאו שום תקלה למרות שהוא אמר לי שהרכב בקושי מניע.

אין להם מושג מה הבעיה כמו פעם שעברה.

מישהו מכיר מוסך באמת טוב ומומחה למחלות של הרנו מגאן 2? ומוסך אמין...

פורסם

אבוש שלום

שמי אריה ואני מנהל השרות בקרסו.

מרכזי השרות שלנו מקצועיים ואני בטוח שיידעו מה נדרש לצורך התיקון.

יש לנו שלושה מרכזיים ו-30 מורשים , כולם בעלי עובדים מוסמכים ומקצועיים וציוד דיאגנוסטיקה מהמשובחים שניתן למצוא.

בנוסף , לפי מידת הצורך נוכל לערב אנשי מטה טכניים בקרסו מוטורס אשר מכירים את רנו בכלל ומגאן בפרט בצורה מושלמת , ספרות היצרן ונתוניו חשופים בפניהם כמו גם יכולת מהירה לפנות ליצרן במהירות ואני משוכנע ששם בוודאי יימצא פתרון.

תן בנו אמון ואני בטוח שנצליח לסדר את הנדרש.

כדי שנהיה אופרטיביים , מציע שתיכנס למרכז מורשה או שתיפנה אלינו ל- [email protected] ואנו נתאם זאת.

נעקוב ולא נרפה עד שתצא מרוצה.

בברכה ,

אריה לייב

מנהל השרות קרסו מוטורס.

פורסם

תודה על האכפתיות ועל התגובה מר אריה לייב

אם תוכל לתת לי את הנייד שלך בפרטי שלך אני אודה לך.

כל טוב.

אייל.

פורסם

פניתי לחברת קרסו שהחליטה שהיא מסירה את האחריות על המשאבה שלי למרות שיש עוד חודשיים , הם טוענים שמישהו התעסק

לי במיכל דלק וחיבל בו ולכן אין יותר אחריות , חוצפה כזאת בחיים לא ראיתי , מוסך רייך בבני ברק דורשים ממני 4,500 שקל על

תיקון הצינור שדופק את המשאבה פעם אחרי פעם ועל החלפת משאבה.

מה אתם אומרים??? לא חוצפה שאין כדוגמתה?

עכשיו נשאר לי רק לתבוע את קרסו על חוסר אמינות , חוסר שירות וביזיון שאין כמוהו.

מיותר לציין שכבר שבוע אני אשתי והתינוקת ללא רכב במוסך רייך דורשים כסף מלא ובקרסו מסירים כל אחריות ומטילים אותה עליי.

אם מישהו מוכן לעזור אני אשמח כי אני כבר מיואש.

ודרך אגב מר אריה לייב כתב לי פה כמו שאתם רואים שהוא לא ירפה עד שלא נהיה מרוצים ואני לא מרוצה אריה לייב בעצמו אישר להוריד לי

את האחריות , פשוט מדהים איך שמר לייב הוא צבוע.

פורסם
אבוש שלום

שמי אריה ואני מנהל השרות בקרסו.

מרכזי השרות שלנו מקצועיים ואני בטוח שיידעו מה נדרש לצורך התיקון.

יש לנו שלושה מרכזיים ו-30 מורשים , כולם בעלי עובדים מוסמכים ומקצועיים וציוד דיאגנוסטיקה מהמשובחים שניתן למצוא.

בנוסף , לפי מידת הצורך נוכל לערב אנשי מטה טכניים בקרסו מוטורס אשר מכירים את רנו בכלל ומגאן בפרט בצורה מושלמת , ספרות היצרן ונתוניו חשופים בפניהם כמו גם יכולת מהירה לפנות ליצרן במהירות ואני משוכנע ששם בוודאי יימצא פתרון.

תן בנו אמון ואני בטוח שנצליח לסדר את הנדרש.

כדי שנהיה אופרטיביים , מציע שתיכנס למרכז מורשה או שתיפנה אלינו ל- [email protected] ואנו נתאם זאת.

נעקוב ולא נרפה עד שתצא מרוצה.

בברכה ,

אריה לייב

מנהל השרות קרסו מוטורס.

יש הבדל בין לכתוב על רצון לתת שירות, ובין לתת שירות בפועל , בזה מרבית החברות בארץ נופלות ומתקשות להבין.

לחבל במיכל דלק ובמשאבת דלק , לא נראה לך הזוי מר לייב שזה התשובה של קרסו ??

מדהים, כנראה שלמרות מרכזי שירות מצוחצחים ומעוצבים, ופירסומות מושקעות , לתת שירות ויחס עדין לא למדתם.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

זה באמת קצת מוזר (ואולי יותר מזה - עצוב) שאחרי ההודעה של מנהל השרות בקרסו - קרה מה שקרה. אני חושב שאם אין כאן איזושהי אי הבנה, זה חמור שבעתיים.

alfa 156 2.5.

פורסם

סוג של בדיחה. האדון הנכבד ממחלקת השרות התחיל להגיב פה במס' שרשורים כאלו ואחרים. היו כאלו שטענו שישנה רוח חדשה במחלקת השרות של קרסו. כנראה הרגלים ישנים קשה לשנות, במיוחד כאלו שעולים כסף לקרסו.

לא שמענו כל תגובה של מר לייב, וגם איננו יודעים את הסיפור לאשורו, אבל ברור בכל מקרה שכדי לשנות חוות דעת ושם רע של מותג, חייבים לפעמים להיות גמישים גם אם "לא תמיד הל' צודק".

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

עדכון - בסופו של דבר החליט משה כהן מנהל שירות בקרסו לתת לי כמחווה את האחריות בחזרה מאחר ואי אפשר לדעת מי חיבל או התעסק במשאבה ( אני לא התעסקתי , אני מטפל רק במורשה)

קיבלתי משאבה וטיפול בחינם והתיקון של התקלה יעלה לי כסף למרות שאני לא אשם בתקלה.

בכל אופן תודה לחברת קרסו ולמשה כהן על המחווה.

פורסם

כל שינוי גדול מתחיל בצעד קטן.

אולי נראה את קרסו מתחילים את השינוי פה בפורום.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...