Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבוש שלום.

אני שמח שבסופו של דבר אתה מרוצה , למרות הדברים הקשים שכתבת.

אני חייב לציין כי את ההצעה לסייע קיבלת מאיתנו באמצעות אשכול זה. הצעה זו היתה כנה ומתוך כוונה מלאה להשביע את רצונך. המידע שקיבלת ממרכז השרות היה טרם ההתערבות שלנו ואני מניח ששמת לב שמרגע שקרסו מוטורס התערבה קיבל הטיפול תפנית חיובית, יחד עם זאת חשוב לי מאד לסכם את האמור ולהעמיד מעט דברים על דיוקם לטובת הקוראים הרבים וכמענה לתגובותיהם:

מרכז השרות עדכן אותך כי המשאבה חדלה מלתפקד עקב נזק לרכיב אשר נפגע כתוצאה מאירוע תאונתי שהתרחש ( ייתכן אף שאירע בתקופה שלפני שרכשת את הרכב ). אותו אירוע תאונתי תוקן במרכז שירות שאינו מורשה בצורה רשלנית אשר גרמה לפגיעה במשאבה. משכך הם פני הדברים ברור כי אין להכיר בכך במסגרת אחריות היצרן.

בעקבות פנייתך בפורום נוצר היום קשר בינך לבין מנהל השרות האזורי שלנו , מר משה כהן. מכיוון שהצענו לסייע ומכיוון שלא ברור אם הנזק המדובר קרה בתקופתך או לא החלטנו לסייע לך במסגרת תקציב קרסו מוטורס וכחלק ממדיניות קרסו מוטורס לעמוד מאחורי לקוחותיה ולתמוך בהם ככל שניתן.

לא היתה כאן שום צביעות או דבר אחר זולת הנסיון הכן וההוגן לסייע לך בעקבות פנייתך וצר לי אם השתמע או נראה אחרת.

באופן כללי , אם יותר לי לומר , השימוש והביצוע של תיקוניים שאינם מתאימים לנדרש , השימוש בחומרים לא נכונים ( כמו שימוש בחומר אטימה ביתי במקרה זה ) אינם ראויים. הם עשויים כמו במקרה זה לגרום לנזקים היקפיים כבדים במערכות ומכלולים אחרים ברכב שלא לומר בעיות בטיחות אשר עשויות היו להיגרם כאן בעת העיסוק במערכות הדלק ברכב על ידי גורם שאינו מקצועי.

לסיכום , אדוני , אנחנו לשירותך ונשמח לסייע בעתיד ככל שידרש.

אריה לייב

מנהל השרות - קרסו מוטורס.

פורסם

מר אריה לייב.

א. הטענה שהרכב עבר אירוע תאונתי הוא שקרי לחלוטין מכיוון שהרכב עבר בדיקה מלאה לבדיקת תאונות.

בתקופתי שזאת תקופה של פחות משנה ברוך השם לא היו שום תאונות משום סוג והרכב נשמר ביותר.

בנוגע למה שרשמת : "אני שמח שבסופו של דבר אתה מרוצה , למרות הדברים הקשים שכתבת.

אני חייב לציין כי את ההצעה לסייע קיבלת מאיתנו באמצעות אשכול זה. הצעה זו היתה כנה ומתוך כוונה מלאה להשביע את רצונך. המידע שקיבלת ממרכז השרות היה טרם ההתערבות שלנו "- אז זה שקר מוחלט!!!

אתמול חברת קרסו התערבה ודיברנו איתם והם החליטו שמסירים לנו את האחריות מכיוון שהם טוענים שמישהו שם חומר שאסור לשים או משהו כזה ולכן המשאבה נפגמה כתוצאה מגורם חיצוני שאולי הוא אני. אז איך אתה אומר שמרגע שקרסו התערבו הכל הסתדר?

רק מהרגע שפרסמתי פה התחילו דברים לזוז . יד הגורל? תחליטו אתם אנשים יקרים.

אני טוען מר לייב היקר שאולי הגורם הזה שהרס את הרכב הוא אתם , תוכיח לי שלא חברת קרסו עשתה את זה מאז שייבאה את הרכב הארור הזה לארץ , אולי זה מוסך רייך בכלל שתל לי שם חלקים מחורבנים כדי שאני אשלם יותר.

בקיצור אנחנו לא עוסקים בספקולציות ומיליון אנשים יכלו להתעסק ברכב ולקלקל אותו.

אני לא עשיתי זאת תהיה בטוח.

ואנחנו יכולים להאשים אחד את השני בנוגע למי אשם בשורה התחתונה אני לא ציפיתי לקבל מחווה אלא לקבל צדק ורק את האמת.

ולא שקל מעבר לאמת.

ובנוגע לגורם לא מקצועי - יכול להיות שאחד העובדים הוא לא מספיק מקצועי מכיוון שעובדה שלא מצאתם את התקלה ב-2009 והחלפתם סתם 2 משאבות דלק ולא טרחתם לבדוק לעומק.

בנוגע לדברים קשים שאמרת שרשמתי - הכל אמת זה לא דברים קשים מוסך רייך אמר לי שאתה אחראי על הסרת האחריות מעליכם.

ולכן הדבר היה נראה כצביעות לאחר שרשמת שאתם נותנים שירות ולא מרפים עד שמרוצים.

כרגע אני מרוצה אך ורק בגלל שאתם מאמינים לי וזהו.

תודה רבה המשך שבוע נפלא.

פורסם

אריה-האם בעת החלפת המשאבה במוסך המרכזי, ידעו את בעל הרכב כי הרכב ככה"נ עבר תאונה כשהיה בבעלות הקודמת ולכן אתם מסירים את האחריות על המשאבה ומשאירים ללקוח להחליט האם להתקין אותה אצלכם או לא?

אני מאמין שזה לא נאמר לו.

אבוש- האם אתה עדיין צריך המצלמה למוסך אמין, מקצוען שיודע לקחת אחריות על העבודה שלו?

קובי

פורסם

לא נאמר לי שום דבר וחצי דבר על תאונה או על אירוע תאונתי לא מרייך המוסך המרכזי ולא מקרסו.

הדבר היחיד שאני כועס עליו זה שעושים לי מחווה...

אני לא חיפשתי מחוות חיפשתי את האמת ואת ההגינות בלבד.

האמת היא שיש לי אחריות על המשאבה לעוד חודשיים שלמים ולא הבנתי מדוע אתמול החליטו בקרסו ובמוסך לבטל לי את האחריות

הם טענו שמישהו התעסק בצורה רשלנית פושעת ולא מקצועית במיכל הדלק ובמשאבה והרס אותה- אני נוטה להאמין למר לייב

ולחברת קרסו - אבל אני לא הבן אדם שהתעסק עם שום דבר ברכב אני מטפל במוסך מורשה ומרכזי בלבד - מוסך רייך...

מי שעשה את זה הוא עבריין וזה כנראה הבן אדם שמכר לי את הרכב עם היסטוריה של תקלות במשאבת הדלק ואפילו החליפו רצועת טיימינג כשהרכב היה עם פחות מ-60000 קילומטר כנראה שהתייאשו מלמצוא פיתרון... הרכב הזה כל הזמן מתקלקל.

מבחינת העובדות הרכב כמה פעמים בשנה נתקע...

פורסם

אבוש שלום.

לא כלכך הבנתי-האם לפחות ההחלפה האחרונה של משאבת הדלק בוצעה במוסך מורשה של קרסו(רייך או מוסך אחר),ובזמן שאתה ההיית הבעלים של הרכב?

הרי אם היתה בעיה שנגרמה מתיקון קודם(צינור הדלק הלא תקני עם חומר האטימה הביתי שהרס את המשאבות) שלא במוסך מורשה,או לפחות לא במוסך בו אתה טיפלת באופן קבוע,אז אי אפשר לבקש מהם לקחת אחריות.

אבל מה שנשמע מרגיז זה שעד שלא עירבת את נציגי השירות של קרסו,במוסך לאורך זמן לא "הצליחו" למצוא שהבעיה היא בצינור דפוק שפוגע במשאבה ולא במשאבה עצמה וסחטו ממך זמן וכסף וגרמו לך לעוגמת נפש.

יכולות "האבחון" בחלק ממוסכי קרסו היא בעייתית בלשון המעטה.אני נתקלתי בבעיית אבחון של מגאן מקרטעת לסירוגין ובמוסך מורשה נאמר לי שהכל תקין,ולבסוף באופן עצמאי עם חבר מכונאי גילינו שמדובר בפלאג שבור(פלאג מקורי שהורכב במסגרת טיפול תקופתי במוסך מורשה אחר..) והנה עוד שתי דוגמאות מהזמן האחרון יחסית:

1. מתוך שרשור של משתמש בשם qyam23 מתאריך 11/06/2010:

בעניין: רנו מגאן dci לא סוחב

טוב אז בקרתי במוסך הקריה בנצרת עלית אחרי בדיקה מעמיקה הוחלט שהלך לי הטורבו !!

שזה בערך 10000+ מעמ אבל מי סופר כסף קטן

הגעתי הביתה ופירקתי את כל מסלול זרימת האוויר כונס ,פילטר ,בית פילטר , בדרך ......

פתאום ראיתי שקית ניילון קטנה שהיתה סביב מד זרימת אוויר אחרי הפילטר

התקלה פתורה ואני הרווחתי 10000+ מעמ :wink:

מסקנה : מה שלא תבדוק לבד לא יסתדר לעולם !

2. מתוך שרשור של משתמש בשם poratnir מתאריך 25/12/2009:

בעניין: יעוץ לגבי מחשב ניול מנוע רנו מגאן 2

הבעיה לא הייתה כלל במחשב ניהול המנוע.

לאחר ארבעה חודשים של יאוש ובערך שש פעמים במוסך.

החלפת קווילים, מחשב ניוהל ,בית מצערת שכלל לא היו גורם הבעיה .

הבעיה האמיתית נפתרה ע"י החלפת חיישן הדוושה התקול!

וזאת אחרי שמצאתי פוסט על התקלה בפורום רנו בחו"ל.

לכל מי שיש רנו ונתקל בתופעה של check injection ודוושת הגז תקועה על 3000 סל"ד ולא מגיבה הבעיה הינה בדוושת הגז ולא בדברים האחרים!.

לצערי המוסכים לא תמיד מספיק מנוסים (מוסך מורשה) והתקלות שהמחשב נותן לא תמיד נכון! כל מי שנתקל בבעיה לכו לחפש בפורום מישהו שהייתה לו את אותה בעיה יחסוך לכם זמן והמון כאב ראש שלא לדבר על הכסף!

אריה לייב,

במקום מהפכה ברשת תתחילו עם מהפכה מקצועית ושיפור האמינות במורשים שלכם.

ADZ

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם
אבוש שלום

שמי אריה ואני מנהל השרות בקרסו.

מרכזי השרות שלנו מקצועיים ואני בטוח שיידעו מה נדרש לצורך התיקון.

יש לנו שלושה מרכזיים ו-30 מורשים , כולם בעלי עובדים מוסמכים ומקצועיים וציוד דיאגנוסטיקה מהמשובחים שניתן למצוא.

בנוסף , לפי מידת הצורך נוכל לערב אנשי מטה טכניים בקרסו מוטורס אשר מכירים את רנו בכלל ומגאן בפרט בצורה מושלמת , ספרות היצרן ונתוניו חשופים בפניהם כמו גם יכולת מהירה לפנות ליצרן במהירות ואני משוכנע ששם בוודאי יימצא פתרון.

תן בנו אמון ואני בטוח שנצליח לסדר את הנדרש.

כדי שנהיה אופרטיביים , מציע שתיכנס למרכז מורשה או שתיפנה אלינו ל- [email protected] ואנו נתאם זאת.

נעקוב ולא נרפה עד שתצא מרוצה.

בברכה ,

אריה לייב

מנהל השרות קרסו מוטורס.

אריה שלום,

רק מי שהתעסק/מתעסק ובטוח לא יתעסק עם קרסו מוטורס יודע מי אתם באמת. מאז שקניתי את הרנו שלי. מאז שראיתי איך המוסכים\השירות שלכם גרוע. וחסר מקצועיות בסיסית. איך אתם נוהגים להתנער מהלקוחות שלכם. המלצתי ליותר מ-7 אנשים לא להתעסק איתכם. מתוכם 3 בוודאות שמעו לי והתרחקו מכם כמאש. זו הדרך הכי טובה להמחיש לכם שכמקבלים שירות גרוע מספרים ל 100אנשים. כשמקבלים שירות טוב מספרים ל 10, אני כפי שאמרתי רק ב 7... תפתחו עוד קצת פורומים ותראו מה חושבים עליכם. אולי פשוט ת-ת-ע-ו-ר-ר-ו!!! (וכפי שלא התייחסת להודעה באשכול הקודם. אני לא באמת מצפה שתתייחס להודעה הזו...)

פורסם

לגבי ADZ חשוב לי להדגיש שהחלפת 2 משאבות חדשות מהשקית התבצעו על ידי ב11 החודשים האחרונים

וכמובן במוסך רייך שהוא מורשה ומרכזי של רנו ( ושייך לקבוצת קרסו כמובן ) .

כלומר האחריות הייתה בתוקף לגביי.

זה שטוענים שמישהו חיבל במשאבה - אני לא יודע למה ומה. אני לא טכנאי , ואולי זה נכון אבל זה מישהו

שהיה לפניי או מישהו מהמוסכניקים כי אחרת אין לי הסבר אחר.

עכשיו כשחברת קרסו לקחו אחריות ותודה להם , אני מפחד שכל חצי שנה התקלה תחזור .

כך ששום דבר לא בטוח לגבי רנו מגאן.

תחשבו הרכב שלי כבר פעם רביעית במוסך עם תקלה חמורה עם פחות משנה אצלי. 80000 קילומטר בלבד.

אולי עדיף אוטובוס???

פורסם

אבוש,

אם כך אתה צודק לחלוטין!

ביזיון שניסו בכלל להתחמק מאחריות,ביזיון שלא זיהו את הגורם לתקלה ורק טיפלו בסימפטום - משאבות דלק שמתקלקלות.ואולי חמור מרק ביזיון.

היו עוד תקלות או שאתה סובל רק המתקלה הזו לאורך כל הזמן?

ADZ

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

קצת נימוס ותרבות שיחה לא יזיקו, עד שמנהל שרות מואיל להגיב, צריך לעודד את זה. תגובות מתלהמות מבלי שהעובדות ידועות, מרחיקים מגיבים רציניים מהפורום.

שמענו טענות מתלהמות. חלק מהמגיבים מגיבים בנחרצות מבלי שהעובדות לאשורן ידועות להם. תקלות ישנם בכל הרכבים. בכל המוסכים נתקלים בטעויות אבחון. תמיד אפשר ללכת למוסך אחר.

מצד שנו חייבים להודות, לא חסרים גם בעלי רכבים בכיינים ושקרנים. אני בעל רנו מגן מרוצה לגמרי מהרכב ומהשרות ומכיר רבים כמוני. אין לי קשר כזה או אחר לקרסו רנו ולא יודע מה.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

Vik014 שלום.

אין כוונה להתלהם ובהחלט יש כוונה לעודד את היוזמה המאד חיובית של אריה לייב ושכמותו להגיב ולעזור.

בשרשור הזה נראה שגם בעל הרכב וגם נציג קרסו מסכימים על רוב הפרטים והמחלוקת היא על השאלה מי ביצע את התיקון למיכל הדלק.הבנאדם כבר קרוב לשנה מתלונן על אותה בעיה עם אותם סימנים ופעמיים הוחלפה משאבה,כך שכנראה שהבעיה היתה במקור בתיקון מיכל הדלק והצנרת.מאיך שאני הבנתי,נראה במורשה פעמיים לא זיהו את מקור התקלה.הרי ברור שאם בוצע תיקון רשלני לא במוסך מורשה אז היבואן לא צריך לשאת בנזק וההחלפה הראשונה בצדק היתה ע"ח בעל הרכב.הכעס הוא על כך שפעמיים לא זוהה מקור הבעיה והלקוח סבל מתקלה נמשכת ועוד נדרש לשלם על 3 משאבות-שתיים שכבר החליף ואחת חדשה עכשיו.

לגבי לקוח נצלן/שקרן:מסכים איתך לחלוטין.לא חסרים כאלו,אבל לא נראה לי שבנאדם יגרור תקלה במשך כמעט שנה ויסבול רק כדי לשגע יבואן,הרי הוא שילם על שתי המשאבות הראשונות.

גם אני מחזיק מגאן ומרוצה ממנו,אבל בהחלט נתקלתי בבעיית אבחון במורשי קרסו.הציפייה כשנכנסים למורשה היא שידעו לא רק לטפל ברכב אלא גם לאבחן תקלות באופן מקצועי כי אלו רכבים שהמוסך אמור להכיר לפרטי פרטים ויש לו קשר גם לתמיכת היבואן וגם ליצרן ותמורת זה משלמים בהתאם.כאשר גם נדרש תשלום גבוה וגם לא מצליחים לפתור בעיה או נותנים אבחנה שגויה וכתוצאה מכך העלות התיקון היא גבוהה שלא בצדק והרכב לא יוצא תקין-זה מאד מאד מרגיז.

ד"א,מהו המוסך שממנו אתה מרוצה,אולי תוכל להמליץ לפחות לאלו שיכולים להגיע אליו?

ADZ

פורסם

שלום לכותבים ,מניסיוני האישי המר המוסכים של רנו בארץ לא מספיק מקצועיים לטפל בבעיות של הרכב הזה.

נתקלתי לפני כחצי שנה בסחבת של כ4 חודשים על בסיס השערות של המכונאים ה"מקצועיים ".

אחרי מכתבים ושיחות ארוכות ,בסוף אחרי שמצאתי פוסט בפורום של רנו באירופה שמתאר את התקלה ושלחתי למנהל שירות.

הם הסכימו לתת חלק של המעבדה לבדיקה, במהלך התקופה הזו החליפו מחשב ניהול, קויילים, מצערת שהיו ככוסות רוח למת.

ועוד בסוף דרשו ממני כסף על העבודה של הרכבה כמובן שלא שילמתי.

בקיצור אני מציע לך לשבת קצת על האינטרנט ולנסות למצוא בפורום הרשמי של רנו תקלה דומה, סביר להניח שזה קרה למישהו לפניך,

ככה לפחות תדע להכווין את אנשי המקצוע שלא ישתמשו ברכב שלך להשתלמויות ניסוי וטעייה של המוסכים.

זה בדיוק מה שקרה לי רק שאני לימדתי אותם בסוף מה לעשות .

ועוד עצה קטנה אני מציע לך לדרוש מהם החזר כספי על כל עבודה שנעשתה ככוסות רוח למת.

יש גבול גם התמקצעות על רכבים פרטיים וגם מימון על ידי בעלי הרכבים.

פורסם

שלום לחברי הפורום היקרים ולכל המגיבים.

קודם כל תודה על ההתעניינות והיחס.

אני רוצה להגיד שכרגע שבוע לאחר שהרכב נתקע לי ,מוסך רייך בבני ברק מרכזי ומורשה כמובן ששם אני מטפל מאז שקניתי את

הרכב לפני כ-11 חודשים עדיין מטפל בבעייה שאובחנה לטענתם בזאת הלשון: א. מישהו התעסק במיכל הדלק ושם שם סיליקון

בצורה פושעת ורשלנית והדביק חלק בשם קליסטר שאמור לשבת בצורה חזקה ואטומה והחלק הזה ישב בצורה נוראית וכנראה הולך

להישבר.

בעצם הקליסטר אחראי לטענתם על החזרי הלחץ למשאבה ומכיוון שכבר הרבה זמן אין לחץ תקין בצינור המוזר הזה ששמו קליסטר

הוא גורם לכל משאבת דלק חדשה להתבקע ולהתפרק לחלקים.

מיותר לציין שאני מטפל רק במורשה והדבר לא נעשה בתקופתי, בתקופתי החלפתי 2 משאבות חדשות אצל מוסך רייך חדשות

מהשקית.

לפני כמה חודשים שאירעה התקלה אמרתי להם שלדעתי משהו ברכב דופק את המשאבות ברכב.

הם התעלמו ואמרו שאני טועה לא יכול להיות ובטח המשאבה דפוקה ( מוזר כי היא חדשה מהשקית...) והחליפו שוב.

וכרגע הבעיה חזרה והם דורשים ממני: 1. 580 שקל על הקליסטר לפני מע"מ

2. במידה ומיכל הדלק שעמוס לטענתם בסיליקון וחומרים לא מקצועיים שמישהו שם שם לא

ינוקה טוב הם ייאלצו לשים מיכל דלק חדש בשווי מעל 800 שקל.

3. על העבודה המאומצת של הטכנאים בשבוע הזה ( אני כבר שבוע ויום ללא רכב עם אישה

ותינוקת ללא רכב חלופי) ייגבו ממני כ-1000 שקל והיד נטויה בבעיות שהם מוצאים.

אם היו מוצאים את כל הבעיות האלה בפעמיים שהרכב שלי נתקע ב-11 חודשים האלה כנראה שהיו נחסכים לי עוגמת נפש , זמן וכסף, כך שאני לא יודע אם שווה לי להיפטר מהרכב אחרי השחיטה הכספית הזאת.

ורק שתדעו : הרכב עבר בדיקה יסודית ונמצא תקין לחלוטין מנוע גיר שלדה וכו'... אני הוצאתי עליו מאז שקניתי אותו לפני פחות משנה כולל ההוצאות שייגבו ממני עכשיו יותר מ-6,000 שקל נטו וכנראה זה יגיע ל- 7,000 שקל נטו.

תחליטו אתם מה עדיף עכשיו? למכור או להיפטר... לגבי מוסך מקצועי שאני ממליץ עליו אני לא יודע כי עד היום לא עלו על הבעיות שלו ובמוסך בפתח תקווה לקחו לי לפני חצי שנה+ 800 שקל על חיישן גל זיזים שהוחלף סתם כי לא ידעו להתמודד עם הבעיה הזאת במורשה המרכזי של רנו בפתח תקווה.

גם עכשיו שאמורים לסיים בימים הקרובים את הבעיה ולפתור אותה אני לא באמת יודע מה יהיה.

פורסם

אני רואה שאתה מאזור המרכז אם באמת מה שאתה אומר נכון תגיד למוסך אין בעיה

תקפוץ לפירוקיה יש את האחים יזדי באזור שלך שמחזיקים המון רכבים כאלה קח מקטים מהמוסך ותקנה את אותם החלקים מפירוק.

יעלה לך בערך שליש מחיר.

תסביר למוסך שעל בסיס השערות לא זורקים כסף של לקוח - זה הכי קל . בבעיה שלי הייתה אמרו 99% הבעיה במחשב האחוז הנוסף הוא על בית המצערת בסוף זה היה הפונציומטר.- מקצועיות ? תחליטו אתם

להיפטר מהרכב זה אומר שבכל מקרה תצטרך להוריד המון כסף על הבעיה ורכב חדש שתקנה מיד שנייה סביר להניח יהיו לו את הבעיות שלו.

תבקש לראות את החלקים, מה זה עומד להישבר? וצורה פושעת ורשלנית חלקים מורכבים בצורה מסויימת אם יש קומבינות למינהן זה אומר שהייתה בעיה ועשו סידור זמני פשוט וזול.

והייתי מנסה למצוא מוסך מומחה לצרפיות לא מורשה יקח הרבה פחות כסף.

קשה למצוא כאלה,הבעיה שלך נשמעת מכנית אי לכך מכונאי טוב ידע לאבחן את הבעיה ולפתור אותה.

וכמו שאמרתי המוסכים המורשים מתיימרים להיות מקצועיים אני כל דבר בודק בפורום בחו"ל אין חכם כבעל ניסיון מול אנשים רכישת ניסיון במקרה הזה על הגב שלך.

בקשר להוצאת רכב זה הוצאה - לאחד הולך הגיר לשני ראש מנוע כל אחד והמזל שלו, אני מאמין שרכב שמטופל טוב ישרת אותך טוב, אולי מישהו לפניך הזניח ואתה משלם ל הנזק.

פורסם

מאיפה רכשת את הרכב ?

האם ביצעת בדיקה לרכב לפני הקניה ?

האם מיד פרטית ואו מליסינג ?

האם בדקת היסטורית טיפולים ?

תשובות לשאלות אילו יסיעו להבין את שורש הבעיה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...