Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

בבעלותי יונדאי לנטרה שנת 2000 ידנית

החלפתי היום 2 צמיגים קידמיים כי הם היו שחוקים,אחרי ההחלפה הרכב התחיל לנטוע לצד ימין בזמן נסיע,לפני החלפת הצמיגים,הרכב נסע ישר בלי נטייה... נסעתי לעשות כוון פרונט,אבל זה לא פתר את הבעיה.

יש לכם רעיונות ממה זה יכול להיות?

תודה על העזרה.

HU: CLARION DXZ785 USB SPEAKERS: MID: HERTZ ENERGY ESK 165 TWT: DRAGSTER 120W

COMPONENT AMP: KICKER ZX 350.4 MONO BLOCK: KICKER ZX 400.1 SUB: HERTZ 10" INCH ENERGY

פורסם

איזה צמיגים שמת בדיוק, מידה יצרן ודגם?

על הצמיגים צריך להיות חץ, בדוק שלא הרכיבו צמיג אחד הפוך שהחץ לא נגד כיוון הנסיעה

פורסם

אם כיוון הפרונט נבדק ונמצא תקין יש בעיה בצמיגים. או שהצמיג לא תקין, הגלגל לא הורכב למקומו כמו שצריך או שיש הבדל גדול בלחץ האוויר.

לי היתה משיכה חזקה מאד ימינה כאשר הפרונט היה תקין. לאחר החלפת צמיגים (היום) הבעיה נעלמה לחלוטין.

פורסם

צמיגים מקוריים של kumho חדשים, 65\175 גודל 14 ,זה אוריגינל.

לחץ אוויר הוא שם לי 30,ככה אמור להיות גם, יש מצב שהם חדשים אז הם צריכים להשתפשפ קצת?

ועל איזה חץ דיברתה שאני ידע את הכוון? איפה אני רואה אותו?

HU: CLARION DXZ785 USB SPEAKERS: MID: HERTZ ENERGY ESK 165 TWT: DRAGSTER 120W

COMPONENT AMP: KICKER ZX 350.4 MONO BLOCK: KICKER ZX 400.1 SUB: HERTZ 10" INCH ENERGY

• תוכן חדש...