Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאבא שלי היה את שניהם עכשיו אנחנו כמעט 9 חודשים ו- 65K קילומטר עם המיקרה ואני יכול להגיד לך בלב שלם שהמיקרה בהרבה יותר טובה.

יתרונות של המיקרה :

*נוחות נסיעה - בסיריון אתה מרגיש כאילו גוררים אותך על הכביש ממש כמו בפחית שימורים. כיסאות נוחים יותר לטעמי .

*חסכונית - אין לי מושג עד כמה יותר . פחות מהסיריון אבל אצלנו ( 3 נהגים אני וההורים שלי ) לי ולאבי יש רגל כבדה על הגז ואבא שלי רוב היום נוסע בעיר הצריכה לפי המחשב היא בערך 1 ל- 13.

בנוסף האוטו עובד אצלנו מהבוקר עד הערב בלי לנוח ובינתיים לא מראה שום תקלות(אם כי 65K קילומטר זה לא אינדיקציה לכלום).

חסרון של המיקרה : הגג מתחיל להתעגל מאחורה ולכן אם אנשים גבוהים ישבו מאחורה הם לא יוכלו לשבת בנוחות. בנוסף יש אנשים שיגידו שהיא נשית , אם לא אכפת לך.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

נהגתי לא מזמן על מיקרה מהשכרה עם 105K ק"מ דגם מפואר . עדין אחרי 105K הרכב נוסע כמו חדש!

אין לי מושג לגבי תצרוכת הדלק, אבל הרכב נחמד, קצת חלוש, לא הרגשתי בנוח לנהוג בו על כביש מהיר אבל אולי בגלל שאני רגיל לרכבים גדולים.

מבחינת נוחות הוא סביר.

מאחור לא ישבתי אבל נראה לי מאוד צפוף.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...