Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי כוונה לעורר ויכוח של יפניות מול אירופאיות, ובטח שלא דיון בשמועות נוסח מנועי ה TSI.

אני מכיר רק שני בעלים של לקסוס IS250.

אחד מהם מאוד מאוד לא מרוצה ומספר שכבר בשנה הראשונה הרכב בילה שבועות ארוכים במוסך.

השני הוא דוד שלי, שדווקא מגדיר עצמו כלקוח מרוצה, אבל נזכר לספר לי סיפור שלפני כשנה הוא נסע בחניון ולפתע הרכב האיץ ונכנס בעמוד, תוך גרימת נזקים כבדים ברכוש, שבמזל לא הסתיימו בנזקים גופניים (אז עוד לא נודעה תופעת דוושת הגז המאיצה מעצמה).

עוד מישהו שמע על דברים כאלה?

פורסם

יש לי IS מהמשלוח הראשון (9/2006), מוכרת לי IS נוספת מאותו המשלוח.

בשתיהן 0 (אפס) תקלות, פעם ראשונה שאני שומע על תקלות כאלה. :shock:

עריכה: אם תעיין בכתבה הזו שפורסמה ב"אוטו", תגלה שה- IS השיגה בבריטניה את המקום הראשון בסקר שביעות רצון למכוניות מהקטגוריה שלה.

לדעתי גם בבריטניה לא שמעו על התקלות הללו.

פורסם

אם אפשר שמישהו יענה לשאלתי

בלקסוס GS300 יש בעיות \ מחלות \ תקלות חשמל...

דגם 2007

When Perfect Isn't Good Enough

פורסם

לזכרוני מחול השדים שבו כיכבה טויוטה עם דוושת התאוצה ה"נתקעת", החל עם שוטר אמריקאי שנהרג יחד עם כל משפחתו בלקסוס שלא יכול היה לעוצרה.

• תוכן חדש...