Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שי - אתם סתם בורחים בתשובות - לא זאת הבעיה .

נשק הוברח ונכנס , ואם הצד השני רוצה נשק , הוא ישיג אותו בכל דרך .

מדינה או סמכות חוקית לא יכולה למנוע לחלוטין הברחות , היא יכולה לא לשתף פעולה עם פושעי הנשק .

כדי לבצע מניעה מוחלטת היא צריכה להכנס לשטח השני ככוח שיטור , ואת זה אנו לא רוצים , יצאנו משם .

ראה לדוגמה :wink:

מתברר לך כי הילדה שלך , הקימה משפחתון פשע .

שוברת כלים בגן , ומשליטה טרור על הגננת והילדים שלא משתפים איתה פעולה .

כהורה - אתה תדבר איתה בתחילה , תסביר את המצב

אח"כ , תעניש קלות , תשלח אותה לחדר ולא לחברים ( זה נקרא סגר )

אח"כ - אם לא עזר תמנע ממנה מתוקים - כגון שוקולד , בעוד שאחרים המתנהגים יפה יקבלו , נכון .

ואשתך , דיברה ודיברה ולא הצליחה , היא מאוכזבת מאוד , ולא רוצה יותר להתמודד עם הבעיה , ולכן מסתגרת בחדר השינה - זה גם סגר לא .

זה סתם סיפור דבלי - לא להתייחס ברצינות - אבל סתם נקודה למחשבה - מה אפשר לעשות .

יעוץ חיצוני - נו שלחנו מתווכים אמריקאיים , אז ניסו גם לפוצץ אותם במטען צד .

יעוץ פנימי - בני משפחה - המצרים מנסים ומנסים , ולא מצליחים .

הם רוצים לחרבן בדלת הכניסה , ומבקשים נייר טואלט איכותי , וקצת שוקולד לנישנוש - תשובה רצינית בבקשה .

הוספה -

bagira - אם הבנתי נכון וצללתי לסוף דעתך - לא מדובר בהומניות כבוד האדם , טוב או רע .

תרצח - אם מדינות העולם יתמכו בכך - זה בסדר , זאת אומרת אינטרס פשוט , לא כבוד האדם ושוקולד .

אז באמת כל הדיון מיותר - בגרמניה הנאצית היה רוב בעד הפיתרון הסופי ליהודים - אז נכון לאז , זה היה בסדר , וכנראה לפי חוקי

bagira - גם נכון ..

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תגובות 487
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
טוב יאללה, בוא ניתן להם את המדינה ונקפוץ ראש לים.

יאללה, לפחות יש לי קשרים בשייטת הצוללות אז אני לא אצתרך לשחות כל הדרך לפולין.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

פעם ניפגש על כוס בירה ובטוב ליבי באלכוהול אני אספר לך אל אנשי ילת"מ מופרעים שהחליטו שהם רוצים לרכב על טורפדו!!!:shock:

לשמחת כל הנוגעים בדבר הם ירדו מהרעיון.

פורסם

from "ynet" of today:

יעלון - שבעת מבצע ההשתלטות שימש כראש ממשלה בפועל, מתוקף תפקידו כממלא מקומו של בנימין נתניהו שהיה בקנדה - דיבר במפגש בכנסת עם ראשי רשויות מטעם הליכוד. "ההחלטה הייתה נכונה לעצור את המשט", אמר, "אך יש מקום לשיפורים, ואני לא אכנס לפרטים".

למרות הביקורת, היו בפיו גם שבחים לחיילי השייטת. "הלחימה על הסיפון היתה בתנאים בלתי אפשריים ונעשתה בגבורה", קבע, אך הוסיף שבתכנון ובביצוע היו תקלות.

.

All of us accept Mati Golan's words, and still the Navy's commando plan was bad, as Yaalon said.

Btw, Barak pretended to follow Ben Gurion. Rabin wasn't in his scale. (at least that what he thought) x

yehuda

יהודה, ממך ציפיתי לקצת פחות תמימות.

הקאצ' לטענה שלך נמצא בגוף הידיעה שציטטת, קרי "יעלון - שבעת מבצע ההשתלטות שימש כראש ממשלה בפועל"....

המשפט הזה בעייתי ממספר היבטים:

- יעלון שימש כראש ממשלה בפועל ואיש לא ידע את זה, איש לא הרגיש בזה, האיש נעלם לחלוטין ממסכי הראדאר. ראש הממשלה דה פקטו היה אהוד ברק, ששום תואר מפוצץ לא יטעה אותך.

שאלה: היכן מיצב את עצמו הקברניט (בפועל, בפועל) בעת שמשבר כזה חריף מתחולל? נכון שהוא לא עשה כלום?

- האם יש לראש הממשלה (בפועל, בפועל) אחריות כלשהי? ואם כן, האם הוא מדבר מהפוזיציה ומנסה לגלגל אחריות? (לדעתי כן ובגדול).

- שים לב שבכלל לא התייחסתי לדמותו המגוחכת והנלעגת של האיש הזה (כנראה מתוקף מעמדו כראש ממשלה בפועל...).

יהודה - במיוחד עבורך - חדשות ערוץ 2 :

בוגי יעלון טוען שאיש לא עדכן אותו בעניין השתלטות על הספינה והוא למד על כך כמו שאר האזרחים מכלי התקשורת... :shock:

ממלא מקום ראש הממשלה או בדיחה מהלכת? תחליט אתה.

פורסם
פעם ניפגש על כוס בירה ובטוב ליבי באלכוהול אני אספר לך אל אנשי ילת"מ מופרעים שהחליטו שהם רוצים לרכב על טורפדו!!!:shock:

לשמחת כל הנוגעים בדבר הם ירדו מהרעיון.

גם לי יש כמה סיפורים שמצריכים חיתול כדי לא להרטיב את המכנסיים (אבל הם לא לפה).

בכל מקרה, כל השירות הזה זה משהו שאני אזכור כל החיים (למרות שעדיין אני מבואס שלא עברתי גיבוש צוללות :roll: ).

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם
שי - אתם סתם בורחים בתשובות - לא זאת הבעיה .

נשק הוברח ונכנס , ואם הצד השני רוצה נשק , הוא ישיג אותו בכל דרך .

מדינה או סמכות חוקית לא יכולה למנוע לחלוטין הברחות , היא יכולה לא לשתף פעולה עם פושעי הנשק .

כדי לבצע מניעה מוחלטת היא צריכה להכנס לשטח השני ככוח שיטור , ואת זה אנו לא רוצים , יצאנו משם .

ראה לדוגמה :wink:

מתברר לך כי הילדה שלך , הקימה משפחתון פשע .

שוברת כלים בגן , ומשליטה טרור על הגננת והילדים שלא משתפים איתה פעולה .

כהורה - אתה תדבר איתה בתחילה , תסביר את המצב

אח"כ , תעניש קלות , תשלח אותה לחדר ולא לחברים ( זה נקרא סגר )

אח"כ - אם לא עזר תמנע ממנה מתוקים - כגון שוקולד , בעוד שאחרים המתנהגים יפה יקבלו , נכון .

ואשתך , דיברה ודיברה ולא הצליחה , היא מאוכזבת מאוד , ולא רוצה יותר להתמודד עם הבעיה , ולכן מסתגרת בחדר השינה - זה גם סגר לא .

זה סתם סיפור דבלי - לא להתייחס ברצינות - אבל סתם נקודה למחשבה - מה אפשר לעשות .

יעוץ חיצוני - נו שלחנו מתווכים אמריקאיים , אז ניסו גם לפוצץ אותם במטען צד .

יעוץ פנימי - בני משפחה - המצרים מנסים ומנסים , ולא מצליחים .

הם רוצים לחרבן בדלת הכניסה , ומבקשים נייר טואלט איכותי , וקצת שוקולד לנישנוש - תשובה רצינית בבקשה .

..

אייל .

אייל, קודם כל הם לא הילדים שלי ואין לי שום רצון בקשר איתם אז אם כבר צריך להשוות לחברים ולא לבני משפחה קרובים.

אם חבר שלי מחרבן לי בדלת הכניסה אני מנסה להסביר לו ואם זה לא עוזר פשוט מנתק מגע וסוגר את השער. אני לא מנסה לחנך אותו בכוח ובטח לא לשבור לו את העצמות כדי שישאר חבר שלי אבל לא יחרבן ליד הדלת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

סוף, סוף.

השאלה אם לבחור הזה יש רייטניג.

אבל כמו שהוא עצמו אמר- לאמריקה כבר לא אכפת מהאמת יותר, יש סדר עולמי חדש ואנחנו אחרונים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

בסרטון חדש ששוחרר וצולם על האוניה רואים את העלובי נפש האלה מכינים אלות וסכינים ואחרי שהם מקבלים בראש פתאום הכריזה מתחילה להתחנן "אנחנו אזרחים, יש לנו הרבה פגועים, אנא מכם, אל תשתמשו באלימות".

נשבע לכם, ככל שאני יותר ויותר נחשף למה שהיה שם על הספינה אני משוכנע שאותו תסריט ברוסיה והיו מורידים מהאוניה 600 גופות.

פורסם
בסרטון חדש ששוחרר וצולם על האוניה רואים את העלובי נפש האלה מכינים אלות וסכינים ואחרי שהם מקבלים בראש פתאום הכריזה מתחילה להתחנן "אנחנו אזרחים, יש לנו הרבה פגועים, אנא מכם, אל תשתמשו באלימות".

נשבע לכם, ככל שאני יותר ויותר נחשף למה שהיה שם על הספינה אני משוכנע שאותו תסריט ברוסיה והיו מורידים מהאוניה 600 גופות.

למה הם חושבים שהם לא רוצים שישראל ידעו על הסרטון הזה?

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

- האם יש לראש הממשלה (בפועל, בפועל) אחריות כלשהי? ואם כן, האם הוא מדבר מהפוזיציה ומנסה לגלגל אחריות? (לדעתי כן ובגדול).

- שים לב שבכלל לא התייחסתי לדמותו המגוחכת והנלעגת של האיש הזה (כנראה מתוקף מעמדו כראש ממשלה בפועל...).

יעלון הוא אולי פוליטיקאי כושל, אבל הוא איש מקצוע בנושאי צבא, והוא אומר שתכנון הפעולה היה לא טוב.

הבאתי קודם גם נקודות ספציפיות כדוגמאות לתכנון לקוי.

אחזור על עיקרי טיעוני למה השייטת (לכל דרגיה כולל המפקד) איננה אחראית לדבר:

- זרועות המודיעין שמתפקידן היה להתריע על הרכב הנוסעים הבעייתי שבספינה, אינן כפופות למפקד השייטת אלא למח"י (מודיעין החיל) ולממשלה (המוסד).

- מח"י הוא הגורם הזוטר ביותר שנדרש לעשות אינטגרציה בין הגורמים השונים (המבצע - שייטת, מודיעין, מדיני) ולכן לא ניתן לגלגל אחריות אל גורם זוטר ממנו.

- אני משוכנע שמפקד השייטת הציג בפני הדרג המאשר מספר דפ"א, מתוכן בחר הגורם המאשר (מח"י, שר הביטחון) באפשרות הסבירה לטעמו. זה שאותו גורם בחר להתייחס לספינה כאל ספינת האהבה זה בפרוש מחדל שלו.

- מה מידת האחריות של הדרג המאשר? לאשר תוכנית וגמרנו? אישור להבנתי משמעו קבלת אחריות מלאה לאירוע (שוב פעם מח"י, שר ביטחון).

- לחילופין, אם הגורמים הבכירים ביותר נתנו למבצע כזה להתנהל מתחת לאף שלהם, ללא כל מעורבות מצידם, האין הדבר מצביע על ליקוי מאורות טוטאלי? (חזרנו שוב למח"י ולשר).

כל הטעמים הללו, ביחד ולחוד, הביאו אותי למסקנה שיש לחפש את האשם מחוץ לשייטת ולדעתי בדרג המדיני (שר הביטחון בכבודו ובעצמו), זה שהמבצע התחרבן עדיין לא אומר שהשייטת כשלה להפך, לדעתי אם זו לא הייתה השייטת זה היה נגמר גרוע בהרבה.

קימת פה אי הסכמה בסיסית בינינו. לפי מה שאני מכיר, מבחינה צבאית זו פעולה לא מסובכת וראוי שהתכנון לפעולה כזו יעשה ברמה של מפקד השייטת או מתחתיו.

אולי הפוליטיקאים יכלו לתרום יותר בצד הצבאי אבל כפי שאמרתי לא כל אחד הוא ברמה של רבין.

גורמים צבאים טוענים על היעדר מודיעין , בתור כסת"ח. היה צריך להיערך להתנגדות אלימה גם אם אין מודיעין.

להבדיל מהלוחמים המצוינים, השייטת כשלה בגדול. איך אתה קורא למצב שבו 4 לוחמי שייטת הושארו לעבור חווית לינץ' במשך דקות ארוכות?

לגבינו חשוב להכיר בכשלון , כדי שבפעם הבאה נלמד לקח ולא יקרה אסון. (ולא כדי להעניש).

במלחמת העולם הראשונה גנרל גרמני - לודנדורף אמר שהחיילים הבריטים נלחמים כמו אריות.

השיב לו הגנרל הגרמני הופמן: נכון, אבל המפקדים שלהם חמורים.

יהודה

• תוכן חדש...