Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי ברכב 2 רמקולים אחורים של קנווד 300W 60RMS

ומקדימה קומפוננט של חברה משהו בשם vector 200W 100RMS

הייתי במאסטר סאונד בב"ש חנות חדשה הוא הציעה לי להוסיף מגבר של חברת PCA והוא רוצה עליו כולל ההתקנה 700 שקל.

זה המגבר

http://www.audiomobilshop.com/detail/pca-mos-4-175

מה אתם אומרים מבחינת איכות זה איכותי ומבחינת המחיר משתלם או לא?? או שאפשר להביא מגבר אחר במחיר הזה וכולל התקנה כי אני לא מבין בזה

תודה

פורסם

ניראה לי שזה עוד זבל סיני, רק עם שם חדש.

מגבר נורמאלי לא עולה 700 ש"ח עם התקנה.

בוא תגיד לנו מה התקציב שלך למגבר, ואנחנו נמליץ לך על משהו נורמאלי יותר.

רק שתדע- מגבר בסיסי ופשוט שהוא לא זבל סיני עולה כ- 650 ש"ח ( בלי התקנה כמובן ), ה- JBL CS 60.4, וזה המגבר המינימאלי המומלץ כאן בפורום, כל מה שמתחתיו לא שווה הרבה.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

אממ הבנתי

השאלה עם המגבר הזה שאתה מדבר עליו של הJBL יגביר לי את כל 4 הרמקולים כמו שצריך?

אם כן אין לי בעיה לעכב קצת את ההתקנה ולארגן עוד כסף אם זה באמת שווה את זה

פורסם

המגבר הנ"ל הוא "מגבר מדבקה" מותג עלום שם ,שאיכותו לא ידועה והוא בגדר תעלומה.

במקום להמר ,כפי שנאמר כבר עדיף ללכת על ה-JBL הנ"ל שהוא מגבר ותיק ממותג חזק וידוע

שניבדק ונימצא כאיכותי,וכן הוא יגביר את הרמקולים שלך בלי בעיות.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=416544

• תוכן חדש...