Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

forza inter או אינטר אלופת אירופה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדבר היחיד שאני יכול להיות מרוצה ממנו אחרי הגמר אתמול זה שלאיטליה יהיו 4 נציגות בליגת האלופות (מה שהיה יורד ל-3 אם אינטר היו מפסידים).

בתור אוהד מושבע של יובנטוס- זוהי חצי הכוס המלאה שלי.

פורסם
כנראה שמה שברקו וארבל אומרים בשידור מחלחל לך טוב לראש. לא היה שם בונקר. היה לחץ טבעי של הגרמנים לנסות ולהשיג את השער אחרי שחטפו וזה טבעי לחלוטין. לפני השער הראשון של אינטר הקבוצות "ריחרחו אחת את השניה". בונקר זה מה שהיה בקאמפ נואו - הרחקות כדורים לכל מקום במגרש, ביזבוזי זמן באופן שוטף, שום ניסיון לחבר 2 פסים וליצור משהו. בגמר אתמול האיטלקים לא החזיקו בכדור יותר מידי כי לא היה להם צורך (גם ריאל של השנה לא החזיקה בכדור מעבר ל58 אחוז לעומת ברצלונה שעוברת את ה65 בממוצע העונתי אך עקפה אותה בהבקעת השערים בליגה, ליגת הפח של ספרד). הם פשוט שיחקו חכם וכדורגל מאוד מבוקר. גם אם האחוזים היו 95-5 מינכן לא היתה שמה שום גול. קבוצה סימפטת אבל ללא עומק ויצירתיות מלבד רובן שנגד קבוצה כזאת חזקה לא יכול לשחק לבד.

זה שזה לא סגנון סוחף אני מסכים איתך, אבל מפה ועד להוציא משפטים ללא ביסוס כמו בונקר זה כבר עולם אחר.

אז איך אתה יכול לכנות מצב בו יש תמיד 10 שחקנים מאחורי הכדור? בו עברת את החצי פעם אחת במחצית (שער הגניבה השני)? בו החלוץ המרכזי שלך (אטו) משחק ליד הבלם ? בו אתה מחזיק כדור 34 אחוז מהזמן ובשאר הזמן מרחיק לכל הרוחות ? אולי מצב בו הקבוצה מסודרת בשני קווים של 5 שחקנים כשהקו הראשון על סף הרחבה והקו השני 10 מטר לפניו?

כמובן שעוצמת הבונקר מותאמת לרמת היריבה, מול באיירן היה מספיק בונקר פחות מבוצר.

לבאיירן חסר פינישר בעל שיעור קומה,מספר 9 של מרכז רחבה, אני יכול לחשוב על שחקן אחד שהייתי שם אצלם בחוד במקום אוליץ' : זלאטן איברהימוביץ'. יחד עם רובן וריברי בכנפיים ומגן ימני מהיר במקום ואן בוייטן שעשו ממנו בדיחה בכל מיאוץ , הקבוצה הזו יכולה להיות קבוצה מפחידה מאוד !

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אתה רואה את זה ככה, אבל בתאכלס לביירן היה מצב אחד טוב(של מולר) ולאינטר היו עוד 2 מצבים מצויינים(סניידר ופאנדב). ביירן שיחקו לרוחב וסזאר בקושי נגע בכדור. וזה עצוב שלקבוצה שמגיעה לגמר ליגת האלופות יש שחקן אחד ברמה גבוהה ושכל הקבוצה תלוייה בו. תחליף בין רובן לפאנדב ואתמול היה נגמר 5-0

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אז איך אתה יכול לכנות מצב בו יש תמיד 10 שחקנים מאחורי הכדור? בו עברת את החצי פעם אחת במחצית (שער הגניבה השני)? אינטר בכלל לא פתחה טוב את המחצית השניה ועדיין, הגיעה ליותר מצבים ממינכן. יש לאינטר משמעת טקטית עילאית כקבוצה ולכן אתה רואה שברגע שהם מאבדים כדור בהתקפה, כולם יורדים להגן ואין בכך שום רע. גם מאן יונייטד עושה את זה בלי בושה וכך גם צ'לסי מלבד דרוגבה. אינטר יכלה אתמול בקלות גם לסיים את הגמר בתוצאה של 4-5 חתיכות אם הכדורים היו נכנסים. למינכן היה סה"כ מצב וחצי לשער בטוח. גם ברצלונה שלך שידעה ימים פחות זוהרים השנה עשתה זאת מעולה , אמנם כשהורחק לה שחקן בבית (מול חטאפה אם אני זוכר נכון) וירדה לעשות יותר מחצי שעה הגנה ללא פשרות. וגם מול ריאל לאחר שגם שם הורחק לה שחקן, 9 שחקנים היו מאחורי הכדור (לא כולל ואלדס) במשך כמעט 35 דק' ולא עניין אותם דבר מלבד הניצחון.

בו החלוץ המרכזי שלך (אטו) משחק ליד הבלם ? בו אתה מחזיק כדור 34 אחוז מהזמן ובשאר הזמן מרחיק לכל הרוחות ?

זה שאטו שיחק חצי מגן ימני חצי קשר זה בזבוז מוחלט של כל מימד במשחק של אינטר ובמשחק של אטו ועל זה אני מסכים איתך. אטו צריך לשחק באמצע עם הפנים קדימה כדי להשתמש במהירות ובטכניקה שלו ולכן מוריניו ואוהדי אינטר לא ראו שער שלו אתמול. וזה ברור לכולם שאם הוא היה משחק חלוץ הוא היה כובש גם בגמר הזה. לגבי החזקת הכדור? בולשיט. מינכן לא הפיקה מכך שום תועלת. בדיוק כמו ברצלונה. סתם מסירות רוחב שגוזלות לה זמן יקר ומוסיפות לסטטיסטיקה שדי משקרת. למינכן לא הגיע אתמול חצי שער מבחינת יכולת. וחבל, הקבוצה הגרמנית באמת סימפטית. שים לב כמה פעמים הגרמנים החזירו כדורים אחורה ובייחוד לשוער שלהם - זה נכנס יופי לסטטיסטיקה של החזקת הכדור. אני חייב להוסיף שאם אינטר היתה עושה את זה כמו מינכן אתמול, היינו רואים עליהום של השדרים המקצועים והמושלמים שלנו על אינטר שאיך זה יכול להיות שהם ממשיכים בשיטת הגועל נפש שלהם וככה משחקים בגמר.

אינטר לא הרחיקה לכל הרוחות. בכלל לא.

אולי מצב בו הקבוצה מסודרת בשני קווים של 5 שחקנים כשהקו הראשון על סף הרחבה והקו השני 10 מטר לפניו?

כמובן שעוצמת הבונקר מותאמת לרמת היריבה, מול באיירן היה מספיק בונקר פחות מבוצר.

חבר, לא היה פה בונקר אלא משחק טקטי מאוד מבוקר. בחצי שעה הראשונה גם ואן חל הכניס בקבוצה שלו טקטיקה וכך זה נראה במגרש.

לבאיירן חסר פינישר בעל שיעור קומה,מספר 9 של מרכז רחבה (יש להם את גומז. לא מבין למה הוא לא פתח איתו בגמר.), אני יכול לחשוב על שחקן אחד שהייתי שם אצלם בחוד במקום אוליץ' : זלאטן איברהימוביץ'. יחד עם רובן וריברי בכנפיים ומגן ימני מהיר במקום ואן בוייטן שעשו ממנו בדיחה בכל מיאוץ , הקבוצה הזו יכולה להיות קבוצה מפחידה מאוד - אופציה מאוד מעניינת. אני דווקא דיי חושב שאיכשהו איברה יגיע למאן יונייטד לבסוף. מן תחושה שכזאת

ההתייחסות שלי לדברים שלך - באדום.

ניב

לא חותם

פורסם

לי היה קצת קשה להתרכז במשחק עצמו...הייתי פשוט בהלם מהעוצמות שבאצטדיון הזה. פעם ראשונה שלי במשחק מהסוג הזה, ועוד גמר. זיכרון שילך איתי עד יומי האחרון - אין דברים כאלה, ואין גם מקומות ישיבה כאלה!

ולא רק זה, אלא "סבלתי" שעה וחצי בשמש יוקדת בשביל לגעת ולהצטלם בדבר האמיתי. פשוט חלום!

30817_410740284480_558284480_3929622_4854603_n.jpg

30817_410759189480_558284480_3930001_6554980_n.jpg

31067_410324869480_558284480_3921759_770261_n.jpg

30817_410704579480_558284480_3928959_8029283_n.jpg

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

גם אני איתך. הייתי במשחק האליפות של יובנטוס לפני 5 שנים בסן סירו נגד מילאן (אליפות שנילקחה ממנה בגלל שחיטות) ואין דברים כאלה, הבטחתי לעצמי שאני יחזור לשם לדרבי של מילאנו מתישהו, זה באמת חוויה שאי שפשר לשכוח. הייתי בכמה משחקים גדולים בארץ שהאיצטדיונים היו מלאים (טדי, בלומפילד,רמת גן בגמר גביע) ואין מה להשוות בכלל.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

די כבר עם הבונקר כן או לא.

ניצח כמו גדול, לבאיירן לא היה סיכוי. גם אם זה היה משחק אחד ומכריע מול בארסה/מנצ'סטר הוא היה זוכה.

משכנתא זה קל

פורסם
גם אני איתך. הייתי במשחק האליפות של יובנטוס לפני 5 שנים בסן סירו נגד מילאן (אליפות שנילקחה ממנה בגלל שחיטות) ואין דברים כאלה, הבטחתי לעצמי שאני יחזור לשם לדרבי של מילאנו מתישהו, זה באמת חוויה שאי שפשר לשכוח. הייתי בכמה משחקים גדולים בארץ שהאיצטדיונים היו מלאים (טדי, בלומפילד,רמת גן בגמר גביע) ואין מה להשוות בכלל.

ברור שאסור בכלל להכניס לאותה משוואה משחקים ואירועים מהסוג הזה ומשחקים בליגה המקומית שלנו, אבל אנחנו גם יותר מחוברים לקבוצות שאנחנו אוהדים כאן בארץ. בתור אוהד בית"ר (כן כן... חוליגן שכמותי), גם התחושה של לשבת במזרחי במשחקים רציניים, היא די מדהימה. יגידו מה שיגידו על החוליגנים של הכדורגל הישראלי - אבל יש משהו מאוד מיוחד ומאוד מהנה, והכי חשוב - אנחנו מרגישים הזדהות מאוד עמוקה.

אני לא אוהד אינטר, ובטח לא באיירן. אם כבר איזושהי קבוצה איטלקית אז זו יובנטוס. ממש מילדות. מגיל 14-15 אני יודע שדל פיירו הוא המלך (או הנסיך במקרה הזה...). אבל היה קטע ממש ממש (ממש!!) מדהים במשחק הגמר האחרון. משהו שריגש אותי כל-כך, ופשוט רציתי את זה גם: אחרי שהשחקנים של אינטר לקחו את הגביע וירדו איתו לדשא, הם כמובן רצו איתו ליציע של האוהדים שלהם בשביל לחגוג. הסתכלתי למעלה אל אחד המסכים והמצלמה המרחפת בדיוק קלטה בקלוז-אפ מטורף את אחד האוהדים ביציע הזה כשהוא פשוט נקרע לגזרים מבכי, תוך כדי שהוא נדחף מקפיצות של אוהדים מכל הצדדים שלו והוא עוד מנסה בשארית כוחותיו להחזיק איכשהו את המצלמה שלו בשביל לתעד את הרגעים האלו. זה מסוג הדברים שאתה מסתכל עליהם ומתחיל להבין מה זו אהבה לקבוצה שלך.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

אין ספק שיש לך יש לך טעם טוב בקבוצות כדורגל..

השאלה אם היה משחק מכוער או לא, לא תעניין אף אוהד של אינטר.

מי שאוהד קבוצה באמת ומתחבר אליה, רוצה שהיא תנצח גם אם זה בדקה ה-90 מגול בנבדל, תוך כדי עבירה על השוער וכמובן ביד.

כמה שאני מסמפט את באיירן ועקבתי אחרי ההתקדמות העצומה שלה כל השנה, אני חייב להודות שמורינו הוציא את המקסימום מלגיון הזרים שלו.

בתור אוהב חובב כדורגל איטלקי חבל לי שקבוצה איטלקית מגיעה לכאלו הישגים ללא אף שחקן איטלקי משמעותי מדאיג אותי שהמחסור בכשרונות איטלקיים ומחליפים לדל פיירו וטוטי יהפכו את המונדיאל למביך מבחינת הכדורגל האיטלקי.

פורסם

גם אני אוהד ביתר ואני יכול להודות שהאווירה שיש בטדי מידי פעם( וויסלה, קופנהאגן, המהפך המדהים מול הפועל שבואטנג הורחק) היא מדהימה לפעמים. 18אלף איש עושים הרבה יותר רעש מ98אלף בקאמ נואו (הייתי במשחק של בארסה והתאכזבתי,קהל קונצרטים)

ZOOM-ZOOM

פורסם

לדעתי טדי האצטדיון הטוב ביותר בארץ וצריך לארח בו את משחקי הנבחרת, גם כאקט סמלי של אירוח משחקים בבירת ישראל וגם כאצטדיון האקוסטי ביותר עם הקהל הפנאט ביותר.

יאללה מה שהיה היה, הנראזורי ניצחו, לשנה הבאה בלונדון הבנויה. מקווה שיהיה גמר אטרקטיבי כי אני מתכוון להיות שם.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...