Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

forza inter או אינטר אלופת אירופה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הימרתי על 3-1 בתרד על ברסה אבל נסתפק ב2-0. אני יודע שחלקכם יגיד לא מגיע, בונקר ובלא בלא,אבל אין ספק שזו העונה של אינטר. מוריניו שוב הוכיח עד כמה הוא גדול וחבל שהוא עוזב לריאל.אין מגיע מזנטי לקחת גביע סוף סוף. עכשיו רק נשאר שהולנד יגיעו רחוק במונדיאל, עם רובן וסניידר זה אפשרי

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מינכן לא היו במשחק והרגליים של כל השחקנים שלהם מלבד רובן רעדו. אינטר שיחקה בחוכמה כיאה למאמן כמו מוריניו. חבל שיש 2 שדרים אהבלים שרק משביתים את השמחה.

כל הכבוד לאינטר.

לא חותם

פורסם

כל הכבוד לאינטר. אפשר להגיד "בונקר" עד מחר,

אבל עם 2-0... מה אני אגיד, גם אם הם יתחילו לנצח ב-3-0 או 4-0

העדר ימשיך לגעות "בונקר, בונקר!"

אפשר לתמצת את זה באופן אידיוטי בפשטותו:

לאינטר היו קצת מסירות מדויקות, לבאיירן היו המון מסירות לא מדויקות.

בנוגע לשדרים - עזבו...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
חבל שיש 2 שדרים אהבלים שרק משביתים את השמחה.

לדעתי, רק אחד - זה שפסל את המשחק הטקטי של אינטר (וגם סגנון של ההגנה+המתפרצות), אמר שזאת לא קבוצה גדולה (ברצלונה ומנצ'סטר - כן), ביירן זאת קבוצה בלי כישרון (מכבי חייפה היתה יותר טובה, גם בחייפה, גם בגרמניה).

בקיצור, כמו שאומרים ברוסית, הלשון היא ללא העצמות...

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מסכים על כל מילה על ברקוביץ. "מייקון פחות טוב מלאם" , "קמביאסו אפור ולא מתאים, אני הייתי מרכיב 11 מוכשרים", "זנטי זקן מידי". זה בנאדם שרצה לאמן נבחרת. מזל שהוא לא נבחר כי היינו חוטפים בראש בכל משחק

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
מסכים על כל מילה על ברקוביץ. "מייקון פחות טוב מלאם" , "קמביאסו אפור ולא מתאים, אני הייתי מרכיב 11 מוכשרים", "זנטי זקן מידי". זה בנאדם שרצה לאמן נבחרת. מזל שהוא לא נבחר כי היינו חוטפים בראש בכל משחק

הינו חוטפים ללא הפסקה ואילו מצד שני "הינו משחקים התקפה כל הזמן".

משך כל המשחק לא הצלחתי להבין מאיפה החוצפה יש לברקוביץ לדבר על שיטת המשחק של מורינו או שאינטר היא לא קבוצה גדולה ?

אם כל הכבוד לו הוא מאמן את אפרוחי נשר בנתיים ולא אפילו קבוצה בליגת העל ואם בכלל אנחנו נראה אותו מאמן מחוץ לגבולות הארצינו הקטנה.

במילה אחת על מורינו, בונקר שמונקר, זה שיהיה בונקר כולם אמרו כבר לפני המשחק. ורק חיפשו את הרגע להגיד שהינה, אינטר משחק שוב בונקר.

ולעומת זאת, אינטר לא שיחקה בונקר בכלל, אלה משחק חכם מאוד !! המעבר מהגנה להתקפה אצלהם היה מושלם כפי שכתוב בספר, והשיטה הזאת עבודת אצל אינטר כבר כל השנה ולא סתם הם הדיחו את ברסה הגדולה השנה וזכו בגביע ובאליפות איטליה (כבר איזה 4 פעמים ברציפות אם זאת לא קבוצה גדולה...)

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

כמה פיות נסתמו הערב

כמה מגיע לאינטר סוף סוף לקחת את הגביע הזה!!

לא בוקנר ולא נעליים. תפר את כולם מוריניו , שאפו.

נ.ב.

אם מראדונה לא לוקח את מיליטו למונדיאל , לא רק שאנחנו מפסידים , מראדונה פשוט ייצא טיפש.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

במלה אחת : בונקריניו.

אחרי השער הראשון הבונקריניו היה במיטבו, עכשיו הגיע הזמן שהמאמן המגעיל ביותר יגיע לקבוצה המגעילה ביותר.(ר.מדריד)

כנראה שזו עונת נאחס כזו, שכל המועדנים הכי שנואים בעולם לוקחים את התארים.

קודם הגועל ת"א, עכשיו אינטר. נקווה שלא יהיו טעויות בכדורסל ושבמונדיאל לא תזכה איזו נבחרת יוון בטעות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

שמע, אתה צודק. אם סניידר ופאנדב מרוכזים היה נגמר 4-0. טוב, הגיע גם לביירןן גול אחד(של מולר). אם אתה מתכוון להולנד\ספרד\ברזיל במונדיאל והפועל ים ובוסטון בכדורסל אז אני מסכים איתך

ZOOM-ZOOM

פורסם

אפשר להמשיך לעודד את אינטר, מורינו יעבור לריאל כלל הנראה. מעניין מה יגידו אז ?:evil:

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

ברקוביץ' הזה פשוט מגוחך מרוב שהוא עסוק בעצמו (עדיין). מיליטו כובש שני שערי אמן בגמר ליגת האלופות, מרים את הגביע ואת כל האיצטדיון, ואת ברקוביץ הוא "הפתיע", עכשיו מיליטו באמת יכול להיות רגוע... :lol:

חבל שארבל נסחף אחרי השטויות.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

ברקוביץ' החזיק את השידור הזה על הכתפיים שלו כי המשחק עצמו לא היה מעניין במיוחד אחרי שהבונקריניו נכנס לפעולה.

זה שהוא דיבר שטויות שלא קשורות לכלום זה כבר סיפור אחר :)

בדרך מבחינת ראיית משחק, ראיית הנולד וניתוח המשחק הוא רמה אחת מעל שאר הפרשנים בארץ,

אבל הפעם הוא לא התמקד בעיקר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מסכים איתך, הוא בהחלט מכניס פלפל לשידור. למרות השטויות, אני מעדיף אותו על פני כל מני מרדימים (AKA אברהם גרנט ששידר משחק ונידב בערך שתיים וחצי מילים).

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
במלה אחת : בונקריניו.

אחרי השער הראשון הבונקריניו היה במיטבו, עכשיו הגיע הזמן שהמאמן המגעיל ביותר יגיע לקבוצה המגעילה ביותר.(ר.מדריד)

כנראה שמה שברקו וארבל אומרים בשידור מחלחל לך טוב לראש. לא היה שם בונקר. היה לחץ טבעי של הגרמנים לנסות ולהשיג את השער אחרי שחטפו וזה טבעי לחלוטין. לפני השער הראשון של אינטר הקבוצות "ריחרחו אחת את השניה". בונקר זה מה שהיה בקאמפ נואו - הרחקות כדורים לכל מקום במגרש, ביזבוזי זמן באופן שוטף, שום ניסיון לחבר 2 פסים וליצור משהו. בגמר אתמול האיטלקים לא החזיקו בכדור יותר מידי כי לא היה להם צורך (גם ריאל של השנה לא החזיקה בכדור מעבר ל58 אחוז לעומת ברצלונה שעוברת את ה65 בממוצע העונתי אך עקפה אותה בהבקעת השערים בליגה, ליגת הפח של ספרד). הם פשוט שיחקו חכם וכדורגל מאוד מבוקר. גם אם האחוזים היו 95-5 מינכן לא היתה שמה שום גול. קבוצה סימפטת אבל ללא עומק ויצירתיות מלבד רובן שנגד קבוצה כזאת חזקה לא יכול לשחק לבד.

זה שזה לא סגנון סוחף אני מסכים איתך, אבל מפה ועד להוציא משפטים ללא ביסוס כמו בונקר זה כבר עולם אחר.

לא חותם

• תוכן חדש...