Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב כולם,

 

כאמור ירדתי היום בבוקר לרכב והנה אני מוצא את איחוליי עיריית אשדוד לרגל חג השבועות ''250 שקלים חדשים תוך 90 יום'' ,

עכשיו לפני שאני הולך לעירייה ומבשר לה את איחוליי רציתי שתאמרו לי האם הדו''ח מוצדק, אני אתן לתמונות לדבר בעד עצמן.

18052010172.jpg

18052010171.jpg

18052010170.jpg

18052010169.jpg

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

שלום לך,

לדעתי האישית נראה לי שנפלת בין הכיסאות.

המדרכה צבועה בחלקה בצבע נייטרלי ובחלקה באדום לבן. סימון מקום החנייה המותרת לרכב (הקו הלבן על פי התמונה השלישית והסימון האדום לבן מהתמונה הרביעית ) מסתיים בפס הלבן ששם אסור לחנות על פי תקנות עירוניות.

 

בעיניי דוח החנייה לא מוצדק. על הרשות המקומית לדאוג לסימון ברור של מקומות החנייה. פנה למחלקת החנייה עם התמונות והראה להם את חוסר ההגיון של הצביעה של מיקום החנייה.

 

אנקדוטה שעלתה לי בראש: לחבר שלי מהעבודה יש תו תושב שמתיר לו לחנות ברחוב שלו בשעות הערב עד הבוקר.

לפני שנתיים, הוא החנה את הרכב ברחוב, לאורך מדרכה עם צבע נייטרלי. בבוקר הוא ירד לרכב ונדהם לגלות שהמדרכה נצבעה לאורך עוד כמה מטרים בצבע אדום לבן בלילה על ידי העירייה, ועל השמשה "מתנוסס" דוח על חנייה במקום אסור עם קנס. הוא צילם את המקום ואת הצבע הטרי והפנה את הדוח לעירייה, שסירבה לבטל אותו.

שאלה נוספת: האם ברחוב הזה מותר לחנות בכל שעות היממה, או שצריך תו דייר בשעות מסויימות?

פורסם

בדוק קודם ברשת את המדריכים לביטול דו"חות, ותנסה לראות האם תוכל לבטל את הדו"ח מהסיבות המפורטת במדריכים.

 

במידה ולא, תוכיח שהצילומים הנ"ל נלקחו במקום המדויק שבו ניתן הדו"ח, כדי שלא יטענו בעירייה שהזזת את הרכב ואז צילמת.

 

שלח דרישה לביטול בדואר רשום למען המופיע בדו"ח, וקח בחשבון שהעירייה תנקוט סחבת. מאידך, אם תשלם כאילו הודית בעבירה.

 

בהצלחה בכל מקרה וחג שמח.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

 

Winston S. Churchill -

פורסם

צמוד למדרכה יש עמוד לבן. מה רשום עליו? יכול להיות שחנית בחניית נכים? חניית אופנועים?

אם הכל כשר הדו"ח צריך להתבטל, סימון החנייה גולש לתחום האדום לבן ולכן יש לך "קייס" נגד העירייה.

 

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בדו''ח מצוין הרחוב ומספר בניין שליד החנייה כך שאי אפשר לטעון שהזזתי את הרכב, לגבי העמוד שליד הרכב זה עמוד שרשום עליו שם הרחוב, זה ברחוב העצמאות באשדוד.

ויותר מזה, רכב אחר ברגע זה מחנה שם. פעם בשעה עובר שם פקח כי זה אזור בעייתי מאוד ומחלקים שם מלא דוחות. כששאלתי את הפקח אם זה תקין איך שהרכב מחנה הוא אמר לי שכן, וכששאלתי אותו למה אני קיבלתי דו''ח לא היו לו תשובות. הוא טוען שפקח לא ידביק לי סתם דו''ח ואני בטח לא החנתי בצורה נכונה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

הייתה לי שיחה עם פקח פעם, הוא אמר שאם חונים כאשר קצת יותר מחצי רכב נמצא בתוך אדום-לבן, נותנים דו"ח. מה זה "קצת יותר"- פרשנות מפה ועד ככר המדינה.

 

ולדעתי הדו"ח לא מוצדק, בייחוד אם לוקחים בחשבון את הקו שצבוע על הכביש לפני הרכב שלך- אתה בבירור נמצא מחוץ לקו הזה. כל העניין נראה כאילו מישהו נמרץ צבע קצת יותר מדי אדום-לבן שמה.

פורסם

אם השלט שליד הרכב שלך לא כולל בתוכו את האיסור לחנייה במקום, וחנית על בדיוק

רבע משבצת של אדום לבן, אבל בדיוק מול הקו האנכי למדרכה. אתה בסדר גמור.

זהו סימון של קו עצירה, או גבול, ולכן מותר לך לחנות שם.

כנס בהם וחזק, אל תוותר אפילו אם תצטרך ללכת 10 פעמים לעירייה, כל כך מרתיח אותי

שהאכיפה גומרת אותנו, האזרח הקטן, אבל מול דברים אחרים הם לא יכולים. נמאס.

 

שיהיה בהצלחה. אל תוותר.

רותם.

פורסם

אאל"ט, מסומנים תאי חניה על הכביש. אם אכן כך הדבר, צלם תמונה שרואים את תאי החניה בירור. כדאי להמתין עד שיצא רכב בכדי שיראו בבירור את הסימונים.

בהנחה שתאי החניה מסומנים בכביש ולא חרגת מגבולות התא, ההגיון אומר שלא אמורים לתת דו"ח במצב שכזה. עצם סימון התא ע"י הרשות המקומית, בעצם מזמין את הנהג לחנות שם ולכאורה רומז שכאן מותר לחנות.

 

לפני שאתה רץ ומערער, בדוק מה אומר התמרור (אם יש) בתחילת הקטע - לא חייבים לצבוע מדרכה באדום לבן בכדי לתת דו"ח, מספיק תמרור שאוסר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אמיר ערב טוב לך,

 

אני גר ברחוב הנ''ל שנים ואני חונה שם הרבה ואף פעם לא קיבלתי דו''ח ,לא קיימת שום הגבלה ושום תמרור שמורה על שעות חנייה או תו חניה וכדומה, בתמונה 2 אם תתאמץ טיפה תוכל לראות שמאחורי הרכב שלי יש עוד פס לבן שמסמן את תיחום החנייה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אני רואה את הפס שמאחרי הרכב כי חיפשתי אותו כבר קודם לכן כשראיתי שהפס בחזית הרכב מסתיים עם ר תוחמת, יחד עם זאת, מחמת הספק וכיוון שהקו מאחור לא נראה כה חד משמעי, כתבתי את שכתבתי קודם.

 

התמונות שצילמת לא מראות בבירור שמדובר בתא חניה ולכן המלצתי שתצלם תמונה ברורה יותר וחד-משמעית, כזאת שלא תשאיר ניחושים וספקות לא אצל מי שקורא את העירעור שלך ולא בבית-משפט, אם תחליט להישפט.

הרכב שלך לא חייב להיות מצולם בתמונה, גם תא ריק הוא טוב לצורך המחשה. רצוי שתצלם כך שיראו את גבולות התא בכללותם.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אתה בטוח שהדו"ח נרשם עבורך? דבר ראשון תוודא שזה לא נרשם עבור רכב שחנה לפניך (באדום לבן), אולי הנהג התחמן פשוט הוריד מרכבו והניח על רכבך.

×
×
  • תוכן חדש...