Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי את השירוקו וכרגע אני מתלבט לגבי מערכת המולטימדיה שהם מציעים שכוללת GPS מובנה ומצלמת רוורס,האם שווה ללכת על זה או להחליף את כל המערכת במערכת הכוללת בנוסף בלוטוס ודי וי די של פיוניר, ההפרש הוא בין הסטנדרטי לבין עם המערכת שהם מציעים הוא 3000 ש"ח, מערכת בפיוניר אני מעריך תעלה בסביבות ה- 5000 ש"ח יכול להיום שגם פחות אם אזמין מארה"ב.

פורסם

תבדוק טוב, להערכתי אין מערכת GPS במערכות של VW ואאודי. ואם יש היא לא מתאימה לארץ.

מערכות ה GPS הם התקנות מקומיות עם מתאם מיוחד למסך של הרכב והוא יקר בטירוף, משהו כמו 7000 ש"ח. יתכן שנותנים לך את זה ללא תשלום נוסף למרות שקשה לי להאמין.

ברוך

פורסם

פיוניר עם מצלמה והכל תעלה הרבה יותר מ5.

כך בחשבון שלא פשוט לממשק אותה להגה. אבל חברה בפורום מולטימדיה ידעו יותר טוב את התשובה.

פורסם
מה שהציעו לך מוזר,מערכת שכוללת מצלמת רוורס וGPS עולה כ6K לGPS ועוד 2K בערך למצלמה.

בדוק שוב את הנושא.

בן.

הם נותנים את זה כחלק מההטבה של המבצע שהיה בשבוע שעבר, שווה המקורי של ההטבה הוא 6900, הוא נתן לי אפשרות לוותר על זה תמורת הנחה של 3200, זה פחות או יותר המצב.

פורסם

לגבי קניית מערכת עם GPS מארהב-קח בחשבון שתדרי הרדיו עובדים על תדרים אי זוגיים בלבד,אם יש DVD הוא קורא רק ZONE 1+2 ולא יראה דיסקים ב-ZONE אירופאי כמו שמקובל בארץ, ובנוסף כל מערכת GPS לא תעבוד בארץ אלא אם כן יותקן מתאם עם תוכנת ניווט בעברית.אם אתה קונה מצ'פיון-רוב הסיכויים שהם כבר ביצעו את התקנת המתאם.קח את זה בחשבון לפני הקנייה.

• תוכן חדש...