Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי לברר כמה צריך לעלות פנס אחורי ליונדאי אקסנת שנת 2000?

והאם ניתן לקנות (ואיפה) ולהחליף לבד ?

תודה.

פורסם

הערכת מחיר שלי היא כ 300 שקל לפנס תחליפי. זה על סמך מחירי פנסים למכוניות אחרות. יכול גם לעלות יותר יקר.

אתה גם יכול לקנות פנס משומש, האוטו שלך נפוץ והמוני ויש בכל עיר באיזורי התעשיה עסקים, שמוכרים פנסים משומשים.

אין בעיה להחליף לבד, המכשול היחיד הוא שיכול ללהיות, שצריך להודיד את הפגוש האחורי, כי יש ברגים, שנמצאים מאחוריו. יש מכוניות שזה ככה, ויש כאלו שלא. את האקסנט אני לא מכיר.

פורסם
הערכת מחיר שלי היא כ 300 שקל לפנס תחליפי. זה על סמך מחירי פנסים למכוניות אחרות. יכול גם לעלות יותר יקר.

אתה גם יכול לקנות פנס משומש, האוטו שלך נפוץ והמוני ויש בכל עיר באיזורי התעשיה עסקים, שמוכרים פנסים משומשים.

אין בעיה להחליף לבד, המכשול היחיד הוא שיכול ללהיות, שצריך להודיד את הפגוש האחורי, כי יש ברגים, שנמצאים מאחוריו. יש מכוניות שזה ככה, ויש כאלו שלא. את האקסנט אני לא מכיר.

אחלה,תודה על העזרה.

מישהו יכול לייעץ איפה ניתן לקנות משומש באזור נהריה (כפר ירכא אולי) ?

אשמח גם לקבל סבר על אופן ההחלפה של הפנס ממישהו שהחליף כבר.

תודה על העזרה,

שבת שלום לכולם.

• תוכן חדש...