Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, התחדשתי אתמול בפיז'ו 206 XR שנת 99 ישנית 1400

אני לא יודע אם לשאול את זה בפורום ביצועים או פה אז סליחה מראש אם זה לא המקום.

אני מחפש באזור צפון, חיפה, קריות ,עכו ,או כל מקום קרוב, מתקין מערכות מקצועי שיתקין בה את המערכת שלי מהאוטו הקודם.

אני רוצה גם לעשות מושבים מעור או ציפוי עור, ולהחליף את הריפודים בדפנות של הדלתות לגם כן עור או ציפוי אז לכן אני מחפש רפד או כל איש מקצוע שעוסק בזה.

בנוסף רציתי לשאול אם הג'אנטים באוטודיפו שווים משו? יש שמה זולים ונראים דווקא טוב. אם לא אז איפה את ממליצים לחפש? אפשר גם יד שניה.

רציתי לדעת כמה כל העסק יעלה במידה והעבודה ברמה טובה.

תודה לעוזרים

פורסם

התקנת מערכת - חפש המלצות למתקינים בפורום האודיו. כעיקרון התקנה תעלה לך כמה מאות שקלים, תלוי מה כוללת "המערכת" שלך.

ג'אנטים - ג'אנטים זולים אולי נראים טוב אבל לא שווים יותר מידי מכל בחינה אחרת. מי שמבין קצת בתחום גם ידע לזהות את הג'נטים הזולים ובעיניו הם אפילו לא יראו טוב.

חפש סט משומש של 206 מרמות האבזור XT או XS, בלוח המכירה של הפורום או באתרי המכירות השונים.

אני לא מכיר רפדים באזור הצפון.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בנוגע לגאנטים אם תרצה גאנטים של 206gti דבר איתי בפרטי...

תארגן לעצמך קומפוננט סאב ומגבר, עלות של התקנה נע סביב ה 250₪, אנגל אייז מקדימה ובקליות מאחורה יוסיפו המון.

פורסם

יש לי כרגע מגבר של סוני אקספלואוד 170 ואט כל יצאה, רמקולים אחוריים של פריונר 350 ואט, וסאב של 1000ואט של VIBE,

אני רוצה לשים רמקולים גם על הדלתות הקדמיות [להחליף את המקוריים], השאלה איזה רמקולים ואיזה סאב להוסיף זה כבר בפורום אודיו.

• תוכן חדש...