Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברצוני לקנות מחשב נייד שישרת אותי ללימודים ולגלישה בעיקר.

ברצוני לדעת את כדאיות הרכישה בארץ לעומת ארה"ב.

יש לי את האופציה לקנות את המחשב דרך חבר של אחותי (תושב ארה"ב) שמגיע לארץ בתוך פחות משבועיים.

הבנתי שהמחירים שם זולים בהרבה מכאן (לפחות ב-40%) ואני מעט חושש לגבי הקטע של אחריות ואם חלילה קורה משהו - אל מי אני פונה.

המחשב שאקנה יהיה של חברה מוכרת כמובן וסביר להניח שיבוא עם אחריות לשנה או לשנתיים בין כה. השאלה מה יקרה כאשר אצטרך לממש אותה אם חלילה יקרה משהו.

מה דעתכם? (מדובר במחשב נייד שעולה בארץ בסביבות ה-4000 ש"ח ושם ככל הנראה בסביבות החצי מחיר).

Twincharger Stratified Injection

פורסם

לחלק מהחברות יש אחריות בינלאומית.

תברר עם הנציגויות בארץ - ותקנה בהתאם.

בהצלחה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אם יש לך אפשרות לקבל שירות בחו"ל במידת הצורך-אל תהסס לקנות בחו"ל.

מה הכוונה ?

אני כבר רכשתי לפחות איזה 10 ניידים לכל מיני חברים\מכרים\דוד של....

למרות שלאף אחד מהם לא היתה בעיה בתקופת האחריות (אני מדבר על בעייה שקשורה לאחריות,לא בעייה שנכנס וירוס למחשב) הם תמיד ידעו שבמידת הצורך אוכל לארגן להם תוך גג שבועיים מישהו שיקח מהם את המחשב ויעביר לי אותו להונג קונג+שבוע נוסף עד שיקבלו אותו חזרה עם אחד החברים שלי שטס לארץ.

בלי קשר,כמו שציינתי,כבר רכשתי לא מעט ניידים לאנשים בארץ,עד היום אף מחשב לא חזר אלי עם בעייה בתקופת האחריות, וכן, המחירים בחו"ל טובים משמעותית מבארץ (גם פה מדובר על פער של כ-40-50%).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מנסיון של 3 ניידים שנרכשו לאחים שלי בארה"ב של dell ו hp המחירים זולים ב 30%-40% ולעיתים יותר,לשתי החברות הנ"ל יש אחריות בינלאומית

בונוס נוסף הוא שכל המחשבים בארה"ב מגיעים עם windows 7 premium .

אני ממליץ בחום

בברכה יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

אכן ההפרשים ניכרים (ברשותי מחשב שעלה לי פחות משני שליש מחירו בארץ) אכן, על ציוד מיחשוב יש רק מע"מ.

וגם אם מגיעים מחו"ל ותופסים אותך במכס, אז בהנחה שאתה לא נסחב עם הלפטופ בתוך הארגז המקורי שלו, אין להם כל דרך להוכיח שקנית אותו עכשיו.

ישנן מספר חברות שנותנות אחריות בינלאומית. לצורך העניין המחשב שלי הוא ASUS. והם נותנים 2 שנות אחריות בינלאומית כללית ועוד ביטוח שבר/נזק לשנה ראשונה אם נרשמים אצלהם מיד לאחר הקנייה.

ידוע לי כי ישנן עוד חברות המעניקות אחריות בינלאומית (אם אני לא טועה גם טושיבה ביניהן).

בקיצור, ללא ספק ארה"ב!

פורסם

הבנתי. לאור התגובות המועילות, הוחלט לבקש מחבר של אחותי שיקנה לי מחשב שם.עכשיו לשאלת המיליון דולר, איזה נייד הכי כדאי לרכוש? (תקציב של עד 3000 ש"ח).

פורסם

אחי ואני רכשנו שני לפטופים של DELL, וחסכנו על כל אחד מהם לפחות 50%.

הרחבנו אחריות לשלוש שנים בינלאומית וככה יש לנו גם בארץ...

הייתי מציע לך לקנות מאתרי החברות עצמן ולא באי-ביי למרות שאף פעם לא ניסיתי, פשוט נראה לי יותר בטוח

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

פורסם
הייתי מציע לך לקנות מאתרי החברות עצמן ולא באי-ביי למרות שאף פעם לא ניסיתי, פשוט נראה לי יותר בטוח

זה הולך להכניס אותך לשוק אבל...

1- אתרי החברות יותר יקרים מאשר סתם דילרים.

2- מאתרי החברות, בהרבה מקרים, לוקח יותר זמן לקבל את המחשב.

3- אין שום דבר לא בטוח בלקנות ממוכר עם כמה עשרות אלפי עסקאות באיביי.

אם כבר להיפך;

אם אתה לא מקבל את המוצר מהמוכר באיביי הכסף מוחזר אליך דרך PAYPAL בלי וויכוחים ובלי בעיות.

מצד שני, לך תתחיל לריב עם DELL או HP בגלל ששלחו לך את המוצר הלא נכון או שמישהו במחסן שכח לשלוח אותו.

4- באתר של החברות בד"כ המשלוח עולה כסף. רוב המוכרים הגדולים בEBAY יתנו משלוח חינם בתוך ארה"ב.

וסתם נקודה למחשב:

אני קניתי דרך EBAY מחשב סוני VAIO ב350 דולר מתחת למחיר המבוקש באתר של סוני ארה"ב וב7000 שקל פחות מהמחיר שרצו עליו בארץ.

(ואפילו קיבלתי ווינדוס VISTA PRO ולא VISTA HOME כמו שהוצע ב2 המקרים האחרים)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני קניתי דרך EBAY מחשב סוני VAIO ב350 דולר מתחת למחיר המבוקש באתר של סוני ארה"ב וב7000 שקל פחות מהמחיר שרצו עליו בארץ.

נשמע לי הזוי לגמרי. אתה בטוח שלא טעית בניסוח?

פורסם

בטוח :)

ואפילו קיבלתי Traveling Case גם למחשב וגם למטען במתנה (בנפרד זה עולה באיזור ה20-30 דולר. אין לי מושג אם מקבלים כזה גם מהאתר של סוני).

81c72b7d-17c8-48f8-98a4-ba128e171b47.jpg&size=20&dhm=7b2021da&hl=en

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מה דעתכם על המחשב הזה?http://cgi.ebay.com/BRAND-NEW-BLACK-DELL-INSPIRON-15-1564-i3-HDMI-/200468580487?cmd=ViewItem&pt=Laptops_Nov05&hash=item2eacdbc887בארץ הוא נמכר ב-3260 ש"ח הכי זול אך ערום לגמרי ועם 2 ג'יגה זיכרון, לעומת EBAY עם 4 ג'יגה.בארה"ב אני אוכל לרכוש אותו סביב ה-2500 ש"ח (ללא מערכת הפעלה שלזה כבר אדאג בארץ).מה דעתכם? שווה?

• תוכן חדש...