Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנעה אחורית/קדמית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי שתי מכוניות, האחת מאזדה 6 מודל 2003, מנוע 2000 סמ"ק- 147 כ"ס.

והשנייה, שברולט מאליבו מודל 1999, מנוע 2400.

איך אני יודע איזה הנעה יש למכוניות? איך ברמות הנהיגה הסבירות צריך לקחת זאת בחשבון (על מנת לשפר בטיחות, חוויות נהיגה) ? ואיך ברמות הגבוהות מייחסים חשיבות להנעה קידמית אחורית?

בגדול, איך זה משפיע על הנהיגה?

תודה רבה, ויום טוב

פורסם

לשתי הרכבים שלך יש הנעה קדמית.

אלי כתב: הנהלת האתר מגנה בכל תוקף תחרויות בכבישים צבוריים,או כל סוג אחר של התפרעות ועבירה על חוקי התנועה!

*אבל אם אתם לוחצים, בחיית צלמו שנראה.

פורסם

הוא שאל "איך?" הוא יודע,הלא כן ?

מנסיוני, יש לי פורד סיירה עם הנאה והנעה אחורית.

אין תענוג גדול מזה, לנהוג ברכב עם הנעה אחורית.

כעת יענו לך המומחים איך אתה יכול לדעת, למרות שאפשר לדעת גם על פי תגובות ההגה .

פורסם

נשכב מתחת לרכב ואם רץ דרייבשפט לכל אורכו מתיבת ההילוכים ועד הסרן האחורי, אז מדובר בהנעה אחורית.

בנהיגה מנהלתית יום יומית, לא צריך בכלל לעניין אותך איזה גלגלים מקבלים הינע מהרכב, אני בספק אם מרבית הנוהגים כיום בהנעה אחורית, בכלל יודעים איזה גלגלים מקבלים אצלם הינע.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אני בספק אם מרבית הנוהגים כיום בהנעה אחורית, בכלל יודעים איזה גלגלים מקבלים אצלם הינע.

רגע, ומה עם "בקקס רייסינג"? (משהו מאוד נפוץ במודעות BMW ביד 2) :D

טל.

אל תעבור על החוק! עברת - אל תתפס! נתפסת - אל תודה! הודית - אל תחתום! חתמת - אל תתפלא!

זהו! אין יותר מאזדה :cry: (או אוטו בכלל :shock: )

פורסם
נשכב מתחת לרכב ואם רץ דרייבשפט לכל אורכו מתיבת ההילוכים ועד הסרן האחורי, אז מדובר בהנעה אחורית.

בנהיגה מנהלתית יום יומית, לא צריך בכלל לעניין אותך איזה גלגלים מקבלים הינע מהרכב, אני בספק אם מרבית הנוהגים כיום בהנעה אחורית, בכלל יודעים איזה גלגלים מקבלים אצלם הינע.

אם תשכב באחד מרכבי האספנות שלי מתחת לאוטו לא תראה אף אחד רץ.

פורסם

רכבים בעלי הנעה אחורית, לרוב מנוע מורכב לאורך הרכב. ברכבי 4X4 יש גם לאורך וגם לרוחב, תלוי איזה רכב.

ברכבי הנעה קדמית יש דגמים עם מנוע שמורכב לאורך, רוב לרוחב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
ברכבי הנעה אחורית כשהמנוע מקדימה, הוא לא ממוקם לאורך?

ממוקם לאורך,רק עם מנוע קדמי.

ויש ממוקם לאורך גם עם מנוע אחורי.

אתה יכול לשכב בהנעה אחורית ולא לראות משהו רץ שם.

פורסם

אבל אם המנוע אחורי, אז אין שום סיבה שההנעה תהיה קדמית.

אז נשאר רק להחליט אם זה 4x4 או אחורית.

זה פשוט יותר מלצלול מתחת לאוטו

• תוכן חדש...