Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באחד הימים יצאתי לי ממשרדי מס הכנסה, עם הראש באדמה כצפוי. תוך כדי הרהורים על מה לעזאזל עושים עם המוסד המופרע הזה, נתקלתי בתופעה המצולמת כאן למטה.

מדובר על מכסה ברזל מרובע, די גדול ועליו כיתוב של דואר ישראל. מה לדואר ולזה? יש לציין שאין כל סניף דואר במרחק נראה לעין.

יש לא מעט כאלה מכסים בכל מיני מקומות (עכשיו אני עירני אליהם).

מישהו יכול לשפוך אור?

DSC00345.jpg

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

פעם, טרם היות בזק, הדואר תחזק את מערכת הטלפונים. סביר למדי שהמכסים הללו הם שריד קדום, ומתחתיהם עוברת תשתית תקשורת.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הזכרת לי בדיחה :

יודעים ממה מייצרים צמר פלדה ?

מנכס צאן ברזל.:lol:

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם
הזכרת לי בדיחה :

יודעים ממה מייצרים צמר פלדה ?

מנכס צאן ברזל.:lol:

:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

פעם, לפני היות משרד התקשורת, היה משרד הדואר ובראשו עמד שר הדואר.

משרד הדואר נוסד ב-1952. משרד הדואר היה הספק הבלעדי של שרותי דואר וטלפוניה.

קו טלפון היו מזמינים במשרד הדואר ורשימת המתנה לקו, לקחה שנים רבות (לפעמים גם 10 שנים).

היו כאלה שקיבלו קו טלפון בקדימות ובהמתנה קצרה בהתאם לעיסוקם או מצב רפואי. כך למשל חולי לב היו יכולים לקבל את הטלפון מהר, למשל כעבור שנה.

בגלל בעיית תשתיות וחוסר בקווים, פעמים רבות היו מתקינים קו משותף לשתי דירות שיתכן והיו אפילו בבנינים שונים. בקו משותף כל אחד קיבל מס' משלו, אך אי אפשר היה ששני המנויים ידברו בו זמנית (נכנס או יוצא). לא תמיד ידעת מי המשותף לקו וכך אם מישהו שכח לסגור הטלפון, היית מנותק. היות ולכל מנוי היה מס' משל עצמו, שיחות נכנסות צילצלו רק אצל המנוי הספציפי ולא אצל שנייהם, אולם ברגע שאחד הרים את השפופרת, הוא ניתק את המנוי השותף.

משרד התקשורת נוסד בספטמבר 1970 ושר התקשורת הראשון היה שמעון פרס.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

תודה!

אכן לבושתי הרבה שכחתי שפעם הדואר היה אחראי על כל מה שרק נוגע בתקשורת.

תמיר - :lol::lol:

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

פעם היו עושים מכסים כאלו ריבועיים / מלבניים.

הפסיקו.

היום כל המכסים עגולים. גם מכסי תקשורת / חשמל / שוחות ביוב וכו'.

ייאלה, מי שלא יודע שיינחש מה הסיבה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אני יודע, אז אני לא אנחש. הם עגולים כדי שלא יפלו פנימה. השפה שלהם היא עם פאזה, כך שאי אפשר להעביר אותם דרך הפתח איך שלא תסובב.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני לא יודע אם זו הסיבה אבל הרבה יותר קל לסגור את העגולים (רק צריך להזיז את הרגל מהר).

חוץ מזה המרובעים דומים לקבר .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

הוא כבר ענה.

מרובע יכול ליפול פנימה.

או בהטיה, או באלכסון.

עגול עם פאזה לא יכול ליפול פנימה.

כשניטש ואני עבדנו בדואר (ושמעון פרס היה השר) פעם הפלתי לו (לניטש, לא לשר) אחד מלבני על הראש כשהוא ירד לבור, מאז עברו לעגולים, אבל הנזק כבר נגרם.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אם כבר חידות אז קבלו אחת קצת יותר מתוחכמת.

יש 8 כדורים כששבעה מהם במשקל זהה והשמיני כבד יותר. איך ניתן למצוא את הכבד יותר בעזרת מאזניים ושתי שקילות בלבד?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כשניטש ואני עבדנו בדואר (ושמעון פרס היה השר) פעם הפלתי לו (לניטש, לא לשר) אחד מלבני על הראש כשהוא ירד לבור, מאז עברו לעגולים, אבל הנזק כבר נגרם.

:-D זה טוב.

פורסם
אם כבר חידות אז קבלו אחת קצת יותר מתוחכמת.

יש 8 כדורים כששבעה מהם במשקל זהה והשמיני כבד יותר. איך ניתן למצוא את הכבד יותר בעזרת מאזניים ושתי שקילות בלבד?

שקילה ראשונה שלושה כדורים מול שלושה כדורים. אם המשקל שלהם זהה, הרי שהכבד הוא בשניים הנותרים, שוקלים אותם => פתרון.

אם בשקילה הראשונה אחת השלישיות יותר כבדה מהשניה, שוקלים שני כדורים מאותה שלישה, אם הם שווים במשקלם, השלישי הוא הכבד, אם בשקילה זו אחד מהם יותר כבד => הוא הכדור השמשמן.

לא ממש קשה...

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...