Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:mm_yeah:

לי גם לקח 3 דקות לפתור את זה אבל רוב האנשים לא מצליחים וחלקם אפילו לא מצליחים להבין את הפיתרון.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

זה בגלל שגונבים אותם לברזל.

עד עכשיו היו מאשימים את סוחרי הברזל אבל עכשיו מסתבר שבכלל כל עריה גונבת מעיר אחרת, משהו בסיגנון של "השלמת ציוד" לפני השיחרור בצבא :roll:

פורסם
:mm_yeah:

לי גם לקח 3 דקות לפתור את זה אבל רוב האנשים לא מצליחים וחלקם אפילו לא מצליחים להבין את הפיתרון.

את האמת לא יודע ולא מעניין אותי, מי שרוצה לדעת מה המשקל שיילך ויקנה משקל דיגיטאלי ויתחיל לשקול.

יותר מעניין אותי להבין "אם העונדה שלי פותחת יותר מהר בגלל שהתקנתי לה פנסי נאון מתחת לרכב" :-D

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
משרד התקשורת נוסד בספטמבר 1970 ושר התקשורת הראשון היה שמעון פרס.

.

מאוד מתאים ומכובד פרס כשר התקשורת הראשון, אחרי הכל, ב 1876 הוא עבד עם אלכסנדר גרהם בל שביצע את שיחת הטלפון הראשונה בעולם כששאל אותו בטלפון בחדר ליד "שמעון, אתה שומע אותי?"

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...