Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HUSSAR 50

Leonid
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוסע כבר קרוב לשנה על HUSSAR 125 סמ"ק, חוץ מפעם אחת שמצאתי אותו שוכב על הצד כי מישהו הפיל אותו לא הייתה אף בעיה איתו! הוא נוסע אחלה (מכלולים זהים לדיוק 125), נראה טוב (חזית דומה לג'ילרה) ומשאיר אותי מרוצה.

מקווה שעניתי על השאלה...

פורסם
אז חבר'ה, מה לעשות ? :oops:

נסיעת מבחן! לדעתי באם תמצא כי הכלי עונה על דרישותיך בתחום הנסיעה, לא ממש צריך לפסול אותו. כמו כן, בדוק לכמה זמן ניתנת האחריות, ומה היא מקיפה.

לדעתי לכלי חדש, תוך חצי שנה. אין כל סיבה שיהיו בעיות חמורות (אם בכלל). ולעניין המכירה, במקרה הגרוע - תמיד יש סוכנויות תיווך. סך הכל, זה לא אופנוע יקר אלה קטנוע עממי.

אני יודע שאני הייתי מעדיף כלי חדש על גבי טייפון משומש. הרגשה אחרת :p

פורסם

מנוע ושלדה. כמובן שהיא מתשנה מחברה לחברה בשביל לדעת בדיוק את מה האחריות מקיפה תאלץ לשאול את היבואן.

כל מקרה, אין היא תקפה לגביי בלאי מנוע,צמיגים ומערכת החשמל בפרט : נורות, חוטי חשמל וכד'.

פורסם
אני נוסע כבר קרוב לשנה על HUSSAR 125 סמ"ק, חוץ מפעם אחת שמצאתי אותו שוכב על הצד כי מישהו הפיל אותו לא הייתה אף בעיה איתו! הוא נוסע אחלה (מכלולים זהים לדיוק 125), נראה טוב (חזית דומה לג'ילרה) ומשאיר אותי מרוצה.

מקווה שעניתי על השאלה...

ממתי דיוק 125 נוסע אחלה?!? :shock:

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

• תוכן חדש...