Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, ברשותי מכונית פיג'ו ישנה וחמודה, בצבע לבן, מהמאה הקודמת, אותה אני עומד כנראה למכור בקרוב.

תגידו שאולי זה מטופש, אבל ממש מתחשק לי לצבוע אותה לפני המכירה, שתראה חדשה לגמרי (מבפנים היא כבר מאד שמורה) במספר מקומות הצבע גם התחיל להתקלף ואני דיי מוותר על תיקוני צבע נקודתיים....

בקיצור יש לי מספר שאלות בנידון -

1. כמה אמורה לעלות צביעה מלאה כזו של כל האוטו ? (אם יש צבע לבן מטלי, זה עדיף מבחינתי)

2. האם במכירה אוכל להוסיף את מחיר הצביעה במלואו למחיר שרשום במחירון? האם זה הגיוני? (נראה לי שכן)

3. היכן באיזור הצפון הייתם ממליצים לעשות זאת, מחפש מקום שיתן לי איכות צביעה טובה ובמחיר סביר.

תודה מראש.

פורסם

חבר שלי צבע את הרכב כולל פחחות ב3K.

האיכות הייתה בהתאם.(לא להיט).

אם הפיז'ו שלך ישנה, סביר להניח שלא ישתלם לך לצבוע אותה.

מה גם שלעולם לא תוכל להוסיף את מחיר הצביעה למחירון, אף אחד לא יתן לך.

מה גם, שאם תעביר פחחות וצבע על הרכב, יהיה רושם גדול

שהרכב עבר תאונה או יותר מדי מכות, אחרת למה לך לצבוע אותו ולמכור אותו?

קח בחשבון.

רותם.

פורסם

זה לא כדאי, כי קונה הרכב לא יוסיף המחיר את כל עלות צביעת הרכב.

אם מצב צבע המכונית רע, אז עדיף שתוריד לקונה ממחיר המכירה סכום כלשהוא שיהיה פחות בהרבה מעלות צביעת המכונית.

בברכה - רפי לין

פורסם
זה לא כדאי, כי קונה הרכב לא יוסיף המחיר את כל עלות צביעת הרכב.

אם מצב צבע המכונית רע, אז עדיף שתוריד לקונה ממחיר המכירה סכום כלשהוא שיהיה פחות בהרבה מעלות צביעת המכונית.

בברכה - רפי לין

לא הבנתי, מדוע אינני יכול להוסיף את מחיר הצביעה למחיר המחירון? אם צבעתי את המכונית והיא נראיית עכשיו כמו חדשה, והרבה יותר יפה ממה שהיתה קודם (צבע דהויי, קילופי צבע...) מדוע שהאדם שקונה ממני את המכונית לא ישלם עבור השיפור הזה? הרי הוא מקבל ממני אוטו באיכות גבוהה יותר, למה שזה לא יתווסף למחיר המכונית?

ושוב, כמה צביעה כזו אמורה לעלות? סדר גודל, שלא אופתע.

פורסם
לא הבנתי, מדוע אינני יכול להוסיף את מחיר הצביעה למחיר המחירון? אם צבעתי את המכונית והיא נראיית עכשיו כמו חדשה, והרבה יותר יפה ממה שהיתה קודם (צבע דהויי, קילופי צבע...) מדוע שהאדם שקונה ממני את המכונית לא ישלם עבור השיפור הזה? הרי הוא מקבל ממני אוטו באיכות גבוהה יותר, למה שזה לא יתווסף למחיר המכונית?

ושוב, כמה צביעה כזו אמורה לעלות? סדר גודל, שלא אופתע.

אתה יכול להוסיף מה שבא לך למחיר, אתה יכול לחייב אותו גם על הספרי סיליקון שהתזת לפני שבוע על הצמיגים, השאלה הגדולה היא - האם הוא ישלם.

לא יודע איזה פיג'ו יש לך, אבל לפי צורת הכתיבה שלך אני מניח שלא מדובר באקזמפלר ספורטיבי נדיר,

ככזה יש מכוניות כאלו בשוק כמו זבל, שנמכרות בסכומים מגוחכים ורחוקים שנות אור מהמחירון, ולא כלפי הצד שאתה רוצה שהם יהיו.

למעשה אפשר להגיד שאם הרכב נראה רע מבחוץ, הסיכוי שלך למכור את הרכב בלי לרדת במחיר בצורה מאסיבית שואף לכלום. בעצם יתכן מאוד שהשקעה של 3000 שקל בצביעה (אם מדובר בצבע לבן, אפשר לסגור גם בפחות זה צבע שקל לבצע אותו והוא תמיד נראה סביר פלוס אחרי צביעה) תביא למצב שתמכור רק ב4 מתחת למחירון, ולא בעשר, אז למעשה הרווחת לכאורה שלוש אלף שקל :)

• תוכן חדש...