Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אזהרה לנהג חדש על קלילות ראש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי עדיין נהג חדש, תפסו אותו אתמול בלילה ליד כיכר מסוימת והשוטר עצר אותו וטען שהוא נהג בקלילות ראש ועשה פעמיים את הכיכר (למרות שעשה את הכיכר פעם אחת).

בקיצור, חבר שלי דיבר עם השוטר ואמר לו שעשה את הכיכר פעם אחת והשוטר אמר לו שהוא נתן לו אזהרה על נסיעה בקלילות ראש.

לפי מה שאני יודע, אפשר לתת אזהרה רק אם יש לך רשיון 5 שנים.

יכול להיות שהשוטר "וויתר" לחבר שלי ואין עליו כלום במחשבים של המשטרה?

יש לציין שהשוטר לא נתן שום דף או מסמך המעיד על אזהרה.

תודה

פורסם

קלות ראש ולא קלילות ראש.

החבר הוזהר בע"פ, הדבר נרשם בדוח עיסוק של השוטר "מפגש שוטר אזרח", בו הוא מסמן V על יד שמו של הנהג שהוזהר בעל פה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אין חוק שאוסר על הקפת מעגל תנועה פעם אחת בלבד.

מה שלבטח קרה זה שחבר שלך "השתולל" או במילים אחרות "נהג בקלות (לא קלילות) ראש" סביב הכיכר.

*עריכה- ליטל הקדימה אותי.

לאן מוזן ה-V ב"מפגש שוטר אזרח" ? מוזן למערכת על אותו משקל של אזהרה שבכתב?

• תוכן חדש...