Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

במקש המלצות ליומיים בי-ם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם ,

יוצא לי מחר להיות למשך יומיים בבירה ירושלים , ואני דיי מחפש דברים לעשות אז אני פונה לכול הירושלמים ומטיילים הפורום שימליצו לי קצת על מקומות בדוקים וטובים .

אני צריך סיורים לבוקר וכמובן ומקום לבירה בערב :-D

תודה וחג עצמאות שמח !!

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

בערב לך לכיכר החתולות

המון פאבים אחד נחמד מאוד הוא ZOLLIS ממש ליד הכיכר עצמה (שאם אתה עומד ממש במרכז הכיכר , וצועק , אתה שומע הד , אבל אם תצעק לא במרכז לא תשמע , ממש כיף אחרי כמה בירות)

ואם אתה נהייה רעב אחרי הבירות , תחפש שם את שווארמת "השמן" , אחד הטובים.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אם זה הקטע שלך, במוזיאון ישראל תמיד יש משהו מעניין.

סיור בשוק מחנה יהודה הוא חווייה אנתרופולוגית-משהו אך מאוד ירושלמית (זקנות אותנטיות שדוחפות ומקללות אותך).

כותל/הרובע היהודי, ועוד.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...