Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקציב: בין 25,000 ל-30,000 שקלים.

הדרישה - סופרמיני ידנית, בטיחותית (ABS וכריות), מאובזרת, אמינה, מרווחת לנהג, חסכונית בדלק, שומרת על ערכה באופן יחסי, וממודל 2001 ומעלה.

חשוב לי שתהיה סופרמיני בגלל מקום החניה, או יותר נכון - העדרו (מתפנוקי איזור מס' 1), כיום יש לי מאזדה לאנטיס 00' והיא גדולה מדי להתנהלות יומיומית בעיר.

80% מהנסיעות שלי הם לבד ובתוך תל אביב, אבל חשוב לי שהרכב יוכל לסחוב גם מחוצה לו בלי לתכנן שנה מראש כל עקיפה.

מישהו יכול להסביר לי את האנטי הגדול של הרבה אנשים לפיז'ו 206?

Hapoel Jerusalem BC   

VW Golf 1.4TSI 150HP

פורסם

לי לפחות, כבעל ניסיון של שנה עם פז'ו 206 xs, יהיה קצת קשה להסביר, כמו גם רבים וטובים בפורום הזה.

אדרבה, אתה מוזמן לדפדף בין השירשורים: סביר להניח שתעבור "חוויה מתקנת" בכל הנוגע לרכב (בטח עם גיר רגיל), ולמה ש"הרבה אנשים" כתבו עליו.

יש לי הרגשה טובה שאני יודע באילו רכבים נוהגים ה"הרבה אנשים" שעליהם אתה מדבר.

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם
לי לפחות, כבעל ניסיון של שנה עם פז'ו 206 xs, יהיה קצת קשה להסביר, כמו גם רבים וטובים בפורום הזה.

אדרבה, אתה מוזמן לדפדף בין השירשורים: סביר להניח שתעבור "חוויה מתקנת" בכל הנוגע לרכב (בטח עם גיר רגיל), ולמה ש"הרבה אנשים" כתבו עליו.

יש לי הרגשה טובה שאני יודע באילו רכבים נוהגים ה"הרבה אנשים" שעליהם אתה מדבר.

בהצלחה.

אשמח אם תיידע אותי באילו רכבים אותם "הרבה אנשים" נוהגים, מכיוון שלא מדובר באנשים דומים אחד לשני (בחורה שעובדת איתי ומחזיקה רכב כזה והמליצה להתרחק בגלל בעיות אמינות, עוד חבר אחר שלי שטען שאתאכזב וכד').

כבעל 206 XS מהן התרשמויותיך מהרכב? תוכל לספר קצת על שלך?

Hapoel Jerusalem BC   

VW Golf 1.4TSI 150HP

פורסם

ה206 היא מכונית טובה, אני לא חושב שיש לך סיבה לפחד ממנה.

בתקציב שלך אפשר למצוא יופי של 206 1400 סמ"ק ידנית שדי מתאימה לדרישות שלך ואפילו לצאת מהעיר בכבוד.

כמובן שיש עוד אופציות, טובות לא פחות (ויש שיכתבו שאפילו יותר), אבל לא שאלת עליהן :-P

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אין צורך לצטט אותי אני ממש מעליך:lol:.

אתה מוזמן לחפש בפורום כללי את הסקירה שעשיתי לאחר שנה עם הרכב (ולאחר שהוא נמכר, היום אני לא נוהג עליו), ועוד מספר רב של שירשורים הנוגעים לרכב זה, לדעתי תקבל את כל האינפורמציה מהם.

כמו כן אם אתה לא צריך את "האקסטרות" של הxs, אז בהחלט ה206 1.4 ידנית, יכולה להיות אופצייה מצויינת. ובכלל בכל הנוגע לסופרמיני, השוק מלא בשלל דגמים ויצרנים, כפי שאמר צביקה, אני מציע שתצמצם את האופציות ותתחיל לבדוק. בכל אופן ה206 היא בהחלט אופצייה טובה, ואפילו טובה מאוד.

אין לך מה להתעצבן בנוגע לניחוש שלי, ול"יידע" אותך בנוגע לרכבי חבריך, בטח אין צורך, אך במרבית הפעמים הניחוש נכון: "יפניטומטי". אני בטוח שתשלול זאת (כי זה מתבקש לפי התגובה שלך), אך זה עדיין לא ישנה את הסטאטיסטיקה.

הכל ברוח טובה, אין לי אף מניות בשום חברה:wink:.

בהצלחה.

פורסם

לחלקם יש משפחתומטיות ולחלקם לא, מה שבאתי להגיד לך זה שלא ניתן לסווגם לפי שום טייפקאסט...

אילו עוד אופציות יש לי? בדיוק בשביל זה כתבתי כאן, כדי שתאירו את עיני :-)

Hapoel Jerusalem BC   

VW Golf 1.4TSI 150HP

פורסם

רנו קליאו B, פונטו ספייס, פורד פיאסטה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בתקציב הזה ובדרישות הללו אני הייתי בוחר בין ה206 הידנית לפונטו ספייס, כאשר אופצייה נוספת יכולה להיות הגטס מדגם GLS.

את הפיאסטה הלא בטיחותית והקטנה מבין כולם הייתי מוריד.

פורסם

גם אני ממליץ על הפונטו ספייס GLS.

בתקציב שלך תוכל למצוא אחת בשנתון מתקדם יותר מה- 206

והיא תספק לך את הדרישות שלך כדוגמת צריכת הדלק הטובה, האמינות (בתמורה לאחזקה כראוי),

האחזקה הזולה ובטיחותית.

אני לא יודע מה זה ''מאובזרת בשבילך'' אבל יחסית לתקציב ולדרישות שלך הפונטו מצוינת

גם אם מבחינתך האיבזור פחות ממה שציפית.

בהצלחה.

שלומי.

פורסם

פונטו "ספיס" GLS - זה משהו חדש?

אני מאמין שהתכוונת לפונטו "ספייס" 80ELX...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...