Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בחיישן אויר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם לפני שבוע הרכב שברשותי (גולף v5 ) היה אצל מכונאי שעובד בבית והוא תיקן לי שני צינורות מיים שהיו נוזלים, באתי לקחת את הרכב ואיך שאני יוצא מימנו הרכב מתחיל לקרטע ( מגמגם כשאתה לוחץ גז אין תחושה של הגז ופתאום הרכב מגיב וחוזר חלילה) החזרתי את הרכב למכונאי אמרתי מה קורה הרכב מגמגם הוא אמר לי שהוא לא נגע בכלום חוץ מאשר בשני צינורות המיים שהוא החליף, אבל הוא אמר לי זה כנראה בעיה של חשמל, אני אקח לך את הרכב להבחנה אצל חבר וניבדוק מה זה, אחרי יומיים כשהוא טוען שהוא בדק בשתי מקומות אמרו לו שזה החיישן אוויר.

השאלה הראשונה שלי האים מישהו יודע אים האמת הבעיה יכולה להיות החיישן אוויר.

והשאלה השנייה אים זה חיישן אוויר האים ניתן לתקן אותו כי חדש עולה הרבה כסף ואין חילופי.

ואים יש לכם רעיונות נוספים או מקרים דומים אני אשמח לישמוע.

פורסם

כל כך קשה לרשום את סוג הרכב בכותרת? (כמתחייב בכללי הפורום)

נעול.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...