Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לוטו מאני, מי מכיר את החברה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החברה מתיימרת להציע סיכויים מוגדלים לזכייה בפיס וב777.

ההצעה נשמעת מעניינת אבל שיווק החברה בצורת אמשי מכירות טלפוניים אגרסיבים מאוד על גבול המטרידים מאוד מרתיע.

כמו כן בתור איש מכירות אני מרגיש מהר מאוד מתי מדקלמים שיטות מכירה שלומדים בקורס ומתי באמת מאמינים במוצר ואצלם לא הרגשתי כנות ולואליות אלה רק תאווה לעמלות.

מישהו יכול לשפוך מידע בנושא?

פורסם

או שהם גילו שהגרלת הלוטו היא לא דבר רנדומלי לחלוטין (עם סיכויים שווים לכל מספר), או שהם גילו דרך מתמטית חדשה לעוות את הסטטיסטיקה או שהם רמאים.

אני הייתי מצפה מחברה כמוהם לפרסם כמה זוכים יש להם מתוך כלל ההגרלות, וכמה זוכים מתוך כלל הלקוחות.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

תקנון:

אגב, בשיחה הטלפונית בינה לבין המוכרת (מוקלטת גם מצידי כמובן) היא מתחייבת שאני חייב לזכות בסכום כל שהוא במשך 12 חודשים או שכך כספי יוחזר אלי.

נשמע מסריח מצד אחד אבל חוסר לי את העצלנות שבגללה אני מפספס 95% מהגרלות הלוטו...

*עריכה, אני לא מצליח להעלות לפה את התקנון שקיבלתי במייל (עקרונית הם לא מוכנים לשלוח במייל רק בפקס ו"חד פעמי" "ובמיוחד בשבילי" הם שלחו במייל.

אם מישהו יוכל לעזור לי להעלות אני אשמח להעלות לפה את התקנון.

פורסם

אתה רציני לגבי מה שאתה אומר ? מה זה סכום כלשהו אם תזכה ב 4 שקל בשנה ובטוח שתזכה אז לא תקבל את הכסף בחזרה.

מה החברה מציאה במידה והם לא רמאים הם פשוט ממלאים טפסים רבים ואם זוכים אז הפרסים מחולקים למשתתפים פחות העמלה שלהם.

הסיכוי לזכות בלוטו הוא אפסי (אני בכלל חושב שהם מרמים אבל נגיד שלא)

אז אם כבר להשקיע אז מלא 4 טורים פעם בשבוע ב 10 ש"ח 40 ש"ח בחודש לא יהרגו אותך אבל פה אתה לפחות יודע שיש לך טופס שאולי יש לו סיכוי של אחד לכמה מיליונים. אצלהם גם אם יצא הפרס הראשון הוא יחולק בין כמה אנשים ואז בסה"כ הסכום לא יהיה גבוהה.

בחברות האלו אתה אפילו לא יודע אם הם שולחים טפסים או לא.

והיה לנו דיון בשיעור סטטיסטיקה באוניברסיטה לגבי הלוטו. אם כל הקדורים זהים ואין שום קומבינות אז אין שום שיטה שבעולם לחיזוי התוצאה זה רנדומלי לחלוטין למשל הסיכוי ש 1 2 3 4 5 6 יצא הוא בעל אותו סיכוי כמו לשאר המספרים . למרות שלנו זה נראה לא הגיוני. לילה טוב וסופ"ש נעים.

פורסם

ברור שאני חושב כמוך, לא סתם הדגשתי בצבע את ה"סכום כלשהוא".

אני לא מבין כלום בלוטו, כמעט ולא משתתף בעיקר מעצלנות ללכת למלא\לבדוק אחרי שמיליתי וגם כי אני פשוט שוכח.

זאת הסיבה היחידה שהצעת החברה עוד איך שהוא לא נישללה ברגע הראשון והועלתה פה לאתר.

בכל מקרה ירדתי ממנה.

אגב, הם לא מפסיקים להטריד אותי וכנראה שהם עושים FU ללקוחות פוטנציאלים 3 פעמים ביום :?

פורסם

הכל קשקוש, אם הם יודעים איך לזכות מדוע הם לא שומרים זאת רק לעצמם?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

דרך אגב , חלמתי חלום היום בלילה. והיום השקעתי 11.60 ב 4 קוביות לוטו פשוטות, והכי מצחיק זה שאני יודע שמחר אני הולך לזכות ב 13 מיליון או בפרס השני שגם יספיק לי כי אחרי המס זה הסכום המדוייק שאני צריך, היו לי ספקות לגבי המספר הנוסף.

איך אני יודע , אם הייתי יודע הייתי אומר אבל אני פשוט יודע בוודאות .

לילה טוב, ומהיום אני כבר יכול להחשיב את עצמי כמיליונר או לפחות בעל אמצעים למימוש מטרותי.

• תוכן חדש...