Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי קופה 2003 או 206CC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים ,

אני סופית מגבש תקציב סביב 60K .

והחלטתי לבחור מבין שתיהם (בעיקרון חשבתי גם על MX5 אבל הידניות שנת 2003 עולות כבר 100K)

אשמח אם מישהו יוכל לתת לי עוד הערות ועצות לגבי הנושא.

יונדאי קופה 2.0 2003

אני ממש אוהב את הצורה , למרות שהוא לא באמת אוטו ספורט אני אוהב את הצורה שלו

וגם הוא נראה לי יותר אמין לתחזוקה מהפז'ו.

פיז'ו 206CC - שנת 2002-2003

האוטו הזה גם יפה , קצת פחות מהקופה לדעתי אבל היתרון הענק שלו הוא הגג נפתח שמאוד קורץ לי וגם יש מנוע 1.6 כך שמבחינת דלק היא יותר נורמלית. אני פחות מחפש את הביצועים , אני מוכן להנות מהגג. מצד שני אני מאוד מאוד פוחד מהתיקונים (כבר נכוותי מה106 שהייתי לי) ונראה לי סיכון מאוד גדול אם אני אקנה אותה .

כמובן שאם היה לי מספיק כסף הייתי קונה מיאטה ידנית 2004 . אבל בנתיים אני אאלץ לבחור.

PUNTO 16V

206 XS

פורסם

אם אתה לא מחפש ביצועים,קופה תהיה מתאימה יותר בשל עיצובה הקרבי מנוע ה2.0 בגירסא הידנית לא צריך לצרוך יותר מידי דלק בשוואה למשפחתומטית 1.6,ביטוח זול,וזוג מושבים אחוריים יחסית מרווחים ביחס ל206

ה206 cc כבדה כמו הירח,לכן מנוע ה1.6 ירגיש מאוד חלש על המרכב הכבד שלה,בנוסף היא בעלת 2 מושבים,ועוד 2 מושבים מנייטורים שלא ממש יכולים להכיל מבוגרים.

אני אישית חושב שהיא גם מכוערת בגלל זוית השימשה הקידמית שמתעקלת יותר מידי על מנת לקצר את אורך הגג המתקפל.ובכלל הרכב קצת נשי.

Porsche 944 turbo

פורסם

תראה אני בעצמי עשיתי המון המון בירורים על שלושת המכוניות הללו כי גם בעיני הם מאוד נראות ספורטיביות ואם הרבה פוזה וכיף.

אבל תראה לגבי ה CC אם מנוע 1.6 האוטו ממש זז לאט גם פה ושם יש בעיות בגג החשמלי והמינוס הגדול שאין מקומות מאחורה לישיבה.

היונדאי זאת מכונית אם אמינות טובה ביצועים סבירים, ויש יותר מקום מאחורה מאשר ב CC , אומנם שותה יותר דלק אבל במשך הזמן אתה תבין שגם ביצועים צריך שיהיה במנוע לא מקסימלים אבל שיהיו ביצועים טובים.

ה MX-5 הייתי ממליץ לך בחום על הדור הראשון אם אתה אוהב אותו, האופי שלו ממש מצוין וגם יש לו הרבה מאוד פוזה וגם כן יש לו גג נפתח כמו שאתה רצית, המינוס היחידי באותו זה שהוא קצת יותר משנתון נמוך ו 2 מקומות ישיבה.

אבל כל שאר הקטריונים שיש הוא לוקח ובגדול.

אם תמצא לעצמך מכונית אחת שמורה במחיר טוב עוד יהיה לך כסף כדי לרענן את המכונית ואפילו לקנות לה מערכת טובה וכל הוספה שאתה תבחר.

בהצלחה בקניה לוי.

• תוכן חדש...