Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

1. דוד שלי עשה טיפול לרכב שלו במוו 316 שנת 96.

הרכב שלו נסע רק 70K ק"מ ואמרו לו שעקב הקילמטראז' הנמוך עדיף לו לשים סינטטי מלא.

שאלתי ומה אצלי? (נסע 200K) אמר לי רק חצי סינטטי כי זה לא טוב למנוע.

יש דברים בגו?

לשים סינטטי או להקשיב למכונאי?

2. שאלה נוספת, מה סוג הפלאגי םהמומלץ אצלי (חברה ודגם) ? מנוע M43B18.

חג שמח לכולם,

W202 C240

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

בקשר לשמן סימטתי, במידה וברכב שלך אף פעם לא הוכנס שמן סינטתי אז אל תכניס גם שמן סינטתי.

מכיוון שלשמן סינטתי יש יכולות פירוק משקעים. סביר להניח שאחרי 200K נצברו משקעיים (בוצה), השמן יפרק אותם מהדפנות של המנוע ויעביר אותם בתהליך זרימה למשאבת השמן שתסתם בסופו של דבר.

לכן במידה ואף פעם לא מילאת שמן סינטתי, תמשיך עם הישן במרווחי טיפולים קצרים.

עשיתי טיפול 10K היום בBMW שלי, אתה יכול להציץ ובמידה ויש שאלות אשמח לענות. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=327693

בקשר לפלאגים, תן דגם של רכב ושנה.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

הרכב שלך בעל 115 כ"ס נכון?

NGK -BKR6EK במרווח 0.9MM

זה הפלאגים האורגינלים שהרכב הגיע איתם.

בקשר לשמן, לך על 10W40 חצי סינטתי מהחברות המובילות- ליקווי, יורול, מוביל, אג'יף וכו..

לדעתי תחליף כל 7.5K זה לא סיפור גדול.

פורסם
בקשר לשמן סימטתי, במידה וברכב שלך אף פעם לא הוכנס שמן סינטתי אז אל תכניס גם שמן סינטתי.

מכיוון שלשמן סינטתי יש יכולות פירוק משקעים. סביר להניח שאחרי 200K נצברו משקעיים (בוצה), השמן יפרק אותם מהדפנות של המנוע ויעביר אותם בתהליך זרימה למשאבת השמן שתסתם בסופו של דבר.

לכן במידה ואף פעם לא מילאת שמן סינטתי, תמשיך עם הישן במרווחי טיפולים קצרים.

עשיתי טיפול 10K היום בBMW שלי, אתה יכול להציץ ובמידה ויש שאלות אשמח לענות. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=327693

בקשר לפלאגים, תן דגם של רכב ושנה.

שמעתי את זה המון פעמים והייתי רוצה לשאול:

-מישהו התנסה בזה ויכול להעיד כי התופעה היא אמיתית?

-מדוע הבוצה אינה נחסמת בפילטר?

-האם 'פלשיניג' לפני ההחלפה יפתור את הבעייה?

פורסם

יש בוצה בתוך הקרטר שמומסת ומשם הדרך קצרה למסננת של המשאבת שמן.

ברוב המכוניות, הפילטר נמצא אחרון בשרשרת הצרכנים של השמן. כלומר לפני שהשמן נשפך לקרטר הוא עובר דרך הפילטר.

השמן שנשאב למשאבה, נשאב מן הקרטר. (כלומר המשאבה היא הצרכן הראשון בשרשרת השימון, שיוצאת מן הקרטר).

לכן במידה ויש בוצה בקרטר היא תגיע ראשונה למשאבה.

כאשר צ'ימפיון עברו משמן מינרלי לסינטתי, נדמה לי שהם עשו פלאשינג במנוע לפני המעבר.

• תוכן חדש...