Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

יש לי מיצובישי סופר לנסר 96 אוטומט,

לפני כחודשיים עשיתי תיקון ראש מנוע (מילוי, משטח ואטם) במוסך מוכר בירושלים.

החלפתי גם רדיאטור לחדש בעצת מנהל המוסך.

מאז מה שקורה לי זה שכל כמה ימים ללא קשר לכמה ק"מ נסעתי או משהו אני שם לב

שנגמרים המים במיכל עיבוי , הרדיאטור עצמו תמיד מלא.

אני נאלץ להוסיף מים לפחות פעם ביומיים - שלושה (כמובן שלא מדובר בכמות גדולה - כרבע ליטר).

כשחזרתי למוסך לחיזוק ראש אמרתי למכונאי והוא בדק ואמר שאני צריך להחליף מכסה רדיאטור,

כמובן שהחלפתי למכסה איכותי (לא מקורי אבל תוצרת אנגליה) אבל הבעיה לא נפתרה.

יש לציין שלפני כן היה לי מכסה שנפתח בלחץ 0.9 ועכשיו שמו לי מכסה בלחץ 1.1 .

בדקתי את האוטו ונזילות לא איתרתי אפילו כשהוא היה חם ופועל אחרי נסיעה - לא הבחנתי בטיפטופים.

עוד דבר - הטרמוסטט גם חדש והאוטו לא מתחמם מעבר לנורמל , המאוורר פועל כראוי.

לגבי המוסך אני לא חושב שהוא יודע מה הבעיה ואני לא רוצה שהוא יגרום לי להחליף את כל מע' הקירור עד שתיפתר הבעיה.

נא עצתכם לגבי מה יכולה להיות הבעיה שגורמת לאיבוד מים דווקא משם.

תודה

פורסם

שלום רב !

ברשותך אגיב קצר ולעיניין:

איבוד מי קירור ומחסור במי קירור, מעיד על נזילה במקרה הטוב, מה שגורם ליניקת מי קירור ממיכל העבוי המשמש גם כמיכל רזרבי.

מכיוון שכתבת שהרדיאטור חדש, ומכסה הרדיאטור חדש, אם כי לא מתאים להוראות יצרן, אתה צריך מכסה 0.9 ליברות, ולא 1.1 ליברות, אני משער שאו משאבת מים נוזלת או צנרת מתכת המגיעה לרדיאטור חמום, או צנרת גומי, או חדירה איטית של מי קירור לתא השריפה, דבר האמור לגרום לפליטת עשן לבן וסמיך מצינור הפליטה.

לא קיים להבנתי מוסך שלא יודע לאבחן מהיכן הבעייה, ולא מקובל עליי שמוסך יפתור זאת בעזרת"מצליח"!

תפקידו של המוסך לאתר זאת, אם בעזרת שעון לחץ, או בעזרת בדיקת לחץ הפוך(ליקייג), או בעזרת בדיקת CO במים.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

חבר יקר,היתה לי את אותה הבעיה כמו שלך לאחר שעשיתי לסופר לנסר ראש מנוע,

לך למאבחן תקלות רדיאטורים,אצלי הבעיה היתה בפלגאנץ' ובצינור רדיאטור התחתון ,הוא היה בלוי והמים דלפו משמה

שיהיה בהצלחה וחג שמח

פורסם

שלום רב

קודם כל תודה רבה לכל העונים , יישר כח !

דבר שני האם מישהו יכול להמליץ לי על מכון לרדיאטורים טוב בירושלים ?

אני מכיר את אזור המוסכים אך לא מישהו ספציפי טוב , אמין ומקצועי וגם לא מגרזן בכסף.

תודה

• תוכן חדש...