Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחיית זומזום, אתה בעצמך בכלל מצליח להבין את השאלה?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אחרי שערכת את הודעתך בהתאם גם אני מצליח.

אם זכרוני אינו מטעה אותי, מבירור שערכתי עם פיטספוט לפני כחודש לא היה במלאי את המידה המדוברת.

לדעתי הכי טוב שתיצור איתם קשר ותבדוק אם הצמיג בכלל קיים במידה הנ"ל ואם אפשר להזמין לך סט באופן אישי.

נ.ב

הנה הכתובת בשבילך:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=304093

אגב, גם 205\45\16 יתאימו לך, אבל יהיו בלתי חוקיים ולא יעברו טסט אלה אם כן תצליח לאשר אותם ברישיון.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

חביבי יש ועוד יש ! וזו מידה מאושרת ואנחנו יכולים לשים את הג'אנטים ואת הצמיגים האלה על הרכבים שלנו , הדגם מנוע שלי זה AKL נסעתי למכון טסטים ואמרתי לו שיכנס בבקשה לתוכנה של autodata ושיבדוק מה המידה המקסימלית לסיאט איביזה 1600 סמ"ק 2002 במקרה שלי , וזו אכן המדיה שציינתה

195/45/16

עכשיו בקשר ל TOYO אז בבקשה : http://tires4u.co.il/?search=1&iGarageID=&sc=&ar=1&r=16&a=45&s=195&m=15

בתודה מראש

בן

פורסם

למה לא ? הרי אתה יכול להגיע עם הרכב הזה ל150 קמ"ש ? יכול . אתה יכול לקחת פניות מהנות וכיפיות בירידות של צפת ? יכול . אתה צריך לנעול נעליים טובות לפני שאתה נוסע לטיול בצפון ? צריך !

אז למה לא לגרום לרכב שלך לאחוז כמו טנק ? (אני יודע יצאתי גזמאי במקצת )

פורסם

גם אם לא צריך,הצמיגים האלה עדיפים על צמיגים אחרים בשוק.

אני יכול להגיד לך שגם הסיאט איביזה 1600 שלא תאמיו.

כרגע מורכבים צמיגים סיינים שנשחקו 3 וחצי חודשיים אחרי קנייתם והאחיזה גרועה ברמות.

קודם כל צריך להשתפשף על 1600 בשביל לדעת להגיע למקסימום ברכבים הרבה יותר חזקים.

יכולתי לקנות איביזה טורבו,אבל כמו רבים שעשו את זה,הייתי מאבד את השליטה ונכנס בקיר.

תודה רבה לך בן.

עריכה:

הצמיגים שנתת זה לא אותו דגם של הצמיג שאני צריך,יש 2 דגמים שהשם שלהם מאוד דומה.

תקנו אותי אם אני טועה.

פורסם

מלחיץ במקצת איך ידעתה את שמי הפרטי ?

נ.ב- אני על האתר של טויו עכשיו בשבילך

ונכון מאוד יש R1R ויש T1R

אוקי אז אני יסכם מה שכתוב בקטנה באתר על הצמיגים הנ"ל

T1R

As the latest generation of V-shape UHP tire, the Proxes T1R has been designed exclusively for sport sedans and coupes. It meets the demands for excellent high-speed stability

R1R

high-grip rubber compound with a race-inspired construction places TOYO TIRES' at the top of extreme performance tires

מה שאני הבנתי מהמלל שכתוב למעלה זה שהT1R הוא יותר street racing

ו ה R1R זה יותר PRO RACING להכניס את האוטו לרינג ולהתחיל לעשות laps

והמידה שלו זה 205/45/16 כך שזה לא המידה של הרכב שלנו

אז לסיכומם של דברים אני משאר שאתה יכול להסתפק ב T1R אבל שיהיו טריים זה ובהנחה שההפרש במחיר בין הצמיגים הוא משמעותי , והשחיקה של ה R1R היא מגוחכת

פורסם

מלחיץ?בסוף ההודעה שלך רשמת את שמך הפרטי.

אני יקח את ה-T1R,מקווה שזאת שזה לא יתברר כטעות.

השחיקה של ה R1R גבוה בהרבה מזו של T1R?

במידה ומקום 195 אני ישים 205 יוכלו לזהות את זה?זה קריטי עד כדי כך?

פורסם

אין שכל אין דאגות בקשר אליי אתה רואה מזה שאתה הייתה במצ"ח אתה חושב כולם מחפשים אותך ,

אבל אתה צריך להבין כמה דברים , זה צמיג שנשחק מהר ! זה חתך נמוך הגומי שלו נאכל ממש מהר מהכביש משהו בסביבות ה20 אלף קילומטר וזהו ככה לפחות זרק לי משהו בפיט סטופ ששאלתי אותו בכללי בממוצע איך הצמיג הזה מה תוחלת החיים שלו, מה כן שהוא גם ממש לא נוח אתה תרגיש כל מהמורה בכביש כל אבן קטנה אתה תרגיש אותה גדולה ,

אני בעצמי שוקל לרכוש לעצמי רבייעית טויו אבל מכוון שאני גם צריך לקנות ג'אנטים וגם את הצמיגים ואני יצא פה בקנס של כמה אלפי שקלים אני מעדיף לחסוך מעצמי את הטרחה ולנסוע על הצמיגי דאנלופ ספורט שלי בני השלוש שנים שאני לוקח איתם כיכר ב10 קמ"ש ואני מתחיל לעשות דריפטים מרוב שהם גמורים :lol:

ואל תיקח את ה205 חבל לך סתם להיכנס לבלגן נתנו לנו פה עצם גדולה מאוד ואנחנו יכולים לעלות בשתי מידות מהמקור אז לא להיות גריידי , שים את המידה המותרת שלנו ותהנה ואל תשכח לכתוב חוות דעת אישית + תמונות של הצמיג

נ.ב - מאיפה אתה קונה את הג'אנטים ?

פורסם

כנראה מיד 2 אם הזמן אני יחפש.

מקסימום באוטו דיפו יש לי תלושים לחג הם מוכרים את הג'אנטים כמו כל החניות פיט סטופ וכאלה.

20 אלף ונשחקים?התכוונת ל-2 הדגמים או רק ל-R1R.

בכל זאת אני לא מתפשר על איכות.

פורסם

אני מדבר על ה T1R

20 אלף קילומטר - תתקשר לפיטסטופ ותשאל אותם , תעשה סקר שוק מקיף! יש כאלה שמוכרים את הצמיגים במאה שקל יותר לצמיג במחירון הצמיגים עלות הצמיג היא 390 ש"ח בפיט סטופ מוכרים את הצמיג בהרבה יותר אתה מוזמן להתקשר ולשאול אותם מדוע גם , אולי כמו הבירות שבתל אביב עולות 27 שקל ובמרכז עולות 21 , אתה יודע תל אביב ...

ולא הבנתי אתה אומר עם הזמן נקנה גם ג'אנטים , אז על מה תרכיב את הצמיגים ?

פורסם

אני מחפש כרגע מקום לקניית ג'אנטים בטווח מחירים לא יקר,אני רוצה לדעת איזה צמיגים אני רוצה להלביש על האיביזה,אחר כך אני היה מוכן לקניית הג'אנטים והצמיגים,אני לא ממהר כל כך אם זה הפעם אני רוצה את הכי טוב.

• תוכן חדש...