Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

במסגרת ההתייעצות הקודמת והמידע שעזר לי מאוד אני פונה אליכם למידע ב2 נושאים שנמנצאים כרגע על הפרק:

1. צביעת ארונית: מדובר בארונית קטנה לאמבטיה בגודל של 60*60 כשהצבע המקורי היה דובדבן, מצופה פורמייקה, מה שעשיתי כרגע זה ליטשתי אותה עם נייר 1 טוב טוב וצבעתי אותה עם צבע לעץ של טמבור בצבע וונגה (תואם לארון התחתון)בעזרת 2 מברשות קטנות.

לאחר 2 השכבות הראשונות ראיתי שקשה מאוד לצבע להיתפס על הפורמייקה ולכן ביצעתי לא פחות מ4 שכבות נוספות וכרגע התוצאה לא רעה בכלל.

שאלתי אליכם מתחלקת ל-2:

א. האם כדאי לעשות שכבה נוספת בעזרת רולר קטן ע"מ לקבל משטח חלק ללא סימני מברשת(אומנם בקושי רואים כאשר מתייבש)?

ב. האם יש צבע מיוחד לפורמייקה שאיתו כדאי לעשות את השכבה האחרונה?

2. רכישת חדר שינה: אז כמו שאמרתי, במסגרת המעבר לדירה החלטנו לרכוש חדר שינה, מסיבוב שביצענו ברחוב הרהיטים בצ'קפוסט מצאתי שהמחירים לחדר שינה באיכות בסדר ,לא גבוהה מאוד לה אין לנו תקציב ולא גרועה מאוד שתחזיק לא יותר מ2 דקות, הם בערך 4500K ומעלה, תלוי בחנות ובגימור.

לאחר שחישבתי מה ייקרה אם ארכוש בנפרד את החלקים תוך התפשרותעל חלקים שלא יירכשו(כמו שידות קטנות לדוג') מכמה חנויות במקביל הגעתי לאותו מחיר .

יש לזכור שלא מדובר בחדר שינה כולל מזרן שעקב בעיות גב מהצבא אשמח שיהיה נח והתקציב שלי אליו היה באיזור 1K.

ההצעה הכי טובה שקיבלתי הייתה: מחיר בטוטל כולל את כל הרשום : 5K.

חדר שינה הכולל:

מיטה 202*160.

ארגז תחתון.

מזרן: אמריקן סליפ (בדקתי בזאפ ,יש דגמים בין 750-1000 ש"ח).

2 שידות קטנות.

שידה גדולה

מראה

ארון 4 דלתות 240*160 (גם כך אין לי יותר מקום מזה).

הובלה והרכבה

מסופק בין שבועיים לשלושה.

אופצייה לתוספת 4 מגירות(נכלל במחיר שלמעלה)

מה דעתכם?

תודה,

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

לגבי הארונית -

כדאי לך לעבור על הכל בשכבה אחת לפחות של לכה. מניסיוני עם צביעה דומה, הצבע רגיש מאוד לפגיעות ומהר מאוד נוצרים "חורים" בצבע, במיוחד בנקודות בהן יש חיכוך (למשל בנקודה פה פוגעת הדלת במשקוף וכו').

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תפוס איזה חבר עם משאית וסע איתו לרח' הרצל בתל אביב יש לא מעט מציעות והמבחר עצום (אפילו אפשר להציץ ברח' העליה שם יש כל מיני רהיטים באיכות הגיונית במחיר שמתאים גם לעובדים זרים)

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

לגבי הארונית,אין סיבה לא לצבוע שכבה נוספת,אולם לא עם רולר,צביעה עדינה עם מברשת איכותית תיתן תוצאה טובה יותר.

לגבי הריהוט.

כאשר אני עברתי לדירה לפני כשנתיים וקצת ,אני ואשתי קיבלנו החלטה עקרונית שנשקיע את המינימום בריהוט לבית כשהכוונה היא כאשר יהיו ילדים(וזה קרה מהר מאוד) לא יהיה כאב לב על פציעות והרס של ריהוט.קנינו ריהוט באמת בזול,אמנם קנינו דרך מישהו שעושה תערוכות רהיטים אולם הוא מייצר הכל בדרום תל אביב(כפי שכבר הציעו לך כאן),קנינו סלון(2+3),מזנון 2 מטר ,שולחן סלון,חדר שינה שכולל מיטה סטנדרתית(140*190) עם ארגז מצעים,2 שידות בגודל שרצינו,קומודה+מראה וארון הזזה( 160*240) -חדר השינה מMDF הכל כולל הכל וכולל הובלות עלה כ10000ש"ח. למרות המחיר הזול (והחששות שלא יחזיק מעמד זמן רב),אני יכול להגיד לך בלב שלם שאתה לא צריך לפחד לקנות בזול,חוץ מזה שבאמת ריהוט נפצע,מקבל מכה כאן ושם וכאשר הריהוט יוקרתי פשוט כואב הלב על המכות,אני לפחות ממליץ בצורה הזאתי לכל זוג צעיר שאפשרויותיו לא בלתי מוגבלות.

למרות שאתה חייפאי,הייתי ממליץ לבדוק את האופציה לגשת לת"א ולחפש שם ,ההפרשים יכולים להיות ביותר מ1000-1500 ש"ח לסחורה זהה.

בכל מקרה בהצלחה.

פורסם

אכן לגבי הארונית- צבעתי משהו כמו 6 שכבות בגלל הפורמייקה ואכן יצא ממש סבבה.

בגלל שהצבע רך מאוד וכנראה יהיה רגיש לשריטות, רכשתי לקה שקופה ל2 שכבות אחרונות כאשר לא רציתי שיצא מבריק אז לקחתי לקה מט, אני מקווה שזה באמת ייצא מט.

לגבי הרולר, דווקא אמרו לי שזה עדיף כי הצביעה יוצאת אחידה ,אבל עד עכשיו יצא בסדר עם המברשת אז אני אשמע בעצתך ואשאר איתה.

לגבי הריהוט, דובר רק על חדר שינה, ובאשר לנסיעה לת"א אכן כנראה יש צדק עם מה שאתה אומר אבל לוגיסטית קשה לי לראות איך אני מגיע לת"א גם לסקר שוק וגם לרכישה, שלא לדבר על הובלה רחוקה יותר ו"אבא ואמא" שעדיף שיהיו קרובים לבייתי.

בסופו של דבר הצלחתי לסגור דיל שעל פניו לא רע בכלל בהתאם לסקר שוק שעשיתי וביחס למחירים שנתקלתי בהם.

ברור לי שזה לא שיא האיכות אבל בהתאם למחיר זה נראה לי הוגן.

ההצעה הראשונית הייתה:

- חדר שינה קומפלט: מיטה, ארון 4 דלתות, שידה גדולה, 2שידות קטנות, מראה ומיזרן של אמריקאן סליפ(אחד הדגמים הזולים שיש לדעתי): 4000 ש"ח.

- ארגז מצאים: תוספת 300ש"ח.

- הובלה והרכבה : 400 ש"ח.

- שידרוג לארון מעט טוב יותר(גם כולל מגירות): 300 ש"ח.

- שידרוג למזרן אמריקן סלים דגם גולד(ניסינו בחנות היה בפירוש יותר נח): 200 ש"ח.

סה"כ: 5200 ש"ח סגרונו על 5000 ש"ח בשביל ההרגשה הטובה ויצאנו בסה"כ מרוצים.

תודה לעוזרים,

בן.

BENJ:

ROY:

פורסם

לגבי צביעת פורמיקה:

תיגש לכל חנות טמבור, תקנה צבע יסוד של נירלט מסוג "DTM" דרגה C, זהו צבע לצביעת פח מגוולון, אחד מ"תופעות לוואי" שלו הוא היכולת להיצמד לפורמיקה בצורה מעולה, עמיד לשריטות (אני אפילו ניסיתי עם מפתח) הפלוס הכי גדול שלו הוא שניתן לגוון אותו לכל צבע מרשימת מניפת הצבעים של טמבור לדוגמא.

אין צורך בשום לקה או כל שטות אחרת.

מה גם שהצבע הוא צבע מכסה ואין צורך בהדגשת שכבות. עם רולר התוצאה חלקה, עם מברשת התוצאה מחוספסת (עץ עתיק).

אני צבעתי 2 שידות וקומודה (ארון של בחורות לאחסון דברים של בחורות) מצבע דובדבן לצבע ואנגה, סה"כ 2 שכבות של שתי וערב, לדברי אישתי יצא מדהים בדיוק כמו המיטה והארון בחדר שינה.

אני נוטה להאמין לה מכיוון שחמותי ראתה את השידות היא שאלה מאיפה קנינו.

אבא שלי צבע מאז כבר ארון שלם , יצא מדהים.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

אז זהו שצבע יסוד כבר לא יהיה מאחר והצביעה כבר נעשתה, הבעיה שצבע עץ הוא דווקא צבע רך ולכן לדעתי כל דבר שייתקע בו יפגום אותו ולכן חשבתי למרוח לקה ע"מ שתהווה הגנה.

אכן גם אני הפכתי את הארונית מדובדבן לוונגה.

בן.

BENJ:

ROY:

פורסם
אכן לגבי הארונית- צבעתי משהו כמו 6 שכבות בגלל הפורמייקה ואכן יצא ממש סבבה.

בגלל שהצבע רך מאוד וכנראה יהיה רגיש לשריטות, רכשתי לקה שקופה ל2 שכבות אחרונות כאשר לא רציתי שיצא מבריק אז לקחתי לקה מט, אני מקווה שזה באמת ייצא מט.

לגבי הרולר, דווקא אמרו לי שזה עדיף כי הצביעה יוצאת אחידה ,אבל עד עכשיו יצא בסדר עם המברשת אז אני אשמע בעצתך ואשאר איתה.

לגבי הריהוט, דובר רק על חדר שינה, ובאשר לנסיעה לת"א אכן כנראה יש צדק עם מה שאתה אומר אבל לוגיסטית קשה לי לראות איך אני מגיע לת"א גם לסקר שוק וגם לרכישה, שלא לדבר על הובלה רחוקה יותר ו"אבא ואמא" שעדיף שיהיו קרובים לבייתי.

בסופו של דבר הצלחתי לסגור דיל שעל פניו לא רע בכלל בהתאם לסקר שוק שעשיתי וביחס למחירים שנתקלתי בהם.

ברור לי שזה לא שיא האיכות אבל בהתאם למחיר זה נראה לי הוגן.

ההצעה הראשונית הייתה:

- חדר שינה קומפלט: מיטה, ארון 4 דלתות, שידה גדולה, 2שידות קטנות, מראה ומיזרן של אמריקאן סליפ(אחד הדגמים הזולים שיש לדעתי): 4000 ש"ח.

- ארגז מצאים: תוספת 300ש"ח.

- הובלה והרכבה : 400 ש"ח.

- שידרוג לארון מעט טוב יותר(גם כולל מגירות): 300 ש"ח.

- שידרוג למזרן אמריקן סלים דגם גולד(ניסינו בחנות היה בפירוש יותר נח): 200 ש"ח.

סה"כ: 5200 ש"ח סגרונו על 5000 ש"ח בשביל ההרגשה הטובה ויצאנו בסה"כ מרוצים.

תודה לעוזרים,

בן.

נשמע הוגן מאוד.

תתחדש ותהנה.

פורסם

חשוב מאוד לשים לב סוג העץ שאתה קונה בארונות, אתה יכול בכיף לשים דלתות לארונות מMDF ולהוזיל לך את העלות של הארון.

קובי

• תוכן חדש...