Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע יש לי את ההרץ היי אנרג'י (2WAY) שיוגבר אקטיבית בזמן הקרוב.

לאוטו הבא אני משדרג את הסט הקידמי ופה ההתייעצות, הציוד שקיים:

הרץ היי אנרג'י

2.5K שקלים חדשים

מגברים:

ZAPCO REF 1000.4

PG OCTANE R8:0:4 (יוחלף בעתיד לZAPCO REF 360.4)

התקציב+סט (שאני אוהב אותו אבל לא אתנגד למכור אותו ולקנות סט אחר) לא כולל התקנה, בידוד וכו'.

חשוב לציין, במידה ויהיה מיד- יישב בתוך תיבות קטנות ולא בניות, כמו הפוקל אוטופיה שהיה לאלי סאונדמן.

רעיון שעלה לי לראש- להוסיף מיד של הרץ היי אנרג'י, קרוס של PPI (הקרוס שמיקי כרגע מוכר) ולהגביר אקטיבית סט 3 חלקים+סאב.

הסאב לא יוחלף, HU לא יוחלף.

תודה!

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

המגבר יוחליף ממילא, ביקשתי רק סט קידמי ואני ממש לא מתחבר לטוויטר של פוקל.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

ביקשתה סט קדמי ,המלצתי לך על אחד מעולה

וגם כזה שלא דורש בניות ,ואתה יכול להרשות לעצמך לרכוש אותו

ויש לך גם הגברה ראויה לסט כזה 1000.4

ובנוסף הסט הנ"ל מגיע עם טוויטר חדש ומשודרג וטוב בהרבה מהטוויטר הישן והמעיק של פוקאל.

פורסם

+2500 על הי אנרג'י ופיניקס גולד יד שניה ? ממי בדיוק תקבל סכום כזה?

מי שישמע אצל מנואל, אני כמעט בטוח שדעתו תשנה , אפילו במקצת לגבי הטטויטר של הסט הזה.

אלון , לא דיברת על הרץ מילה

פורסם

אני הייתי רוצה להתעלק על השירשור ולהגיב על הסט החדש של פוקאל ובדגש על הטוויטר החדש שלהם.

אני בעלים של K3POWER ולחבר שלי יש אתה KRX3 החדשים

כששמעתי אותם פשוט נדלקתי כי חוץ מזה שהם לא "פראי אדם" או "חיות" כמו פעם, הם איכותיים יותר, מעודנים ומפורטים 30% יותר מהטוויטר היוצא TN52 שידוע כמרוקאי..

בעקבות ההתאהבות הזאת קניתי את הטוויטרים החדשים והחלפתי את הטוויטר המרוקאי בוטוויטר החדש.

ההבדל הוא שמיים וארץ, בנוסף החלטתי לשדרג גם את המגבר כי הקודם לא הספיק אבל זה כבר סיפור אחר.. :roll:

HU: Clarion HX-D2 F.Comp: Focal K3Power Amp: Genesis Series III Five Channel SubWoofer: Hertz HX250 Front stage

פורסם

2500 שקל מזומן בידיים

בנוסף יש לי את ההרץ היי אנרג'י

ובנוסף את הפניקס גולד

פוקל זה הדבר האחרון שהייתי מגדיר אותם כנעים לאוזן, כרגע פוזל לכיוון הMT23

פורסם

מוטי לא הבנתה,ה-KRX3 עולה 5500 שח

2500 שח יש לו במזומן ,אם הוא מוכר את המגבר +הקומפוננט יקבל עליהם בין 1500-1700 שח

ביחד 4000-4200 שח ,הסט הזה מגיע עם פודים מוכנים למידריינג +טוויטר ,ולכן זה גם חוסך לו עלות התקנה.

בשורה התחתונה ,שווה להשקיע עבור סט כזה.

פורסם

אלון- אהבת את ההיי אנרג'י? הישאר איתו בתצורת 3 חלקים.

תשקיע את הכסף בתשתית והתקנה ראויה, כי הגברה ואלמנטים כבר יש לך.

העצה הכי טובה שאפשר לתת לך זה שתשמע כמה סטאפים שאתה חושב עליהם.

מה שאני הייתי עושה:

HL70 מותקן באופן נכון, הגברה של הזאפקו באופן אקטיבי (אני אישית הייתי חוסך וקונה אודיסון bitOne).

אל תחסוך בהתקנה, עשה אותה באופן נכון, דהיינו מיקומים, זוויות ונפחים ללא פשרות.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אלון - יצא לך לשמוע את הזאפקו קומפטישין(רמקולים)?, תבדוק את האופציה הזאת אחלה רמקול שבעולם, אם לא יש ביד שניה פוקל אוטופיה של יעקוב שנמכרים במחיר הגיוני בהחלט לסט כזה.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם
אלון- אהבת את ההיי אנרג'י? הישאר איתו בתצורת 3 חלקים.

תשקיע את הכסף בתשתית והתקנה ראויה, כי הגברה ואלמנטים כבר יש לך.

העצה הכי טובה שאפשר לתת לך זה שתשמע כמה סטאפים שאתה חושב עליהם.

מה שאני הייתי עושה:

HL70 מותקן באופן נכון, הגברה של הזאפקו באופן אקטיבי (אני אישית הייתי חוסך וקונה אודיסון bitOne).

אל תחסוך בהתקנה, עשה אותה באופן נכון, דהיינו מיקומים, זוויות ונפחים ללא פשרות.

כן, אני מאוד אוהב את ההיי אנרג'י שלי ואני בטוח שהוא נשמע מדהים בשניה שאני אעיף את הקרוסים ואעבור לאקטיבי.

מקריאה באינטרנט ההיי אנרג'י נשמע יותר טוב מהMLK165.

יש לי יותר מידי סטאפים בראש שאת רובם אני אפילו לא יכול לשמוע כי אין כאלו קומבינציות.

בנוגע לבניות- קיבלתי איסור חד משמעי לבצע בניות באוטו החדש, משמע- המידים יהיו צריכים להיות בתיבות קטנות ליד הקיקים ולא בנויים בקיק. טוויטר יהיה על הדש. כשיתנו לי אישור לעשות בניות הטוויטר והמיד יכנסו לקורות.

הגברה של זאפקו באופן אקטיבי תיהיה, הסט יעבוד על קרוס אקטיבי בתור התחלה ולאחר מכן יעבוד על BIT1.

איטום יהיה בדלתות וכנראה גם בבגז'.

פורסם

אלון, הזאפקו שלך לא בנוי לטוויטרים, הוא גוזר אותם, צריך לקנות את האח הקטן שלו ה2.200.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

כרגע הפניקס גולד יגביר את הטוויטרים, מגבר שיכנס במקומו ויתן גם הגברה למידים יהיה זאפקו רפרנס 360.4

פורסם
מוטי לא הבנתה,ה-KRX3 עולה 5500 שח

2500 שח יש לו במזומן ,אם הוא מוכר את המגבר +הקומפוננט יקבל עליהם בין 1500-1700 שח

ביחד 4000-4200 שח ,הסט הזה מגיע עם פודים מוכנים למידריינג +טוויטר ,ולכן זה גם חוסך לו עלות התקנה.

בשורה התחתונה ,שווה להשקיע עבור סט כזה.

אוקי , טעות שלי מצטער.

פורסם
בנוגע לבניות- קיבלתי איסור חד משמעי לבצע בניות באוטו החדש.

הא?! ברכב של מי אתה משקיע כל כך הרבה כסף ומחשבה?

אם בכל זאת "לא מרשים לך" תמיד אפשר לרכוש קיקים וקורות מפירוק ולבנות עליהם, כך שאם יש צורך ניתן להחליף את הפלסטיקים במהירות וללא סימן.

מתחדשת*

• תוכן חדש...