Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי מיצובישי לנסר מודל 1991 אותו במצב מושלם עבר 312000 מעולם לא הוחלף קלאץ' :-Dזה אני יודע בוודאות כי קניתי אותו מבן משפחהת רציתי לדעת כמה יעלה לי להחליף קלאץ' באותו הזה?,ובכלל עלות ההחזקה השותפת של רכב כזה? האם הרכב אחרי ולאיזה דברים עוד צריך לשים לב אחרי קילומטרז' כזה?

פורסם

אולי מישהו יכול להמליץ לי על מוסך זול ומקצועי שבו אפשר לסדר את הקלאץ' באזור הקריות חיפה או עכו נהריה!

פורסם

תכניס הילוך 3 בעמידה ותדומם את המנוע, אם האוטו מגמגם ולוקח לו איזה כמו שניות להכבות אז קלאץ מחליק וצריך להחליף, כמובן עם בלם יד משוך.

דברים שצריך לשים לך אליהם אחרי קלומטראז' כזה הם כמעט הכל, צינורות יבשים, רדיאטור סתום, טיימינג ישן ורצועות יבשות/גמורות, צמיגים.

תשמע אוטו ישן עבר לא מעט, תפתח עיניים.

מוסך רון בצ'ק פוסט ישמח לעשות לך בצורה מקצועית ואדיבה את החלפת הקלאץ'.

בהצלחה

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

• תוכן חדש...