Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפים לפני רכישת 406

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אז אחרי שחפרתי פה ובכל מיני פורומים הגעתי למסקנה שבתקציב של 20-25 אלף הרכב שהכי עונה על הצרכים שלי הוא פיג'ו 406.

יש שתי סוגיות. האחת היא שלאורך שנים גדלתי על התפיסה שהיפניות זולות לתחזוקה והאירופאיות זוועה וכל טיפול עולה פי 8. אני מבין כבר שזה לא נכון, אבל בכל זאת.

הסוגיה השניה היא שעם כל הרכבים שהיו לי מהעבודה, עברו שנים מאז שרכשתי רכב בכלל וכשאני ניגש לרכוש אחד צרפתי, אז בכלל...

אי לכך ובהתאם לזאת אני פונה אליכם - הבו לי טיפים בנוגע לרכישה של הרכב הספיציפי (לא מהסוג של "לבדוק שמספר השלדה תואם לרשיון" וכו').

הבנתי שהגיר שלו הוא סוגיה שלמה. איך אני מוודא שהכל בסדר? לקחת למכון גירים?

האם יש דברים שאני צריך לשים אליהם לב? להיות רגיש אליהם? ובכלל, האם יש מה להסתכל על ה-1800 או ללכת על ה-2000 ולסגור עניין (רוב הנסיעות הן בין עירוניות, כ-60 ק"מ ביום, בלי פקקים ובלי כאלה). ראיתי מודעות גם ממגרשים, האם יש מה ללכת לבדוק שם בכלל או ששומר נפשו ירחק ("טרייד אין רכב" מפרסם במעריב ו"סנטראל", או משהו כזה, מאיזור נתניה).

בקיצור - כל מה שיוכל לעזור לי יתקבל בברכה.

המון תודה על העזרה

פורסם

רק מפרטי ורק מנוע 2 ליטר 16V.

וודא שהרכב טופל רק במורשים כי שם לא חוסכים 70 ש"ח על נוזל קירור, לא מנוע שעבר קירור עם מי ברז.

לא כולם אוהבים את ההתנהגות של התיבה שמדמה גיר ידני, תעשה סיבוב על הרכב לפני שאתה קונה זה הטיפ הכי חשוב.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

בדוק שהגיר לא מחליק ולא בועט.

בדוק שאין מים בדלתות (אחרי גשמים, מרזבים סתומים... דרך קצרה לחלודה).

בדוק ריפודי דלתות שנוטים לנשור.

חוץ מהנ"ל - אוטו סבבה !

51 קג"מ :shock::lol:

• תוכן חדש...