Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הייתי בהשקה של BMW סדרה 5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

הרבה פעמים אני שומע או קורא על ההשקות של BMW ובתור חולה BMW ממש מקנא באלה שנמצאים שם.

למכר שלי יש BMW סדרה 5 הקודמת וכששאלתי אותו אם הוא ראה את ה-5 החדשה הוא אמר לי שההשקה ביום ראשון (היום)

לשמחתי ומזלי הוא הציע לי לבוא איתו ואני כמובן לא סירבתי.

הלוואי והייתי יכול להסביר איך התרגשתי ושמחתי לקראת זה.

אני מרגיש כמו ילד בן 5, אבל אני אוהב את המכוניות האלה בצורה שלא מובנת אפילו לי.

אפשר לקרוא לזה דפיקות, בעיה, הפרעה, אובססיה, תשוקה מה שאתם רוצים אבל כל פעם שאני מסתכל על המכוניות האלה (חוץ מהקומפקט, למען האמת) הלב שלי דופק ואני רק מתכנן ליום שאגיע לרכוש אחת כזו.

חזרה להשקה...

זה היה בגני התערוכה באולם בו BMW יציגו את רכביהם באוטומוטור.

היו שם X1, X6 סדרה 7 וגם את הZ4 בתצורת קופה לא שכחו. סדרה 5 הייתה גם בתצורת GT.

ה-GT לדעתי קצת גדולה מדי ונראית כמו הX6 קצת יותר קטן ומונמך.

באופן אישי אני מעדיף את הסדרה 5 הקודמת.

מה שהכי אהבתי שם זה ה X1. הוא פשוט ג'יפ חמוד ומדליק, נראה נוח לא גדול מדי.

אני אסנכרן את הטלפון יותר מאוחר ואעלה תמונות.

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

פורסם

באופן אישי, קשה לי להביע רגשות כלפי הדגמים החדשים של ב.מ.וו. זה כבר לא מה שהיה פעם, וחבל. היום ב.מ.וו עסוקים מדי בלרדוף אחרי נישות מאשר להתמקד בדברים החשובים באמת. אין לי ספק שסדרה 5 החדשה היא מכונית מצויינת, אבל גם אין לי ספק שיש לה הרבה פחות נשמה מה-E60 וקודמותיה.

מעבר לכך, אני לא אוהב את הגישה של קמור. בתערוכה הם אמנם מאוד פתוחים לציבור, אבל אם תרצה להשיג נסיעת מבחן על ה-Z4, ישלחו אותך לגרמניה. אגב, ה-Z4 היא לא קופה.

על ה-X1 נסעתי. תן לי לספר לך: ג'יפ הוא לא - בכלל (מרווח גחון אפסי). והוא רק נראה נוח - נוחות הנסיעה גובלת בזוועה, וחוץ מזה המנוע רועש מאוד. אבל חוץ מזה הוא מהנה לנהיגה. האם זאת המטרה של קרוסאובר? אני לא בטוח. את שאר הדברים הוא עושה בצורה בינונית למדי.

פורסם

כמו פיז'ו בסוף העשור הקודם גם ב.מ.וו. החליטו (בעצת מי לעזאזל) להוריד את מינון ההנאה מנהיגה לטובת דברים אחרים. מהם אותם דברים אחרים? כמו במיקרה של פיז'ו גם כאן לא ממש ברור מה.

כך אנו מקבלים סדרה 5 מחוברת פחות מהדגם הקודם (שהיה מחובר פחות מהדגם הפנטסטי של תחילת העשור הקודם), גרסאות M לX5 ול-X6 המפלצתית והמיותרת ו-Z4 חדשה שכבדה ב-200 קילו מהקודמת ומכוונת בעיקר לקהל של מרצדס ולא לתת בראש לפורשה.

אגב ה-Z4 החדשה, הא דווקא כן קופה, וקבריולט... כמו פיז'ו. לדגם הקודם היו שתי גרסאות היות שהרודסטר הוצעה עם גג בד בלבד.

ולסיכום, ג'יפים? ב.מ.וו.? מזל שיש 370Z. חללים ריקים נועדו להתמלא.

פורסם

בסופו של דבר שניכם ממלאים אחוז קטן מקוני BMW בארץ, שאיך לומר, יותר מחפשים סמל ופחות הנאה מנהיגה.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

אגב ה-Z4 החדשה, הא דווקא כן קופה, וקבריולט... כמו פיז'ו. לדגם הקודם היו שתי גרסאות היות שהרודסטר הוצעה עם גג בד בלבד.

קוראים לזה קבריולט ;)

בסופו של דבר שניכם ממלאים אחוז קטן מקוני BMW בארץ, שאיך לומר, יותר מחפשים סמל ופחות הנאה מנהיגה.

לצערי אתה צודק - ולא רק בארץ.

פורסם
אני אסנכרן את הטלפון יותר מאוחר ואעלה תמונות.

אין טעם להעלות תמונות של רכבים סטנדרטים שצולמו בטלפון.

מעבר לכך, אני לא אוהב את הגישה של קמור. בתערוכה הם אמנם מאוד פתוחים לציבור, אבל אם תרצה להשיג נסיעת מבחן על ה-Z4, ישלחו אותך לגרמניה.

מוזר. אני עשיתי נסיעת מבחן על אחת בארץ.

דווקא את קמור יש לשבח על המדיניות שמאפשרת להזמין גם מכוניות עם אבזור לא סטנדרטי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אם זה לא היה ברור, התייחסתי לדגם החדש, ועד כמה שידוע לי לא קיימות מכוניות מבחן כאלה. בכל אופן, הם לא נוטים לשחרר מכוניות למבחן, לפחות לא לעיתונות.

הגמישות שלהם באבזור ובמפרט לא צריכה להפתיע אף אחד. אחרי הכל, הם מוכרים מכוניות יקרות מאוד בכמויות קטנות יחסית, ובפלח השוק הזה בהחלט יש מקום להתאמה אישית. מה גם שב.מ.וו העולמית היא אחת היצרניות הכי פתוחות לקוסטומיזציה (BMW Individual).

פורסם

בטווח הקצר אתה צודק לחלוטין.

בטווח הקצת יותר ארוך נשאלת השאלה מה מייצג הסמל?

לקוח שלא מעניינת אותו נהיגה אלה קונה "סמל" רוכש את מה שאותו סמל מייצג. במקרה של ב.מ.וו. זה היה תמיד "מכונית הנהיגה המושלמת". מי שזורק את צרור המפתחות על שולחן הבאר (או סיטואציה אחרת) בעצם מנסה להגיד משהו על עצמו - לשייך את עצמו לקבוצה מסויימת גם אם באופן מעשי לא ניצל אותו לקוח מעולם את יכולות המכונית.

טוב, אפשר להכנס כאן לדיון מעמיק של מה זה perception, מהם ערכי מותג וכו' או... להתחיל לקרוא את ההודעות בפורום הזה או כל פורום אחר.

בקיצור, ערכי מותג קשורים באופן ישיר (אך לא מיידי) למוצר/השרות שאותו הם מייצגים. ולכן, חברה שמשנה באופן מהותי את תכונות המוצר שלה תשנה - בסופו של דבר, ולאורך זמן - גם את ערכי המותג ותמשוך סוג אחר של לקוחות. מצחיק, אבל אותו קומץ זעום של "חובבי ספורט", "משוגעים לדבר", או כל כינוי אחר מביאים בסופו של דבר את המאסות. בדיוק. אבל בדיוק כמו שקרה ל.ב.מ.וו. עם דגמי ה-2002 וה-3.0 בראשית שנות ה-70.

מישהו אמר פיז'ו מול סיאט?

פורסם

ראיתי X1 והוא נראה זוועה לדעתי. לא ברור אם זה ג'יפון או סטיישן. אם היה לזה סמל של יונדאי, זה בחיים לא היה נמכר.

emotion of motion

• תוכן חדש...