Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדוע שלא תכנס למוסך ,תחבר סורק תקלות ותאבחן מדוייק את התקלה ותפתור זאת אחת ולתמיד ?

לא נראה לי שניחושים והרגשות של החברים יקדמו אתך לפתרון הנכון גם כדור בדולח שנותן תבונה אל הלא נודע לא יעזור הלא כן?

תן למאבחן במוסך קצת קרדית - לזה הוא הוכשר - סה"כ מע מונו מיושנת וקדמונית.

חיים יוד.

פורסם

האוטו נכנס כבר הרבה פעמים למוסך ב7 השנים שהתקלה הזאת קיימת והם לא דיווחו לי על תקלה זו. ובשנה האחרונה הוא היה במוסך רנו מורשה והתקלה הזו לא נפתרה. לכן אני לא חושב שזה יעזור.

פורסם

בסדר אך מה כן יעזור לדעתך ? .

נראה לי זה ,ונשמע לי זה, ותחליף את כל החלקים מפגוש לפגוש לא יועילו לך כלכלית נכון .

אני לא חושב שניתן לעזור לך הרבה וזה לא עובד על הרגשות ותחושות אנו עוסקים במדע מדוייק .

תן למוסך אפשרות נוספת להתמקד על התקלה - יש לו את המשאבים האישיים והחומריים לעשות זאת .

חיים יוד.

פורסם

סורק תקלות לרנו טווינגו 95 ? לאיפה מחברים אותו ?

גם חיישן קראנק אני לא חושב שיש בטווינגו (יש מפלג מסתובב).

אבל אשמח ללמוד ולהחכים ...

פורסם

את הסורק עם מחבר יחודי מחברים לשקע אבחון שנמצא בתא המנוע מלפנים בחלקו העליון מצד ימין .

ויש חיישן קראנק ( והוא לא נמצא בתוך המפלג) .המפלג הוא רק גולם המחלק את הניצוץ .

חיים יוד.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

קרה לי שוה. ניסיתי ל ניו כנראה יותר מידי זמן ושמעתי מן פיצוץ ויצא עשן שנכנס לתא הנוסעים. כשפתחתי את המכסה מנוע המדידה שמן היה בחוץ ויצא עשן מתוך המנוע מהפתח של הפילטר אויר ושל מילוי השמן. מה קרה?

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

הוחלפו מצערת וחוטי הצתה , מקווה שהבעיה נפתרה, תודה לחיים יוד ומשה ממוסך משה זר בפתח תקווה. מומלץ.

פורסם

הבעיה לא נפתרה, החלפתי היום גם פלאגים, יכול להיות שהם לא עבדו טוב כי לא החלפתי אותם מזמן, רק ניקיתי אותם. נראה אם זה פותר. הדלק כנראה לא נשרף כמו שצריך.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אני שמח לבשר שהם פתרו את הבעיה. האוטו לא נסע שבוע והניע עכשיו ונסע חלק. לא החלפתי פילטר דלק. הם החליפו רוטור ומכסה מפלג.

• תוכן חדש...