Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

הקומפוננטים בפוקוס 01' שלי רקובים וישנים (MB QUART DISCUS בני 8)

למישהו יש מושג או ניסיון עם הרמקולים של פיליפס?

יש קומפוננטים 5" ו6.5" באוטו דיפו ב400 ו500 שח לסט שנראים סבבה.

כמו כן יש סט 6.5" של JBL ב550 שח

מישהו מכיר/שמע אותם?

קניתי מתאמים איכותיים מה5X7 המקוריים בפוקוס ל6.5 או 5.25-השאלה מבחינת מיקום וצליל מה עדיף לי בדלתות הקדמיות?

תודה לכל העוזרים!!!

פורסם

JBL או מורל טמפו

מתאמים עדיף שיהיו מעץ

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

לא שמעתי על פיליפס, למען האמת לא שמעתי שהם מייצרים אודיו לרכב בכלל:shock:

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

צהריים טובים רועי

קומפוננטים של JBL בסדרות הנמוכות והקומפוננטים של פיליפס הם בעלי גוון צליל די דומה

טוויטר חד ומיד די "סתמי"

מה שאני מתכוון לומר זה שאם צליל בסגנון הזה (חסר עומק משמעותי וחד כסכין) מדבר אליך אז שני הסטים יהיו טובים לצרכיך

אני רוצה להקדים ולומר שאני לא מציין את סגנון הסאונד של הסטים הנ"ל לטובה או לרעה כל אחד והאוזן שלו והעדפות שלו.

לגבי המתאמי רמקולים אני לא חושב שיש חומר שמנצח את העץ

נכון שיש מצב שאחרי כמה שנים של הרכבה ולחות ורטיבות אולי תצטרך להחליפם, אבל עדיין עץ זה הדבר הנכון להשתמש בו בהרכבת רמקולים

חג שמח

דרור

פורסם
קומפוננטים של JBL בסדרות הנמוכות והקומפוננטים של פיליפס הם בעלי גוון צליל די דומה

טוויטר חד ומיד די "סתמי"

מה שאני מתכוון לומר זה שאם צליל בסגנון הזה (חסר עומק משמעותי וחד כסכין)

מה הכוונה סתמי?

חסר עומק?

אני שומע לרוב רוק כבד-מאוד לא אוהב צליל גבוה הרמקולים בכיוון שלי או לא?

איך אפשר להחליט בלי לשמוע קודם:?

קשה, קשה

פורסם

רכשתי את הפיליפס

היו במצבע באוט-דיפו כך ששילמתי 350 שח (בתלושים)

מה גי בי אל ירדתי כיוון שהדגם שמוכרים שם מגיע ללא קרוס :shock:

ובסו ףהחלטתי לשמור את הסט לפנדה שתבוא לטובה (לצידה של הפוקוס)

מבטיח לעדכן בנוגע לאיכות השמע שלהם

ועד אז, תודה לכולם על הייעוץ!!!

• תוכן חדש...