Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

לפני כמה חודשים קניתי את הסיאט איביזה החדשה ואני מאוד מרוצה ממנה חוץ מההרגשה בנסיעה על הכביש.

כל מהמורה קטנה בכביש מרגישים.

תהיתי אם יש דרך לשפר את ההרגשה של האוטו על הכביש מבלי לפגוע באחיזה.

פורסם

בוודאי. אני מניח שקנית את גרסת ה"ספורט". כל מה שאתה צריך לעשות בשביל לשפר משמעותית את הנוחות הוא להחליף את הצמיגים ל-15 אינץ' ברוחב 185 נניח ועם חתך 60, כמו שיש באיביזות הפשוטות יותר. מבטיח לך שהנוחות תשתפר פלאים. כמובן שזה לא בא בלי פשרה - האחיזה תיפגע גם תיפגע.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

קניתי את גרסת הספורט באמת.

אני לא מעוניין לשנות את מידת הצמיגים (ידרוש גם החלפה של ג'אנטים).

קראתי קצת על קויל אוברים זה יכול לשפר גם את עניין הנוחות?

פורסם

לא ממש. זה מיועד ליותר ספורטיביות. לאיביזה יש מתלים נוקשים יחסית, אבל עם צמיגים נורמליים הנוחות סבירה בהחלט. עם הצמיגים המוגזמים של גרסת ה"ספורט" זה פשוט לא יהיה נוח, ככה זה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אם לשפר את ה"ספורטיביות" של האוטו יבוא בנוסף לשיפור הנוחות בנסיעה אז מה טוב.

חשוב לי לשפר את הנוחות ולשמר את האחיזה.. לא שהנוחות תבוא על חשבון האחיזה. יש לי ניסיון רע עם החלקות בסיבובים עם מכוניות והצמיגים הרחבים זה יתרון גדול בשבילי.

קראתי פה על מישהו ששם קויל אוברים ואמר שזה שיפר לו את הנוחות נהיגה, זה תפס רק באוטו שלו ספציפית או שזה ידוע?

פורסם

אתה כנראה נהג שמעדיף נוחות על ספורטיביות (דרישות מנוגדות לעיתים קרובות)ץ

קנית רכב שהוא לא באמת ספורטיבי (וטוב שכך, אחרת היה לך פחות נח).

הצמיגים שיש לך לא מתאימים לאופי הרכב ולאופי שלך, מטרתם היא ביעקר ליתור רושם ויזואלי, במילים אחרות - פוזה, הם פוגעים בנוחות.

הנסיון להתקין מיתלים ספורטיבים רק ירחיק אותך מהיעד שלך.

פורסם

זכור לי שבזמנו הכרתי מישהו שיש לו קופרה שנתון 05 ולאחר מעבר לבולמים של בילשטיין B6 הוא אמר לי שהנוחות השתפרה,לא כל מהמורה בכביש העוברה בצורה דרסטית ליושבים ברכב(כמו שאתה מרגיש וגם אני מרגיש באיביזה שלי).

גש לפיט סטופ ושאל מה העלות לבולמים כאלו עבור האיביזה שלך,אני משער שהנוחות תשתנה.

יש בולמים של בלשטיין שהם זהים למקוריים אך יותר איכותיים.

בן.

Got To love It

פורסם

בוא נניח, רק לרגע, שיהיה שיפור קטן בנוחות הנסיעה בהחלפת בולמים. עדיין - המכונית תהיה לא נוחה לנסיעה, אל תחשוב שהשיפור יהיה משמעותי, עם כאלו צמיגים. עכשיו תחשוב אם זה שווה לך 8000+ שקלים (עלות סט קוילאוברים בסיסי).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

רוני,לרדת מידה בג'נטים זה אומר שחוץ מהג'נטים עצמם הוא צריך לרכוש סט של 4 צמיגים חדשים שיעלו בסביבות ה1.5K לסט איכותי.

כבר לא עדיף לו להשקיע עוד 1000 ש"ח ולהשאיר את הסט הנוכחי אך לשדרג את הנוחות ואיך ההתנהגות של הרכב?

Got To love It

פורסם

תראה, בתיאוריה הוא יכול למכור את הג'נטים והצמיגים הנוכחיים ובסכום שיקבל לקנות ג'נטים וצמיגים במידה קטנה יותר, כך שזה לא יעלה לו הרבה. הוא יפסיד אחיזה באופן יחסית משמעותי וירוויח נוחות באופן משמעותי.

לחילופין, הוא יכול להוציא עוד 4000 שקלים על בילשטיינים, להרוויח אולי שיפור קטן בהתנהגות ואולי אולי שיפור קטנטן בנוחות (ממש לא בטוח, אבל זה בטח לא יהיה משמעותי כמו שהוא רוצה).

אפשר גם להוציא 8000 על קוילאוברים, אבל זה אפילו יותר מטופש לצרכים שלו...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

זה כבר כל אחד והשיקולים שלו.

אם ההתנגות והאחיזה של האיביזה החדשה היא כמו הדגם היוצא(כמו שלי) אני אישית היתי נשאר במידה הקיימת ומחליף בולמים.

גם ככה האחיזה של הרכב לא בשמיים וההתנהגות שלו לא משהו. הנוחות לי אישית עוד איכשהו בסדר לכן זה לא הדבר הראשון שהיתי רוצה לשדרג.

בן.

Got To love It

• תוכן חדש...