Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רק חוזר על זה שוב - P1 היה רוצה להיות סאב... אבל הוא לא.

זה הסאב הכי מעאפן ששמעתי בחיים שלי

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מדבר על רוקפורד כן..

:?

טוב כרגע יש בעיה נוספת היום חזרתי מהעבודה בצהריים ככה,שמעתי שירים (ליל וואין:-P) ואני חושב שזה המצבר היה מקת מתח נפלה באוטו

הוא נכבה לשניה ונידלק שוב הכל הכל נכבה הרכב והכל,והכל חזר למצב הרגיל לאחר מכן.

אוקיי ניסיתי לראות מה הבעיה שם באתי הביתה בחניה שמתי שירים אותו אחד ואוטו מותנע ולראות מה הבעיה ושוב סתם לפתע הרכב נכבה

כזה נפילת מתח ונידלק שוב ובאותו רגע שזה קרא הסאב נכנס פנימה לתוך התיבה זתומרת הוא נשאר למטה נשאב למטה כזה לכמה שניות ואז המשיך לנגן.

מה זה היכול להיות:o? לא עשיתי כלום מאותו רגע שלא להרוס תסא או תמגבר משו מה קרה שם בדיוק?

ג'ינו.

פורסם

איזה חיווט יש לך למגבר?:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

נקווה שלא 8 גייג' של קליפורניה בום, אחרת יש מצב שתאשים אותו בזריקת DC :)

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

כמה פעמים אני צריך לאמר לכם לא לחבר את הפלוס של המגבר דרך השקע של המצת!!! :-P:-D:-P:-D:-P:-D:-P

ידידי - הגיע הזמן להשבית את המערכת!

לגשת לבדיקת אלטרנטור ומצבר, לגשת למתקין מקצועי, לעשות מח-ד-ש את כוווווווווול חיווט החשמל - אל תיקח פה אף סיכונים. מומלץ גם לשדרג את שלושת הגדולים על הדרך.

וגם כדאי לבדוק מגבר חליפי לראות שזה לא איזה קצר במגבר בזמן עומס...

אתה משחק משחק מסוכן וזה יגמר בנזק לרכב שלך שיתבטא באלפי שקלים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כן אני לא השתמשתי במערכת מאז בשביל לא לעשות נזק,אני יילך מחר לחשמלאי שיעבור אל זה נירא מה יש בכל מיקרא לשדרג תמערכת חשמל (רוצה לומר את מערכת החשמל)

אני לא יעשה כי אני עובר רכב כמו ששמעתם. וככל הניראה לי זה משו במצבר והאלטרנטור לא יכול להטעין אותו מרוב עומס. יש פה חפרפרת שרוצה לעשות לי נזק..:roll:

ג'ינו.

• תוכן חדש...