Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מעוניין לעשות ביטוח לשנה כי אין באפשרותי.

אני מעוניין בביטוח לחודש והמליצו לי או על "מנורה" שעבדתי איתם בעבר או ה"פול", הפול דרשו 407 שקל לחודש שזה יקר נורא, הסוכן שלי שעובד עם מנורה אמר שיש לו אפשרות לעשות לי ביטוח לחודש אבל רק לחודש ולא ל5 חודשים כמו שאני דורש, הוא אומר שמנורה לא מאשרים זאת ניתן לעשות לחודש בעלות של כ200-300 שקל ושלא ניתן לחדש כל חודש את הביטוח לחודש נוסף.

אתם מכירים חברה נוספת שמבטחת במחיר של 200-300 שקל לחודש ותסכים לחדש את הביטוח כל חודש מחדש?

פורסם
תעבוד הפוך. תעשה ביטוח לשנה, תבקש לשלם בתשלומים ואחרי חמישה חודשים תבטל.

הביטוח חובה נעשה בכל מקרה לשנה, גם אם אתה משלם בתשלומים, כי עסקת תשלומים נעשית לא מול חברת ביטוח עצמה, אלא מול חברת האשראי/בנק (אין אפשרות לשלם על ביטוח חובה בהוראת קבע, רק במזומן או אשראי). חברת הביטוח מקבלת בכל מקרה את מלוא הסכום במיידי מחברת האשראי/בנק (יש אפשרות לעשות "תשלומון" בבנק).

עכשיו אם תבטל אחרי 5 חודשים, קיימים כמה תרחישים אפשריים:

א) אתה תמשיך לשלם בכל מקרה, פשוט ה-7 החודשים הנותרים לביטוח.

ב) חברת הביטוח תבוא לקראתך, ותזכה אותך בסכום הנותר, ואז זה יתקזז עם התשלומים שתשלם לחברת האשראי/בנק.

ג) אתה תבטל את התשלומים (או שתשאיר אותם ללא כיסוי), ואז תיגרר לעימותים מול חברת האשראי/בנק, שיגיעו בסוף להוצאות על עורך דין או/וגם להוצאה לפועל.

וקיימת אפשרות לעשות ביטוח חובה וביטוח גרירה? או שניתן לעשות ביטוח גרירה רק כאשר יש לי צד ג'?

סוכן הביטוח שלי עושה לי ביטוח חובה, צד ג', משלוש חברות שונות (במקרה ויש בעיה/תביעה, אני פשוט הולך לסוכן), אז אני לא מאמין שאמורה להיות בעיה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כפי שציינו למעלה, עדיף לעשות ביטוח לשנה ואחרי 5 חודשים לבטל את הביטוח ולקבל החזר מסוכן הביטוח.

אותו דבר בדיוק עשיתי אצל סוכן הביטוח שלי לאחר שרכשתי רכב ומכרתי אותו לאחר 7 חודשים בערך, קבלתי החזר בעבור ההפרש של ביטוח החובה וצד שלישי, ביטוח גרירות ושמשות מתבצע בנפרד מצד שלישי.

אם תרצה, אמסור לך את פרטי סוכן הביטוח שלי בחיפה שתוכל להתקשר ולהתייעץ איתו.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...