Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אבא שלך רוצה כוח? שיחפש 147 2003. כל המאזדה 6 והB4 האלה ממש לא עושות לי את זה, הן איטיות כמו המאזדה 3 והאימפרזה (להוציא אסתי!) ומבזבזות הרבה יותר - על כלום.

אף אחד לא שאל מה עושה לך אוטו כזה או אחר.

נכון הוא שהרכבים הלל לא מהירים מרכבי 1.6 באופן מהותי, אבל הם מרווחים יותר. הרבה יותר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מצטער על ההקפצה.

בסוף כנראה הוא יילך על הונדה סיוויק 2006 הוא נסע עליה ואמר שמספיק לו.

אני רק רוצה לדעת פרטים עליה מה אתם אומרים עליה? אמינה לא אמינה? צריכת דלק וכו'..?

Scan Speak

פורסם

יש ברשותי סיוויק 2006 דגם קודם.רכב מצויין.מאוד חסכוני(אפילו יותר מדגם אחרון שזה מוזר משכותבים שהוא יותר חסכוני)בקיצור מספיק לי 40 ליטר ל480 ק"מ לפחות בנהיגה לא רגוע(מעל 3500 )ומשולבת(30%כביש-70%עיר)רכב מאוד מרווח(שוב יותר מדגם החדש)בדוק.הוא לא הכי יפה במשפחת הונדה.אבל עדיין עושה את עבודה עם 110 כ"ס.ומומנט שלו מאוד זריז.בקיצור מומלץ

פורסם

אל תסחף בשבחים שלך על הסיויק הקודמת.

הפער בין בסיסי הגלגלים של הקודמת והנוכחית עומד על 10 ס"מ, וזה משמעותי מאוד ומורגש. הסיויק הנוכחית מרווחת יותר מהאקורד הקודמת וגם מהנמצאת והסויק הקודמת ממש לא. אבל יש לציין שהרצפה השטוחה בהחלט תורמת לנוחות במושב האחורי.

לי באופן אישי יש ניסיון לא מועט על הסיויק הנוכחית שנמכרת בארץ מאמצע 2006. רכב מאוד נעים ומרווח, ביצועים טובים בהחלט וצריכת דלק חסכונית ביחס למתחרות. החסרונות הן נוחות נסיעה לא מצטיינת, תנוחת נהיגה נמוכה יחסית וראות בעייתית בצמתים עקב קורות A רחבות מאוד ומכסה מנוע קצרצר שמשתפל מטה מוקדם.

פורסם

על איזה דגם אתה מדבר?אזוב אותי מנתונים יבשים.היו לי שני דגמים ואני מדבר על הרגשה שלי נטו.בדגם הקודם היה נכנס בבגאז' עגלת תינוק ועוד כל מינה חפצים.בדגם חדש רק עגלה וזהו.הויזואלית החדשה יותר גדולה.אבל בפנים יש לה מלה פלסטיקים.אני 1.80 ובדגם ישן יש לי יותר מרחב.כמובן אין מה להשוות עם חווית נהיגה.הדגם חדש זה עולם אחר לאומת דגם ישן שזה סטנדרטי מינוס.לא אהבתי את העגה חשמלי בישנה.ובכל הסיוויקים לא רואים את הקדימה(מתרגלים)

איך הגעת למסקנה שאקורד יותר קטנה מסיוויק?:shock:

פורסם

יש לי כמה שאלות למי שיודע אולי..

איזה סוג נורה ראשית יש לה? (H-)

איזה מידת צמיג מקורית בא אצלה? ועד איזה מידה אפשר להגדיל את הג'אנט.

איזה גודל רמקולים יש לה בדלתות באינצ'ים.?

תודה.

Scan Speak

פורסם
אבא שלך רוצה כוח? שיחפש 147 2003. כל המאזדה 6 והB4 האלה ממש לא עושות לי את זה, הן איטיות כמו המאזדה 3 והאימפרזה (להוציא אסתי!) ומבזבזות הרבה יותר - על כלום.

בוקר טוב

ממש לא נכון, אני נוהג על b4 ביום יום, ומדי פעם עובר למזדה 3 ולאימפרזה (גם 105 וגם 125 כ"ס). ההבדל הוא משמעותי מאוד בכוח לטובת הb4. זה בכלל לא בר השוואה!

הb4 (אני מדבר על שנים07-09 גם 150 כ"ס וגם 165 כ"ס, רכבי קיבוץ יש מכמה שנתונים), מהירה הרבה יותר, מגיבה מצויין ללחיצה טובה, יושבת על הכביש נהדר, ובהחלט יודעת לתקוף פניות ולצאת מהן- לתת חויית ניהוג בצורה שאף מזדה 3 ובטח אימפרזה "רגילה" לא יכולות לחלום בכלל. הגיר אומנם 4 הילוכים אבל עושה עבודה מעולה בעיקר כאשר מתפעלים אותו ידנית. כחובב אלפות ומי שנהג ב147 (120 כ"ס), אין מה להשוות בין הכוח של ה b4 לזו של האלפא.

כמו כן אני מסכים עם falou, בנוגע למרווח, ויכול להוסיף גם את תא המטען הענק (שאצלנו מספיק למיכל גז ועוד יש מקום), הקונסולה המרכזית המצויינת (מערכת שמע, בקרת אקלים), המושבים וכדומה, אך לא מסכים בכלל בנוגע ל"מהירים באופן מהותי": לעניות דעתי וכמי שנוהג על רכבים אלו לסרוגין, ההבדל מאוד משמעותי- נכון שבמרווח ובנוחות, אך גם בהיתנהגות בכוח ובמומנט.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

• תוכן חדש...