Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

+2 מת על מוראל והיה לי את הסט רק בשיפור של הטוויטר לגרסא מקבילה לסופרימו של אומגה אודיו (שהמהנדס שלהם הוא אח בבשר ובדם מבית משפחת מוראל)

אדגר -

אני בעצמי הייתי בדיוק בדיוק באותה הדילמה

ובסופו של דבר זה הגיע למצב שהיתה לי מערכת בכל אחד משני הרכבים כי לא רציתי לוותר על המוראל.

אבל ברגע מסויים למרות זה שאתה כל כך מרוצה מהמוראל אתה תגיע למצב שאתה תרגיש שמיצית ובא לך לנסות משהו חדש - ברגע שתגיע לנקודה הזו - תשדרג.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כבר אמרתי מורל OUT ?

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

כן,

אבל אני דיברתי עם אדגר :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
יש למישהו TANG BAND בארץ? דווקא יהיה מעניין לשמוע את החברה הטיוואנית הזאת.

לי ולעוד כמה יש את הטוויטרים שלהם.

לגבי רכיבים אחרים אני לא יודע אם יש ולמי.

פורסם

עידן-יעקב ציין שהטויטרים הקרמיים (מתוצרת טאנג בנד) בדרך אליו.

אני כל כך נהנה לקרוא את התרד הזה. התחיל בבקשה פשוטה וזה ממשיך נהדר עם המלצות מדהימות.אני מצדיק את יעקב שלא רוצה מכל מיני סיבות כאלה ואחרות לקנות "חתול בשק" בדמות סט שלא שמע ויהיה טוב ככל שיהיה.

הבחור מחפש משהו מסויים וחשוב -אם הבנתי נכון-שיהיה עוצמתי וייתן בראש.

רק זמן,סבלנות ושמיעת סטים שונים במפגשים יראו ויכוונו את הבחור שלנו אל מטרתו.

בליבי יש ניחוש כמוס על איזה סט יעקב יילך וימים יגידו אם צדקתי.:wink:

בכל מקרה,שיהיה המון בהצלחה ותעדכן אותנו בבקשה ללא משוא פנים על מה אהבת ומה לא.

יהיה מעניין...:wink:

ליאור

פורסם

יהיה טוב =)

יותר נכון הטווטרים בדרך לעידן ומשם אלי .

אולי תשטף אותנו (או אותי לפחות) מה אתה חושב שיקלע ?!

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אם הקלארוס נישמע לך חלש וגם הפוקל אז אתה בבעיות בראש :wink:

אך הערסים של איזור ירושליים עוד לא בנו להם איזה מידבאס מיוחד :lol:

תחכה למיפגש אולי נחבר זוג של זפקו אצל מישהו ברכב להריץ איזה בדיקה קטנה :idea:

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

התחלת לעשות מסחרת קרמיקה בארץ ליאור? :lol::lol::lol:

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

אהה ?! משהו כאן מוזר .

בעיה בראש ? תמיד ידעתי את זה ... לא חדש , חוץ מזה אין על הירושלמים !

יעקב

פורסם

אופיר-מסחרה? ממש לא!

עידן כל כך מבסוט מהם שהסט שהיה אמור להיות אצלי נשאר אצלו והזמנתי עוד "סיבוב" לי ולו.:wink:

יעקב-ממליץ בחום לשמוע אצל שגיא .

פורסם

רגע, שאני אבין - אתם קוראים לצביקה משוגע?

(הוא ירושלמי למי שלא הבין...)

:-D

Pioneer TS-X150

פורסם

צביקה לא משוגע, תבינו זה לא שאנחנו משוגעים - זה פשוט אתם מרובעים :shock:

אדגר- אם היה מקום בדלת- היה יושב משהו דומה ולא רק אצלי אני בטוח (אהמ אהמ אליקו ) .

יעקב

• תוכן חדש...