Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בחור צעיר בן 22, 4 שנים על ההגה.

מחפש רכב נח למשפחה בת 5 נפשות [כולל אותי].

חשבתי לקנות מאזדה3 / טויוטה קורולה / מיצובישי לאנסר / סובארו ניו אייג' בין השנים 2007-2008.

על איזה דגם אתם ממליצים? האם צריכה להידלק נורה עם ביד 2 מוכרים את הרכב עד 20K פחות מהמחירון?

פורסם

לטעמי, אף אחד מהרכבים האלה לא יהיה נח למשפחה של 5 נפשות.

מזדה 3 תהיה הכי צפופה.

האם צריך להכניס לרכב כיסא תינוק? אולי כמה כיסאות? עגלה לבגאז'?

באופן כללי, הרכבים היותר מתאימים מבחינת הנוחות (וזאת היתה הדרישה) למשפחה כזאת , זה מיניוואנים (רנו סניק, סיטרואן קסרה פיקאסו).

ואם מחפשים רכב "משפחתי רגיל" , פורד פוקוס יהיה יותר מרווח לחמישה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לטעמי, אף אחד מהרכבים האלה לא יהיה נח למשפחה של 5 נפשות.

מזדה 3 תהיה הכי צפופה.

האם צריך להכניס לרכב כיסא תינוק? אולי כמה כיסאות? עגלה לבגאז'?

באופן כללי, הרכבים היותר מתאימים מבחינת הנוחות (וזאת היתה הדרישה) למשפחה כזאת , זה מיניוואנים (רנו סניק, סיטרואן קסרה פיקאסו).

ואם מחפשים רכב "משפחתי רגיל" , פורד פוקוס יהיה יותר מרווח לחמישה.

אישית? יש לאחי הונדה אקורד 2004 נסענו איתה לצפון הוא חברה שלו אני אחותי ועוד בן דוד וישבנו די בנוח בנסיעה של כמעט 3 וחצי שעות מאשדוד עד צימר באיזה ישוב 10 דקות מגבול לבנון XD אני חושב כפר מנחם או משו,רכב נחמד מאוד ואני חושב שתוכל לקנות ב75K גם שנת 2005 אם אני לא טועה שזה המחירון בערך.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

אקורד מודל 2005 לא תיכנס בתקציב,בנוגע לצריכת דלק-הסובארו פחות מצטיינת בקטע הזה מנסיון.

השאלה האם הרכב נוסע הרבה פעמים במלואו (5 אנשים) או לא.

פורסם

אקורד, פורד מונדאו, פיג'ו 407, סיטרואן C5, סובארו B4, מאזדה 6, טויוטה אוונסיס - כל אלה רכבים יותר מרווחים מהרשימה של MAX206.

הם יכולים להתאים\נוחים ל 5 נוסעים, אבל המחיר, התחזוקה וצריכת הדלק ( מנועי 2 ליטר ) - בהתאם.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אקורד שותה דלק?

חשבתי יותר בכיוון של בולעת אותו,אבל בסדר אם אתה אומר.

כל רכב שותה דלק! השאלה כמה ובאיזה תנאים!

אבל אם נשווה לרכבים יפנים ממוצעים,האקורד אוכלת בערך 1ל8 (במיקרה הכי טוב,ובמנוע 2000 ולא 2400)

פורסם

כל סיוויק תהייה עדיפה מכל המכוניות, זולה, אמינה ביותר, נוסעת מצויין, ושומרת על הערך וגם יש בה מקום. בהצלחה

פורסם
אקורד שותה דלק?

חשבתי יותר בכיוון של בולעת אותו,אבל בסדר אם אתה אומר.

כל רכב שותה דלק! השאלה כמה ובאיזה תנאים!

אבל אם נשווה לרכבים יפנים ממוצעים,האקורד אוכלת בערך 1ל8 (במיקרה הכי טוב,ובמנוע 2000 ולא 2400)

שמע האקורד שתיינית דלק כפייתית ואני מת על האוטו הזה אבל הדבר הנכון והאמת לומר האוטו הזה באמת שותה המון דלק,אחי ודוד שלי שלשניהם יש הונדה אקורד האחת שנת 2004 מנוע 2000 והשניה מנוע 2.4 שנת 2009 דוד שלי מבקר בתחנת דלק לפחות פעם ביום ואחי גם פעם ביומיים,ובתאכלס גם הסיויק שלי לא הכי חסכונית,אבל מה לעשות שהונדה זה הונדה ולא נחליף את המותג בעד אף רכב :p

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

הרכב לא יעשה נסיעות ארוכות ביומיום.

רב הזמן האוטו עושה נסיעות לא כשכל המשפחה בפנים. כשכל המשפחה בו הנסיעות מתבצעות לא למרחקים ארוכים [הכי רחוק שיצא לי לסוע עם כל המשפחה זה עד מב"ש לאשדוד].

חשוב לי שבתא מטען יכנסו קניות למשפחה מלאה [אוכל].

חשוב לי שהאוטו יהיה אמין מבחינת חלקים, חסכוני בדלק עד כמה שאפשר, ביטוח סביר לנהג בגילי [ממה שהבנתי מסוכן ביטוח הטויוטה הכי זולה].

מכרתי לא מזמן פג'ו 206 שנת 2001, בגלל שאיתה קטנה מידי.

אני מחפש משהו בין השנים 2007-2008.

מה עדיף טויוטה קורולה או רנאיקס?

פורסם

ה-RUN-X והקורולה הן בבחינת אותה הגברת בשינוי אדרת.

המחירון של הקורולה נמוך במעט אבל הראנקס מאוד מאוד מבוקשת וסחירה אפילו יותר מהקורולה, שתיהן ממולצות באותה המידה.

פורסם

יש הבדל במרווח מאחורה ובגודל של התא מטען בין הקורולה ל-RUN X?

לגבי הקורולה עדיף לחפש ומאיזה סיבות GTI או SUN?

במידה ועד 75K הצליח למצוא קורולה החדשה על איזה דגם עדיף לחפש ומאיזה סיבות?

פורסם

מבחינת מרווח במושב האחורי אין הבדל, תא המטען מן הסתם קטן יותר.

דגם ה-GLI מפואר יותר ומציע בקרת אקלים, לוח מחוונים אופטיטרון, מערכת מקורית ושליטה עליה מההגה. זה דגם שנשרכש רובו ככולו על ידי לקוחות פרטיים. דגמי הסאן כמעט כולם נמכרו לציי רכב.

אני ממליץ בכל מקרה לחפש את הקורולה הישנה ולא את החדשה מסיבה אחת, הגיר הרובוטי. אני מציע לך לנסות לבצע נסיעת מבחן בקורולה הרובוטית או באוריס או ביאריס ואז תבין במה מדובר. מי שמחפש רכב אוטומטי רגיל לא ימצא את מבוקשו ברכב המצוייד בגיר רובוטי עם קלאץ' יחיד (רכבי פולקסוואגן מצויידים בגיר רובוטי עם קלאץ' כפול שמתנהג כמעט כמו אוטומט), אם אתה אוהב להיות יותר מעורב בנהיגה, להחליף הילוכים מההגה וללמוד לחיות עם הגיר הזה שבגדול אמור להיות זריז וחסכוני יותר מאוטומט אז אולי אתה תחבב אותו, אני באופן אישי לא התחברתי.

בהצלחה ושבת שלום!

פורסם

דווקא משהו שאני מכיר אמר לי בשום פנים ואופן לא להתקרב לגיר רובוטי.

עד כמה גדול/קטן התא מטען ב RUN-X לעומת הפג'ו 206?

• תוכן חדש...