Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

 

אני עומד לקחת רכב לבדיקה לפני קניה במכון רישוי (קומפיוטסט), אני יודע שנהוג לומר למוכר כי אם ובמידה וישנה תקלה במנוע, בגיר או בשאסי המוכר משלם את הקניה ובמידה ולא הקונה משלם.

 

רציתי לדעת, מה מוגדר בדיוק כתקלה בגיר? נקישות עומד בקריטריונים של תקלה בגיר? תושבות מנוע? דיסקיות בלויות וכו'? החלפת הילוכים לקויה (השהייה)?

האם שריפת שמן מעידה על מנוע לא תקין?

האם לחיצות או מעיכות בקורות אורך ורוחב נחשבות שאסי? (הבנתי שממש לא מבוחן רכב).

 

האם ישנם דברים נוספים שעלי לדעת???

 

אשמח לעזרתכם.

un4get

בעל מאזדה 3 2006 מנוע 1.6ליטרים דגם אקטיב.

×
×
  • תוכן חדש...