Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כדאי לקרוא http://hplies.com/

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עושה גם עושה, זה לא עובד. הדיו נגמר בטיל. פשוט עבודה בעיניים.

אאל"ט פעם על אחת האריזות הרגילות (לא XL) אפילו צויינה כמות הדיו במיכל שעמדה על 3ml. כנראה שיש סיבה לזה שהם הפסיקו לציין את הנתון השולי והפעוט הזה על גבי האריזות.

אה, אני בכלל לא מזכיר את זה שכמה וכמה מחסניות נדפקו לי כי המדפסת החליטה פתאום שהן "פגומות" ויש להחליפן.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני לא מבין מה אתה רוצה ?

תדפיס בכל דף אות אחת בגודל 7 ותקבל בקלות 1000 דפים, אולי אפילו 1004. הבעיה היא לא ב HP אלה אצלך, אתה צריך לחסוך במילים.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אני רכשתי למשרד שלי לפני שנה 2 מחשבים שולחניים של HP,עד עכשיו אני מצטער על הטעות הזאת.

מאוד מאוד כבדים בעבודה שלהם,מאוד איטיים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לגבי המדפסות שלהם תלוי מה לוקחים.

הסדרות הזולות באמת לא עמידות יותר מידי אבל זולות מאוד וסדרות הביניים חיות בלי סוף (יש לי עדיין 2 מדפסות HP930 בנות 5 שעובדות כמו חדשות למרות תנאי עבודה קשים מאוד של אבק רב והדפסות רבות).

ניסיתי לבדוק קנון שהחזיקה שנה עם החלפה אחת באמצע במסגרת האחריות.

לגבי הדיו, הוא מחזיק המון. בבית יש לי מכשיר משולב שלהם שמדפיס קרוב ל 1000 דפים עם מחסניות ה XL.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

יש לי מכשיר משולב של HP, ראשים (מקוריים כמובן) כל הזמן נסתמים, ניקוי ע"י תוכנה שלהם ומלוח בקרה של מכשיר לא עוזר. פטנט זה לשים דף בצבע שחור ולעשות צילום שלו. אחרי כמה ניסיונות מדפסת מתחילה להדפיס.

במדפסות הזרקת דיו יצרן עושה קופות על ראשי דיו. ראשים עוךים כימעט כמו מדפסת חדשה.

הכי כלכלי לבית זה מדפסת לייזר. היא לא נסתמת, טונר עולה כמו סט ראשי דיו אבל מספיק להרבה יותר זמן. גם מדפסות ציבעוניות עולות יחסית כבר לא יקר כ"כ. במדפסות מסויימות יש כרטיס רשת - מאוד נוח אם יש כמה מחשבים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני קניתי את המדפסת כי אישתי נורא התלהבה מהמסך מגע :S

לא משנה שהיא עלתה 1200 שח, לפחות הדיו זול (250 שח ל4 ראשי דיו לא XL).

לצערי עכשיו נדפק לי האלחוטי במחשב הנייד (HP אמרנו? עוד אחת מהתקלות הנחמדות) אז המדפסת מחוברת בUSB.

פורסם
כיום לא כדאי לקנות ראשי דיו חדשים למדפסות של HP, זה עולה כמו מדפסת חדשה.

ב HP המחסניות כוללות גם את מזרקי ההדפסה ולכן הם יותר יקרים. קח בחשבון שמדפסת חדשה באה עם ראשי דיו שמכילים שליש הכמות מראש רגיל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

עדיין מחיר הדיו של HP לא מצדיק את עצמו, אותי כצרכן לא מעניין שעולה להם יותר לייצר את המחסנית. אם הם לא יודעים לייצר מדפסת כמו שאר החברות, שיפסיקו לייצר ויחסכו לעולם ערמות של מדפסות מזהמות.

אולי יש פחות דיו, אבל בשביל מי שמדפיס מעט (אני חושב רוב המשתמשים הביתיים), לא משתלם לקנות מחסנית חדשה כי כשהם יצטרכו להחליף המדפסת שלהם תהיה כלכך מיושנת שיהיה שווה להם להתחדש באחת חבדה באותו המחיר.

ואני לא צריך לספר לך על זה שכיום אנשים אוהבים לקנות ולפעמים אתה מחליף בבית מוצר תקין באחד אחר חדש רק בשביל ההרגשה. אז אני חושב שיש יותר סיבות לקנות מדפסת חדשה מאשר לקנות מחסנית דיו.

אישית אחרי כמה HP דפוקות, עברתי לבראדר, פשוט תענוג, זה לוקח דפים אחד אחד, לא עושה רעשים מיותרים, מידי פעם המכשיר לבד דואג לבדוק שאין סתימת דיו ומנקה אם צריך. והמחסניות גם מתחלקות לכמה צבעים ככה שאני מחליף רק צבע שצריך ולא את כל הצבעים בעלות של מדפסת שלמה לחינם.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בדגמים הפשוטים אני ממליץ באמת ברדר, בכל מקרה מי שמדפיס ממש מעט צריך דווקא לייזר, אפילו לייזר שחור לבן פשוטה שעולה סביב ה300-400 ש"ח מגיעה עם טונר ראשוני של 750-1000 דף, מה גם שלייזר לא נסתם או מתייבש מחוסר שימוש, ככה שעד שיגיע הזמן להחליף יעברו שנתיים ויותר.

• תוכן חדש...