Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כדאי לקרוא http://hplies.com/

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתר זה בעצם מביא את כל התקלות במחשבים הניידים של HP כולל השקרים של החברה לגבי התקלות.

בתור משתמש וותיק במוצרים של HP, כולל נידיים נתקלתי בהרבה מאוד תופעות אשר מופיעות בנושאים באתר.

מומלץ למשתמשי HP לקרוא וגם מי שלא.

פורסם

האמת היא שאני עם נייד של HP כבר שנתיים עד כה ללא בעיות כלל, מה שכן הפריע לי זה חוסר השירות שנתקלתי בו במרכזי השירות בבקשה למציאת דרייברים וכן איום בהסרת אחריות אם אתקין XP.

בנוסף בזמן קניית המחשב וגם באתר שלהם מצויין איסוף מבית הלקוח בזמן תקלה, כששאלתי אותם על זה הם אמרו לי שמדובר רק בלקוחות עסקיים.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

לי נהרס הלוח אם, בהתחלה לא רצו לתקן בחינם (אחרי מסגרת האחריות) אבל אחרי מכתב מאשתי תוקן המחשב בחינם.

לאחרונה הם הוציאו עידכון לביוס, ובעצם הוא מפעיל את המאווררים על 100 אחוז :S

הרעש בלתי נסבל, המחשב הבא כנראה לא HP

פורסם

מה שמרגיז אצלהם שאתה לא יכול לשנות כלום בביוס.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

מחשב משרדי של HP: דרעק.

מחשב HP בביתו של השותף שלי, בשימוש בתו: דרעק.

מחב HP בבית הורי: דרעק.

כולם ניקנו ב- BUG. לעולם לא נקנה יותר שם או HP (למעט מדפסות).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

דווקא המדפסות שלהם דפוקות ועושות בעיות.

לי היו ב14 השנים האחרונות יותר מ7 מדפסות (גם כמה במקביל), וגם כאלו של CANON, LEXMARK ואחרות, אבל HP הן היחידות שעושות בעיות כאלו מוזרות.

אלו של HP תמיד עושות בעיות. סדרה 900 לא לוקחת טוב את דפים וזו שיש לי עכשיו פשוט תוקעת את המחשב כל הזמן.

אני צריך לנתק אותה בשביל לאתחל את המחשב והווינדוס לא עולה כשהיא מחוברת.

חוץ מזה, הדרייברים לXP ממש קשים להורדה (הייתי במשרד יומיים בלי מדפסת :evil: ) והשירות שלהם גרוע.

אני משתדל לא לקנות מוצרים שלהם.

פורסם

המוצרים לאחרונה שלהם על הפנים יותר יופי מאשר לעבוד.

גם המדפסות החדשות, אני משתמש בדגם שאין אותו בארץ של HP B209A עם מסך מגע ציבעוני, 4 ראשי דיו, מכשיר משולב.

האיכות ממש ממש טובה (יש לי גם עוד מדפסת פוטו של קנון).

אבל מה יש בעיות, לפעמים קשה לה לתפוס דפים, גם דפי פוטו וזה מעצבן, כל כיבוי והדלקה משום מה היא צריכה די הרבה זמן להתאפס על עצמה עם קולות רקע משונים (ממש רובוטריקים), אני עם HP סיימתי (עכשיו הנייד החליט לקראת פורים שבא לו להיות טרקטור, אני רק ממתין שהוא יתפגר פעם נוספת, רק שינסה).

פורסם

מוצרים שלהם, כולל תחנות עבודה - פשוט איכות גרועה. מאווררים מאוד מהר מתחילים להרעיש כמו מטחנת קפה (במחשב של 4000$). שלא לדבר על תחנות עבודה שלהם שמבוססות על PA-RISC. אכלתי עם מחשב כזה הרבה ח%א (מחשב כזה חדש עלה פעם 25000$) - אמינות נמוכה מאוד, התקלקל לוח אם. כל הצ'יפים החשובים כולל מעבד מודבקים ללוח אם על חתיכות צלופן עם חומר שדומה לסיליקון.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

זאת לא שאלה של איכות, אלא של סדר עדיפויות.

קחו בחשבון שאצלכם זה מחשבים של כמה אלפי שקלים, לא חסרים אנשים ששילמו מיליונים על מכונות דפוס תעשייתיות של HP, וגם הם מתמודדים עם אותה מדיניות שפשטה בשנים האחרונות בכל מחלקות וחטיבות החברה. לטוב ולרע, זה מחיר ההצלחה והצמיחה העסקית - מישהו חייב לשלם על כל הדיווידנטים של בעלי המניות והבונוסים של ההנהלה.

בשביל לקבל תמונה קצת יותר גלובלית, תעיפו מבט כאן: http://www.damiansaunders.net/tag/hp/

פורסם

האמת שיש לנו בעבודה 20 מדפסות של HP 4200 ו 4250 הם עובדות קשה מאוד ומדפיסות מאות דפים ביום (בנק) ברור שמדי פעם ישנם תקלות אבל סה''כ מדובר בסוסי עבודה.

מצד שני המחשבים שלבהם מאוד רגישים, המאווררים מתים די מהר , וההארדיסקים גם, ממה שהבנתי וראיתי ההארדיסקים של סיגייט.

פורסם

אכן ההרדיסק (לפחות אצלי) התפגר מהר.

לפי מה שרושמים באתר, הבעיה העיקרית במחשבים של HP התיכנון הלקוי, וחוסר באיוורור נורמאלי.

יש שם אנשים שהראו שהמחשב שלהם עובד על מעל 100 מעלות :shock: זה לא נורמאלי.

חבל שHP משאירים את הלקוחות שלהם כך.

אני יודע שהמחשב הבא שלי (כבר לא יהיה נייד) לא יהיה קשור לHP.

פורסם

אצלי בבית יש שלושה לפטופים של HP, למעט סוללה שהוחלפה במסגרת אחריות, שום תקלה, כולם בני שנתיים בערך.

HP מייצרת בצורה המונית אצל המון קבלני משנה וזו הבעיה העיקרית, אפשר ליפול על סדרה אמינה כמו ברזל, ואפשר ליפול על סידרה שיש בה רכיב לקוי, לדוגמא חלק מהלפטופים עם כרטיסי מסך של NVIDIA מסדרה 7000 ו8000 סבלו מתקלות בכרטיס מסך, מחשב טאץ' חדשני שסבל מכשל סדרתי בהארדיסק, זה קורה גם אצל אחרים.

פורסם

מצחיק.

בדיוק השבוע רכשתי זוג ראשי דיו XL למדפסת שלי, לא לפני שנפרדתי מ 346 שקלים, וזה עוד אחרי 35% הנחה על ראש הדיו השני לטענת המבצע :roll:

כשפתחתי את המדפסת נשבר אחד הצירים מפלסטיק שאמור להחזיק את המכסה פתוח. קפיץ חזק בתושבת פלסטיק עלובה ושברירית. תכנון כזה זול מעולם לא ראיתי ולא ציפיתי לראות במדפסת ממותגת של אחת החברות המובילות בעולם. כדי שהמדפסת תעבוד היא עכשיו מודבקת עם שני סלוטייפים.

ברגע שראשי הדיו האלה יגמרו (עניין של הדפסות בודדות מנסיוני, בטח לא 1,000 דפים כמו שמוצהר על גבי האריזה המהודרת של ראש הדיו) המדפסת הזאת תושלח לפח האשפה. אני גמרתי להשתעבד ל HP.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...