Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

מישהו מוכן להסביר לי את התופעה החדשה שלא מובנת לי כלל, שתפסה תאוצה בחודשים האחרונים?

מה כ"כ יפה/מיוחד/מדליק בפנסי הלד האלו?

לפי דעתי זה סתם נראה מצועצע, ילדותי ומזכיר לי את כל הסיויקים והקולטים הישנים עם המנורות הכחולות

המבצבצות בתחתית הרכב.

אשמח לשמוע את חוות דעתכם, אני אישית? לא סובל אותם.

ליאור

Twincharger Stratified Injection

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

:lol:

באאודי ממש הגזימו עם העניין. מה שכן, בלילה מאחורה רואים אותם ממרחק של קילומטרים:lol:

אבל בבמוו סידרה 5 אהבתי את הלדים.

אתה פשוט לא סובל לדים עקרונית, לא משנה העיצוב ואיך שילבו אותם ברכב מסוים?

פורסם

כנ"ל. מתעב אותם, זה נראה מצועצע ואפטר מרקטי.

אגב פה זה באמת תפס תאוצה של ממש, כל האודיS והמרצדסים למניהם כבר מצויידות בגועל הזה.

זה גם הפך לסימן זיהוי של רכבי היוקרה (כמו שהיה הקסנון לפני כמה שנים).

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

לדעתי על רכבי היוקרה (אודי, BMW, פורש וכו') זה יושב ממש יפה,

אבל הכי יפה זה יושב על ה911 2010, בעיקר כשהלד הופך לאיתות כתום.

כל ה"מעצבים" שמוסיפים זאת לרכבים כמו 206CC\PUNTO HGT וכו', זה שווה ערך לניאון מתחת לרכב בערך ועושה רושם ממש מצועצע, ערסוותי , פשוט יבוסי נטו. :lol:

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

זה לא יפה בעינייך אבל יפה בעייני מישהו אחר, ואני אחד מהם.

זה לא מצועצע אתם סתם עושה פה כללות. כשצעירים מתלהבים מדברים כאלו במיוחד כשיש רכב פרטי ובמיוחד כשרכב הוא רכב ראשון.

היו לי את הלדים האלו תקופה יפה, מאוד אהבתי אותם אבל איזה חארות תלשו לי אותם.

כל אחד ומה שהוא אוהב.

ד"א בשבילי העניין הזה כבר לא רלוונטי כי מכרתי את האוטו שלי היום. :)

פורסם

לפני מספר שבועות ראיתי אחת מהBMW החדשות [בלילה], לא הצלחתי להבחין בדגם מכיוון שהלדים בפנסיים האחוריים שלו היו כ"כ חזקים עד שלא יכלתי להסתכל לכיוון שלו.

יש רכבים שזה כן יפה, ויש רכבים שזה רחוק מלהיות יפה.

למשל בחלק מהAUDI החדשות, יש פנסים רגילים ומתחתם פס לדים, יש לי רק דבר אחד לומר על זה :brickwall:.

פורסם

כזה מגיע מקורי על הרכב זה נחמד, כששמים את זה על פונטו חבוטה זה פטתי וגם לא חוקי.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

מן הסתם שזה יראה בהרבה יותר יפה כשזה מקורי.

לגבי החוקיות אל תהיה כ"כ בטוח, מאז ששמתי את הלדים( עכשיו זה לא משמעותי כי הרכב לא שלי) עצרו אותי לפחות 4 פעמים, בכל הפעמים האלו שאלו אותי שאלה פשוטה "מה זה?" עניתי להם בלי יותר מדיי ז#@%י מח שזה רצועת לדים והם שיחררו אותי לדרכי.

• תוכן חדש...