Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתחיל בבהתייעצות לגבי הניאון. ואם היא תשלל. אפשר להציע רכבים אחרים. תודה

בקריאה בשרשורים בפורום הבנתי שקיימים שני "דגמים" מקסיקני ואמריקני. איך אני מבדיל בניהם ?

מה הדעה הכללית שלכם על הרכב? חלפים וטיפולים? בטיחות? מרחב? גודל בגאז'? צריכת דלק?

והאם יש לכם הצעות טובות יותר לרכב אוטמטי. משפחתי. עד 10K. ורצון לרכב חדש כמה שיותר...

אני לא מחפש רכב עם ביצועים. ו0-100 לא מעניין אותי. שתבינו את הכיוון...

תודה רבה מראש,

ליאור

פורסם

ממה שידוע לי - הניאון רכב פשוט לא מומלץ. לא אמין, לא נוח, לא חסכוני, לא בטיחותי! למען האמת, ידוע שהגימור והאיכות שלו בפנים כל כך ירודים, שהוא ממש מתפרק - ולא משנה איך שמרו על הרכב.

באופן הכללתי: כל יפנית תתן לך יותר, בעיקר יותר אמינות. וכל אירופאית תתן לך יותר בטיחות ונוחות.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

נאון רכב לא בטיחותי ABS פשוט מפחיד בלמים שלא עוצרים , פשוט פחד לנסוע איתו.

לזכותו מעוצב,מנוע סביר לרכב , א עגלה ,מאובזר עם פוזה .

לא אמין , עלויות תיקון וחלפים במחיר מופקע !!!

פורסם

הנאון הוא רכב גמו שהקודמים אומרים לא אמין לא בטוח מתפרק בקיצר לא שווה אתה רק תסבול ממנו .

אני הייתי מציע לך להוסיף מהתקציב עוד אלף שקל לקנות סיטרואן קסנטיה ..אחלה רכב נוח מאוד אמין ושלא יבלבלו לך את המוח צרפתי לא אמין ...כל החיים שלי נסעתי בסיטרואן ורק הנאה בלי להוציא גרוש

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

• תוכן חדש...