Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

נורית הכרית דולקת רצוף מאז שקניתי את הרכב וכבר עבר כך טסט לפחות פעם אחת.

היום הכשילו אותי בטסט על זה, פשוט הבוחן המציא סעיף חדש, לא עזר כלום.

השאלה היא כמובן איפה יכולה להיות הבעיה? (חשמל / הכרית עצמה) איך אפשר לעלות עליה והאם אוכל לפתור אותה בעצמי?

תודה מראש לכל המשיבים.

נ.ב. ניתוק מצבר לא עזר.

פורסם

הבוחן לא המציא סעיף חדש, אלא הוא חייב לבדוק את כל אביזרי וחלקי הבטיחות שמגיעים מקורית עם הרכב, פשוט בעבר הבדיקה לא הייתה מעמיקה.

כרגע מע' כרית האויר אינה פעילה וצריך להתחבר עם מחשב/סורק אבחון כדי לראות מה מקור הבעייה.

בברכה - רפי לין

פורסם

אתה אומר בדיקה מעמיקה כאילו הוא חיבר סורק לאוטו, חאפר אחר שלא רוצה לטפל בבעיה היה מנתק את נורה והטסטר היה מעביר

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

רעיון "נחמד" לשקר עצמי, אבל בהרבה מכוניות הנורה הנה LED מובנה בתוך לוח השעונים שלא ניתן להוציאה וגם חיתוך החוט ממחש כרית האויר אל לוח השעונים עדיין לא יכבה אותה וברכבים מודרניים יותר כל לוח השעונים בכלל פועל על תקשורת CAN

שבה חוט חשמלי אחד מבצע הרבה פעולות שונות בין צרכנים שונים.

כלומר, שגם לגרום לנורת בקרת כרית האויר שלא תידלק כלל, זה לא פשוט תמיד וגם אם כן אז בוחן חד עין עשוי להבחין בהנור אינה דולקת בכלל כשבמע' תקינה היא אמורה להידלק בהנעת הרכב (בדיקה עצמית) וכעבור כמה שניות להיכבות.

בברכה - רפי לין

פורסם

אני חלילה לא אומר שלא צריך לתקן את זה, להפך, אני חושב שהמכונים עושים "שכונה" מהטסט.

מתי בפעם האחרונה הטסטר בכלל התיישב לך באוטו, דומם מנוע והניע לראות את הנורות בלוח?

אני יכול לספר לך שבטסט האחרון שלי ראיתי בעלי רכבים בתור (שניה לפני הכניסה לטסט) מחליפים לוחיות רישוי, נורות ועוד מיני טמבונים וחמוצים. בשניה שהם סיימו את הטסט (עוד במגרש של המכון) מחזירים הכל לשגרה.

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

• תוכן חדש...